יששששששששש מעיין התקבלהלשירות לאומי בעכו................
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 20/10/04 #3 נצל"ש איזה גזעי- ידעתם שהביטוי "איש איש באמונתו יחיה" שזה כמובן פסוק מהתנ"ך, המשמעות שלו בעצם היא- איש איש באמונותו של אלוהי ישראל יחיה ובעצם כולם משתמשים בו בשביל להעביר את ההפך תוהו ובוהו ממש
נצל"ש איזה גזעי- ידעתם שהביטוי "איש איש באמונתו יחיה" שזה כמובן פסוק מהתנ"ך, המשמעות שלו בעצם היא- איש איש באמונותו של אלוהי ישראל יחיה ובעצם כולם משתמשים בו בשביל להעביר את ההפך תוהו ובוהו ממש
S starguiding New member 20/10/04 #5 ממרפ... לי החליטה לא למחוק את זה בסוף... לויודעת למה... בכל מקרה זאת חברה שלי, היא לא בת 20 ולא מזל אריה, שקרנית. היא בת 17, מזל שור וקוראים לה טל... התלהבה מזה שהתקבלתי לשירות לאומי בעכו.
ממרפ... לי החליטה לא למחוק את זה בסוף... לויודעת למה... בכל מקרה זאת חברה שלי, היא לא בת 20 ולא מזל אריה, שקרנית. היא בת 17, מזל שור וקוראים לה טל... התלהבה מזה שהתקבלתי לשירות לאומי בעכו.
S starguiding New member 20/10/04 #8 אני אכתוב לך... במסר... מחר.. או משהו. אני ממש לא רוצה לדבר על זה בפורום... איך התעצבנתי על טל!
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 21/10/04 #9 אוקיי...../images/Emo13.gif טוב אם את רוצה שלי תמחק את זה אז שתמחק לי הזאת...