יששששששששש

miss chupi

New member
יששששששששש

יש לי מומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פתחתי שרשור אבל מגיע לי זה המומולדת שלייייי אוהבת את כולכם!!!!! תודה על הטלפונים וההודעות!!!!!! ואני זקנה יוווווווו לא רוצה!!!! וזהו! מתה עליכם חיים שלי!!!!!!! מיכלושששש כפרע יום שני תורך!!!

the blak angel

New member
מיווווש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

מזל טובבבבבבב חולה עלייך יפה שלי... תקבלי המון מתנות ותהני במסיבה ושיהיה לך כיףףףף הכי בעולם!!! אוהפתתת מאודדד... מורן

לירןןןן

New member
סופרסטארית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טובבבבבבבבבבבבב שיהיה לך
יושר וכושר אושר ועושר שכל חלומתייך יתגשמו! ואל תפסיקי לשיר!!!!!!!!!!!!!!! מת עלייך אוהב לירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Love U Tomer

New member
לירן,איך השיער???

חחחחחחח,עדיף שלא תראה את עצמך עם עיניים כחולות

מיו'שקה

מזל טוב, חחחח קבלת את השיר בהפתעה אז את כבר יודעת חחחחח אבל תהני לךך במומלדת שלך היום ותצפי להמון מתנות גם במפגש. מורן- חח אהלן!! אני לא באיסיי אם תשאלי חח אני פשוט במסן. לירן- מה נשמע אחי? עוד 5 ימים!!! לילה טוב י'מתוקים

מיוש כנסי..

מממממממממממזזזזזזזזזזלללללללללללללל טטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!! חחח...כתבתי לך גם באייסי! מואאהה.. א!ה2ת המ![*-> 0פ*7!ש..

talosh321

New member
עאעאעאע מזל"ט מאמוש ../images/Emo99.gif

מאמושששששש מזל"טטטטטטטטט הרבה עושה אושר בריאות וכושררר .... וקבליי שיררר ... שאני כתבתי לך
למיוש מזל-טוב והרבה נשיקות הבנים מתחרפנים הבנות משתגעות תשארי כמו שאת אל תשתני לעולם כי את הגדולה מיכולם מיכולם .. מיוש U
I טלילה

MoRu§h

New member
מיה מזל טוב ענק!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח.. עד 12000 שנההה חולה עלך!!

inbaroshit

New member
../images/Emo49.gifמיההההההההההה..! :)

מ=ז=ל ט=ו=ב מושלמת שלללליי..!
ענברי

למעלה