יששששש סוף סוף גם לי יש את הדיסק החדש

myh350

New member
יששששש סוף סוף גם לי יש את הדיסק החדש

אליפות חבל על הזמן!!!

../images/Emo13.gif הרומטיקה של פבליטו שוברת שיאים חדשים

אין עליו , אין . למרות שעוד לא למדתי את כל השירים בעל פה , הם לא מפסיקים להתנגן לי בראש, כל פעם קופץ לי שיר אחר ומתנגן לי במוח . אני משתדל להאזין עם אוזניות , ככה אני נהנה היטב גם מההפקה המרשימה , שומע כל צליל וכל הד , את קולות הרקע והציוצים הכי קטנים התענוג גדול וההנאה מושלמת
באמת אין מה לומר עשו עבודה מדהימה על האלבום הזה . אבל מצאתי יש בו חיסרון אחד : התמונה ועטיפת המילים כהה מידי , נורא קשה יהיה להחתים את פבליטו על העטיפה הזאת

solenko

New member
שלחתי את תגובתי , מקווה שתיתקבל במערכת ../images/Emo13.gif

אבל הבחור עשה עבודה טובה , רואים שהוא האזין לאלבום למד את החומר והגיב לעיניין , ולכן לא פלא שהוא יתלהב מהדיסק היפה והמיוחד הזה .

יש את רשת ג' ויש גם את רדיו קול רגע , ובעוד

כמה רגעים ( טובים ) אני יעלה אותם ... יש לי מחייבויות קודמות לאחי שמוליק להעלות לו משהו ליוטיוב ועכשיו זה בעריכה ( יעלה תחת השם שלו ) . לא לשכוח מחר ריח מנטה בערוץ 24 .

karoleking

New member
ד"א, עברת על התודות שעל האריזה?../images/Emo13.gif

זה החלק הכי אהוב עלי. המילים והתודות...
במיוחד הפעם!

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifיותר אהוב

מהשירים ? את בטח מתכוונת לאיזה שף נודע לא ? אולי לסוזנאה ושלומי מהמסעדה האיטלקית ? אולי אנשי יקב ומועדונים נודעים , או קואצרים ובעלי רשתות אופנה ? או מישהו שמרפא כל כאב ומכאוב ?

karoleking

New member
לא ולא../images/Emo4.gif

יא צנוע שכמוך.... תסרוק, תגדיל, ותעלה את זה לכאן! לפני שאני אעשה את זה....

תודה גלית , שמת ../images/Emo23.gif אחרי שקרול אמרה ?

ראי תגובה למעלה , אני חייב להודות שזה כבוד ענקי עבורי להיות שם , גם רשימת אנשים חשובים ומכובדים ואני איתן הקטן בניהם ... אבל בעיקר העובדה ששמי כתוב על אלבום של פבלו רוזנברג
הזמר האיש והאגדה ...

גליתוש39

New member
לא,האמת היא שרציתי לראות

מה הוא כתב למירי,ובכלל אני אוהבת לקרוא את הקרדיטים. פתאום בשיא ההתרגשות שלי,כי רק היום הצלחתי לקנות את הדיסק ראיתי את השם שלך,וזה ריגש יותר.כבוד גדול,וכיף אמיתי כי זה מעיד על הקרבה שלך לאדם והזמר המדהים הזה!!!

solenko

New member
../images/Emo13.gif ספרי לי על זה , הבנאדם חי ונושם פבלו

מהבוקר עד הלילה , אולי אפילו גם בלילה

ואני חושב שצריך להוציא לך את המחשב

מהמחסן
. חייב גם בלילה אם אעזוב בלילה אני אמות , אמות פעמיים
יוצא לנסיעות שיהיה יום טוב לכולם

אני לא מצליח להרדם ללא האוזניות והמוזיקה של

פבליטו , אני מרגיש שהנשמה שלי מתחברת עם הקול שלו , וצולל לתוך חלום מתוק

myh350

New member
אחרי שקראתי כאן הלכתי לראות ו...

איתן איזה יופי כל הכבוד לו שהזכיר את שמך באמת מגיע לך אתה אכן מקדם את פבלו

המוזיקה של פבליטו היא פס קול החיים שלי ...

וכאחד שאוהב את עצמו ואת החיים שלו , איך אפשר לא לאהוב את פבליטו ?

למעלה