ישששש נשקלתי הבוקר ירדתי קילו

magic40

New member
ישששש נשקלתי הבוקר ירדתי קילו

שזה אומר 78 קילו \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

ח ב י

New member
נשקלתי הבוקר

86.6 (משקל דיגיטלי
) ירדתי קילו השבוע! סיכום ביניים: 19 ק"ג פחות מסוף ההריון. נשארו עוד 17 ק"ג להשיל (כדי להוריד את העודף מההריון הזה ו- 10 ק"ג עודף מהשנתיים שלפניו!)

magic40

New member
הסוד שלי

מיים חסה לחם קל מעדנים גבינות ופחות קלוריות ממה שאני שורפת כי אין לי זמן לעשות ספורט

magic40

New member
היעד שלי זה עוד 13 קילו

כדי להגיע ל65 כמו לפני ההריון מכנסיים מידה 40

nngr

New member
נשקלתי עכשיו!

אני מתחילה השבוע לשמור ברצינות. אחרי שעבר סוף סוף ה 1/9 והילדים מתחילים להיות מסודרים משקל התחלה 66.4 . משקל יעד 60.00 משקל נכסף 58. (מוכנה להסתפק בתור התחלה גם ב-62)

noaaaa

New member
יווווווו אתן מפחידות אותי ../images/Emo5.gif

הי לכולן נחתתי לכן ככה... אתן מפחידות אותי. אני בת 28 ומתכננת עוד כחצע שנה להכנס להריון ומשהו בשרשורים שלכן גורם לי לחשוב שאני לא אחזור לעצמי יותר...
אני אף פעם לא הייתי רזה, תמיד צריכה לשמור. בבקשה תרגיעו אותי - האם יש משהו שחשוב לעשות לפני הלידה? האם אפשר להתעמל בהריון? (אני עושה בדרך כלל יוגה והליכה) והאם אפשר בכלל לשמור על תזונה נכונה כמו שאני שומרת לפני ההריון או שזה בלתי אפשרי ואני ארצה כל הזמן לאכול בלי הגבלה???.. אמאאאאאאאאאאאא

אתי אתי

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

באמהות יש הרבה דברים אחרים הרבה יותר מפחידים...
. רובינו כאן עם רומן ארוך עם המשקל והאוכל, אז גם אחרי לידה. ממליצה לך לשמור לא לעלות יותר מידי בהריון, כי הרבה פעמים דוקא מי שיש לה נטיה, משחררת רסן בהריון ואח"כ צריכה לשלם את המחיר
. בכל מקרה שיהיה לך
, ובכייף

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד לכולכן ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אתן ממש עושות לי מוטיבציה

אתי אתי

New member
אני שותקת...../images/Emo10.gif

מזל שיש לי עוד שבועיים עד ל'ששה שבועות אחרי לידה'. מקווה שבנתיים אצליח להכנס למסגרת

למעלה