ישששש אני הולכת ביום שישי להופעה בברלה

myh350

New member
ישששש אני הולכת ביום שישי להופעה בברלה

בהתחלה כמעט בכיתי כי הבחורה מברלה אמרה לי שאזלו הכרטיסים וגם באינטרנט כתוב שאזלו אבל בסוף.... השגתי כרטסים באופן חריג קצת דחיקה וכמובן שאמרתי שאני באה במיוחד מאילת ושאני מעריצה של פבלו ושזה מאוד חשוב לי היא אמרה שהיא תבדוק מה היא יכולה לעשות ו..... אחרי 10 דקות הכל הסתדר אז אני שםםםםם

וואלה מירב את מטורפת , פבליטו מגיע לאילת

בקרוב , מה קורה איתך ? שמת את כולנו בכיס הקטן ! לגבי הכרטיסים להופעה של פבליטו .....אני עד לתופעה שהולכת ומתרחבת : פשוט הכרטיסים נגמרים מהר מידי ! להוסיף זוג חברים לרדיו בר הייתי חייב לצלצל ללחוץ ולהפעיל " קשרים " כדי שימכרו לנו עוד כרטיס , וגם זה היה בקושי רב . המקום היה דחוס, צפוף , מיקמו אותנו בעונש (בפינה ליד הכניסה ) למרות שהיינו מהראשונים שהזמינו . כמעט והפעלתי את רונן שיטפל בסוגייה
מפני שהאחראית על המקום לא הצליחה לעזור ( כנראה שעשו לה הרעת תנאים בעבודה
היא איבדה סבלנות וסימפטיה לאנשים ) , רק לחץ על הבן של בעל הבית שידרג לנו את מקום הישיבה ...וההופעה של פבליטו שידרגה לנו את מצב הרוח מקצה לקצה ... אם הייתי יודע על הזילזול ,חוסר אירגון ( גם של המלצריות שהביאו את ההזמנות אחרי 40 דקות ) , אפילו החדר האחורי של הבמה היכן שממתינים מיטב האומנים נראה כמו אורווה שגם סוסים לא היו מסכימים לחיות בה ... הייתי מבטל את הכרטיסים לרדיו בר ונוסע ללהבות חביבה , עוד קצת נסיעה אבל הרבה פחות בלגאן ופחות כסף , וגם שינוי וגיוון מבחינתי , בקיצור לפי מה שקורה שם כרגע ...אל תגיעו להופעות ברדיו כל רגע . מירב אם את רצינית ( אני יודע שכן ) תלכי תהני ותעשי חיים , ותצלמי לנו כמה תמונות שהנפש תירגע קצת ...

myh350

New member
נכון פבלו באילת אבל אני חייבת לראות אותו מה .

השאלה הזו בכלל מחודש ספטמבר לא הייתי בהופעה זה הרבה זמן. אין .....איתן הרגתה אותי עם הטיפול של רונן ....מזל שלא הייתה צריך להפעיל אותו בסוף! העיקר שבסוף נהנתם וזה הכי חשוב בסופו של דבר. אז מבטיחה להביא תמונות כמה שיותר יש לי מצלמה חדשה מחול ואני בקורס צילום דגיטלי אפילו יודעת לערוך סרטנים מתמונות בפיקסה בקיצור מבטיחה לכם שאני יעשה כל מאמץ להביא תמונות יפות וטובות.

הלב שלי איתך ואני מבין אותך ../images/Emo13.gif יפה מצלמה של

סוני ? תתחדשי , תעשי לה מבחן ואנחנו נרוויח תמונות יפות . לגבי רונן את צודקת , אבל הוא בחור קטן עם נשמה ענקקקית ! .

myh350

New member
תודה שהלב שלך איתי

המצלמה לא של סוני , של ניקון קיבלתי אותה מארה"ב כבר עשיתי לה מבחן כדי להיות מוכנה להופעה ושאלתי את המורה שלי כל הזמן איך לצלם יצא טוב.... איש ממש קטן הרונן הזה.....נשמה ענקית אני מסכימה איתך

למעלה