ישששש שרשור עבודה לשנה חדשה

ישששש שרשור עבודה לשנה חדשה../images/Emo88.gif

טוב, בשמחה אני פותחת שרשור עבודה. מי מתכנן מה, מי כבר עשה מה? ומי לא עשה ורוצה לקטר? אני .. אחרי זמן ארוך של "אין עבודה" - התקדמתי היום מאוד
. גמרתי את הקובץ האחרון לקראת הקמת מסד הנתונים
. עכישו - נותר רק להתחיל לקודד הכל!
עוד הרבה עבודה, אבל - כבר יש התקדמות מעודדת. מי מצטרף?

ללס1

New member
בתקווה לשנה בה מסימים דברים שהתחלנו ומתחילים

פרויקטים חדשים. טוב ,אז ככה,כמו שכתבתי הייתי בהפסקה יזומה ארוכה,אבל הבטחתי לחזור לענינים וכך אני עושה. אומנם לאט מבעבר,אבל יש התקדמות. אני מגלה קושי רב להדביק את עצמי לכיסא,יש לי המון תרוצים לקום כל 10 דק' (דרך אגב אני חושבת שתרוצים מעולים ,למי שמחפש אני יכולה לתרום) בחופש סוכות המבורך אני אחזור על מאמרים ישנים שסיכמתי ויש לי עוד הרבה חדשים שמחכים ואולי ,ממש אולי אתחיל לכתוב קצת לקראת ראשי פקרים לתזה. שיהיה רק טוב,כל הכבוד לך על ההתקדמות וחג שמח לכולם

d a p h n a

New member
אני כבר מתביישת להשתתף בשרשורים האלה

כל השבועות שלי נראים אותו הדבר: לקרוא, ללמד, לכתוב גראנטים. אני כבר כל כך רוצה לסיים עם הבחינות הללו. עוד חודשיים וכמה עשרות ספרים to go.

כל הכבוד למתקדמות...

אני עדיין עם הסיכום שלי. יחסית אני עושה איתו משהו "נועז" - אני מאוד מקווה שהמנחה שלי יאשר את זה, אחרת זה קצת בזבוז זמן יקר בשלב זה שאני כבר מאוד רוצה להתקדם ולסיים עם זה כדי להגיש בזמן (הספירה לאחור לסוף דצמבר...)

משוש30

New member
הנה אני ../images/Emo13.gif

מחכה שיגמר החודש הזה שמלא בחגים וחופשות מטורפות של ילדים החצי חזר לעבוד לפני חודש בחודש הבא הוא כבר יקבל משכורת נורמלית מחר ההדרכה הרשמית האחרונה שלי עוד עשרה ימים נגמרים החופשים של הילדים ואני חוזרת לעבוד
אחרי ארבעה חודשים ללא עבודה כלל
מתכננת לגמור את הדוקטורט השנה ויהי מה!!!! בסוף החודש אתחיל לעדכן באופן שוטף ולעבוד באופן שוטף
שנה טובה ופורייה לכולם

חדשה ישנה כאן ../images/Emo9.gif

אז ראשית שנה טובה לכולם
ומזל טוב לרגל הפורום! בשלב ב' של הדוקטורט , שלב איסוף הנתונים
לשמחתי הרבה לא מפסיקה לעבוד גם בחגים- הגשת מענקים ומלגות התחלתי בניתוח נתוני מחקר חלוץ במהלך החג ,מקווה לשים בשבועיים הקרובים ובכך נכתב פרק בדוקטורט. השנה מקווה
להספיק: 1. להמשיך לעבוד על שיתופי פעולה בקהילה (במטרה לגייס נבדקות למחקר) 2. להצליח לראיין 150 נבדקות (שאיפה לא פשוטה) 3. להשיג מענק מחקר 4. לפרסם מאמר ראשון מהדוקטורט קיטור אוחחחחחחחח יש לי
- די שאני אקבל כבר מענק מחקר במהלך השנה האחרונה הגשתי מעל 12 בקשות להערכתי כבר הפסקתי לספור
(מחכה לתשובה מ- 6 קרנות) השאר נדחו

מממאיה35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

על מה התזה? איזה נבדקות את מחפשת? <אולי נעזור לך פה..>

מאי261

New member
מצטרפת, סוף סוף

לצורך תחילת העבודה שלי (איסוף נתונים בשלב זה) אני זקוקה לאשת קשר מסויימת שנמצאת בחו"ל עד סוף השבוע. אז החלטתי לנצל את השבוע הזה כדי להכין, לקרוא ספר שאני רוצה לקרוא זמן רב על איסוף סיסטמטי של נתונים בתחום שלי (עדיף שאקרא לפני מאשר אחרי, לא?) ולהנות מסוף תקופת החגים ומהימים האלה עם הילדים. שבוע הבא - מתחילים את העבודה האמיתית. מתרגשת כבר, הרבה זמן מחכה לזה..

למעלה