ישששששש=]]]]]]]

מיילי4

New member
ישששששש=]]]]]]]

יש לי 5 כרטיסים לח"ול ואני נוסעת עם חברות שליי!!!!!!!!ויש לי כרטיסים להופעה של סלנה גומז!!!ושל גריין דיי ושל ג'סטין ביבר ואשרר!!אני טסה עוד שבוע וחציי!!יאאאא=]]]]]]](אני לא סובלת טת גררין די)

מדהים...

איזה כיף לך!! תצלמי המון!!!

את לא סובלת את גרין דיי. אני )&*&^^$%$ אותך!!

סתם סתם בצחוק. כל אחד והטעם שלו. תהני!!!

מיילי21

New member
ואני הולכת לפגוש גם את.......

ליידי גאגא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=]]]]]היא שרה מהמממםםם אבל היא לא משו

אני לא מקנאה!אני פוגשת בכל שנה המון מפורסמים!

ואבא שלי אמר לי שהוא עכשיו מנסה להשיג את כמעט מלאכים והאחים ג'ונאס כדי שהם יופיעו בקרית ביאליק!ואם הוא יצליח,אני אפגוש אותם!!!

שובלי11

New member
גמאני לא מקנאה!!!

כבר ראיתי המון מפורסמיםש ליידי גאגא הופיעה בארץ היייתי בהופעה שלה בשורה הראשונה וגם שכמעט מלאכים היו הצטלמתי איתם והייתי במאחורי הקלעים ומייקל לואס היה עם בת דודה שלי בתיכון=P וגלית גוטמן קרובת משפחה שלי וראיתי עוד הרבה מפורסמים!!!!!!! נ.ב ושהייתי בארצות הברית נראלי זה היה שם אז ראיתי את מיילי סיירוס מטיילת עם הכלב שלה הוא מזה חמוד!!!והיו שם מלא צלמים חח אז לא ממש הצלחתי לראות אותה..

מיילי21

New member
אני הצטלמתי עם..

ליידי גאגא,ג'סטין ביבר,מיילי סיירוס,מייקל לואיס,רן דנקר הוא בן דוד שלי,האחים גונאס,סלינמה גומז,דמי לובאטו,אדם לימברט,עדי הימלבלוי,אסתר רדא,עילי בוטנר,נינט טייב,אניה בוקשטיין,גריין די הם ממש נחמדים!

למעלה