ישששששש!!!! אני כל כך מאושרת!!!!!!

Julia16

New member
ישששששש!!!! אני כל כך מאושרת!!!!!!

אני פשוט חייבת לשתף אותכם... אתם זוכרים ששבוע שעבר כתבתי פה בקשר לאודישן שיש לי בקולג' למוזיקה של ניוקאסל, והבעיות שהיו לי עם היצירה וכל זה... בקיצור, היום היה לי את האודישן, ניגנתי את היצירה ו-......התקבלתייייי!!!! ישששש אני כל כך שמחה!
ישר אחרי שהבוחן שמע אותי מנגנת את היצירה הוא כזה אמר 'בראבו, בריליינט, אמייזינג' וכל זה..חחח..והוא אמר לי על המקום שאני התקבלתי לקורס! הוא גם שמע יצירה שהלחנתי וגם כן נורא התלהב, ואחרי זה הוא אמר לי שגם אם לא יהיו לי ציונים מספיק טובים מהבית ספר (מה שבכל מקרה יהיה לי..) אבל גם אם לא, אני עדיין בקורס! ואחרי זה הוא לקח אותי ואת ההורים שלי לסיבוב קצר בקולג' והראה לנו את כל החדרי הפקה עם כל המכשירים הטכנולוגיים הכי מודרנים וכל זה.. והוא אמר שניצטרך לעבוד שם המון בקבוצות, בקורס עצמו יהיה רק איזה 4-5 פסנתרנים (ואני אחת מהם!!), וקצת יותר גיטריסטים ונגני באס, ונעבוד בקבוצות ונלחין ביחד וננגן ונקליט את עצמנו בסטודיו וכל זה, וזה נראה לי הולך להיות ממש סבבה!! והדבר הכי נהדר שזהו, במשך שנתיים אני הולכת ללמוד רק מוזיקה!! לא יותר מתמטיקה, לא מדעים
, לא אנגלית! רק מוזיקה כל היום! טוב דיי, אני כל כך מתלהבת מזה!.. טוב, אז אם אני יהיה מפורסמת עוד כמה שנים..תזכרו שהייתי פה פעם
..חחח טוב, ביי-בייי אוהבת אותכם, ליבי

Mr Peiser

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי! נשמע שהולכות להיות לך ממש שנתים מרתקות! מקווה שתהני מאוד מהלימודים וכל הכבוד על המבחן המוצלח!

כל הכבוד

באמת נשמע מוצלח קבלתי את ברכותי רק מעניין אותי לדעת איזו יצירה נגנת

Julia16

New member
תודה רבה לכולכם!

אני באמת מקווה שיהיו לי שנתיים מעניינות.. והיצירה שניגנתי היא Fantasia imprumptu של שופן.

נירס123

New member
מזל טוב!!!!

כל הכבוד לך!!! אם את זוכרת לפני שהלכת לאודישן שלחת הודעה ואני כתבתי תגובה... אמרתי לך שתתקבלי!!!! עבדת קשה על היצירה שד"א היא ממש ממש יפה! ןהתקבלת! יפה מאוד תמשיכי ככה! תהני! ובעיקר הרבה בהצלחה!!!

דניעל

New member
ישר כח! עלי והצליחי!

איזה מרגש לשמוע תגובה כזאת נלהבת כשמסיימים לנגן יצירה! ישר מהסרטים... שיהיו לך שנתיים של כיף, ושתמשיכים לנגן, להלחין ולהצליח.

למעלה