ישששש אנשים!!!

viper05

New member
ישששש אנשים!!!

עכשיו דיברתי עם חבר שאצה מאוד לטוס איתנו לנאפה חזרתי אתמול קיצרר הוא אומר לי שחבר אחד שלנו רוצה גם לבוא אז בראש השנה אנחנו טסים הולכים לסגור דיל ביום ראשון וואי איזה ליגהה אני חוזר לשםםםם וואי חלוםםםםםםםם מי שרוצה להצטרף אלינו האיי סי שלי 161500460

ראש השנה יוצא באוקטובר השנה לא?

לדעתי כבר לא שווה לטוס בתקופה זו...עם כמה שאתם מתגעגעים לדעתי זה גם יהרוס את החוויה החד פעמית שעברתם...עדיף לטוס כבר שנה הבאה ביולי אוגוסט...מקסימוםםם תחילת ספטמבר...

רעיון טוב לחזור לשם!!!

רציתי גם לחזור לשם,בראש השנה או בסוכות..אבל לא ניראה לי שיש מצב לחסוך עד אז כסף..מקווה מאוד שאחסוך! ואם לכם יש כסף סעווווווו איה נאפה הכי שולט בעולם!!!!!!!!!!!!!!!

Alisiya

New member
אני מסכימה עם דנה...

אתה ממש תתאכזב אחרי זה... זה לא יהיה אותו דבר בכלל... אתה תצפה לאותם האנשים ואותה ההרגשה, אני באמת חושבת שלא כדאי. ואם כבר לנסוע... אז לא אחרי סוף אוגוסט כשהכל כבר מתחיל להגמר שם.

בעיה..

אני גם מרגישה שאני חייבת לחזור לשם אבל אני לא יכולה לחכות כי אני מתגייסת עוד איזה כמה חודשים והפעם הבאה שאני יוכל להיות שם היא עוד איזה שנתיים..מישהו פה יודע אם בחודש ספטמבר ככה עד הסוף שווה לנסוע לשם? מישהו שהיה שם פעם בספטמבר..?

ראיתי עכשיו בעיתון...

בידיעות אחרונות, דיל ל7 לילות ל4 בחדר החל מ275$!!!! השאלה היא, אם יש מה לחפש שם בתאריך הזה....

למעלה