יששש אלוההההההההההההיםםםם

יששש אלוההההההההההההיםםםם../images/Emo58.gif

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה@@@@@@ ג'אזזזזזזזזזזזזלללללללללייייייייייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זכתההההההההההההההה איזההה אושרררררררררררררררררררררררררררררררררררר מאזז הזכיההה שלל דניאלוהההההההההיייתתתתת לאא שמחתיי כככההההההההההה גאדדדדדדדדדדדדדדדד@@@ ותמונתתת הקאבררר גירללל שלהההההה?? אלוהההההההההההההההההההההההיייתתתת אחתתת מה-3 הכייי מושלמותתת בתולדותתתתתתתתת הטופפפ מודללל הבאההההההה עשוווו ליי אתת היוםםםםםםםםםםםםםםםםם והשנהההההההההההה איזההה אושררררררררררררררררר אני עדייןן לאא מעכללללללללללל@@@@@@@@@

^^^ וספויילררררררררר

זאתת התמונההההההה הכייי הכייי מושלמתתת בעונהההההה 8 @!@@@ אחרהה שראיתיי את כלל העונהה היוו כמהה תמונוותת אבל לאא היתהה אחתת שהיאא טוו דאיי פורר עדד שראיתיי אתת זאתתת ואניי חייבב להגידד שכמהה ששנאתיי אותה וחשבתיי שהיאא פאתטט ולאא מגיע להה להיותת התמונהה של הקאברגירלל של נטאשהה מדהימההה ושלל רנהה הייתהה הכי גרועהה אבלל קאברגרלייםם מדהיייייייייימממיייםםםםםםםם בעונהה הזאתתת@@ במיוחדד אחרהה עונה 7 עם הקאברגרליםם הכי מזעזעעייםםם אנייי עדייןן בהאאאאאאאאאיייייייייי מהזכייההה שללהההההההההה@@@@@ ישררר לרשימתתת האלוההההההההההיווותתת@@ דניאאאאאאאאאלללללל ג'אזזזזזזזלייןןןןןןןןןן ניקוווווווווווווווווווווללללללללללללללל

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gifסיכוםם עונההה 8

אנייי חושבבב שזאת אחתתת מהטופ 3 שללל העונוותתת הכיי מושלמותת בתולדותתת הטופפ מודלל הבאההההה במיוחדד בגללל הזוכההה שלהה והבנותת המדהימותתתתתת ודיווונננייי התמונהה הכי מדהימההההההה: הקאברגירלל האלוהייייייייי שלל ג'אזלללללללינוששלממתת !@!@@ פשוטט ואלוהייי@@ עוד תמונות מדהימותתתת : הבצפרר של ג'אזליינושלמתת , תמונתת המגזיןן גבריםםם של רנהה פשוטט גורג'סס, תמונתת הרווקר של רנהה, מלאךך המוותת של ג'אזליינוששלמתת, הקאברגירלל של נטאשההה, הספורטט של פלישייההה וכמובןןןןןןןןןןןןן תמונתתת היערר של דיוןןן . ה-3 גמרר האמייתתתתתתתיתת: ג'אזלינושלממתת דיוןןן ורנהה. לנטאשהה ממשש לאא הגיעע להיות מקוםם 2 האףף שלהה ויש לה צלקתת במצחח. אבללל הפרסומתת קאבר והסרטון היו באמת יפייםם ההדחהה של דיוןןן הייתההה כלל כךך פאתטטטטטטט@@ הגיעע לה פיינלל 2 או לזכותת והיא אחתת היפותת שלי אברר ההדחהה של רנהה לא הייתהה בסדרר כי הסיבההה היחידהה שהיא נקראתהה מבוגרתת זה השערר הקצרר שלהה@@ והעובדההה שבתמונתת המגזיןן גבריםם היאא מדהימההההההההה וגםם בתמונת פרחיםם עם התוספוותת וחוצמזה בחיים לא העירו להה ופתאוםם מדיחים אותהה... ג'אזזזזלינושלממתת נחלשהה לקראתת הסוף אבלל בפרקק האחרוןן הפציצהההההה קאברר אלוהיי ובהליכהה . אוססטרליהה מגניבההההההה @@ הייתיי בטוח שזהה כמו אנגליהה פתאום זה כמו אפריקהה הפוטושוטיםם לאא היוו הכיי מדהימייםם ומושקעיםםם אבללל הבנותתת באמת יפוותתת@@ נהנננננתתיייי מכלל רגעעעעעעעע ובמיוחדד מג'אזללללליינוושללמתת ודיוןןןןןןןןןןןןןןןןןן

דירוגג הזוכותתת המעודכןןןןןןןןן@@ +ספויילרררר

8- אווההה 7- נאיממההה 6-קארידיי 5-יוהאנננההה 4- אדריאןןןן 2- ניקווווווווווווולללוהייתתת +ג'אזזלינוששלמתתת. לאא יכולל להחליטט בינהםם. ניקווללל יותתרר יפופפההה אבלל ג'אזלינושלממתת פוטוגנית אלוהיייתת וההליכההה שלהה פיררררררררססס וגםם האופייי. אזז שתהםםם 1- דניאאאאאאאלילההה כמובןןןןןןןןןןןןןןן. שוםם אחתת לאא מאיימתתת עלייההה והיאא++ניקוולל++ג'אזזלינושלמתתת שלישייתת האלוהיותת שליי =]]]

זהוווו אנייי מתחיילל לראותת מרתוןן עונהה 9

אניייי ממששש מפחדדד שכמווו אחרייי עונהה 6 והזכיה האלוהייייייייייייייתתתתת ביותררר באהה עונה 7 הכיי זוועתיתתת שזהה יקרהה לי אחריי עונההה 8 המושלמממממממתתת אבלל חייביםםם @@@

../images/Emo58.gif לעונההההההה 9 @@

בנתייםםםם ראיתייי 4 פרקקקקקקיםם זההה נראליי העונהה עםם הכי הרבהה בנותת שחורותתת בתולדותתתת הטופפ מודלללל מזהה אמור להביעעע בנתייםם שמתיי עין עלל שאנטאאאלל ג'ינהה שהיאא הכיי פוטוגניתתת ואבוניייייי אתת התרר בהתחלהה לאא סבלתיי אבלל התמונהה שלהה על הגובהה מדהימהההה טיירההה נראתתת מדהההההההההההההההההיםםםםםםםםםםם@@ מענייןן איך יהיהה במייקאוברררר

iqiqiq

New member
רק שתדע!../images/Emo58.gif

שברגע שאני ראיתי את המתמודדות בתמונות הסטילס הראשונות ראיתי את את המתמודדת שזכתה וידעתי שהיא תגיע רחוק אני כל כך אוהבב את הזוכה ,היא הזוכה שאני הכי אוהבב ורציתי לדעת ,איך גילית שג'סלין זכתה?

כייי ראיתיייייי ספויילררר

אנייי עוברר שבועע הבאא בע"הה לקנדההההה אזז הייתיי חייבב להשליםם תעונוותתת ולראותת ספויילררררריםם אבלל עכשיוו זהה כברר כייייייייףףףף לראותתת כמהה טופפ מודלל שאניי רוצההההההה @@ עונההה 9 ישש שםם כמהה מדהיממממממממממוותתתת במיוחדד ג'נההה שהיאא עדד עכשיוו המתמודדתת הכי אהובהה שליי ואניי מתת שהיאא תזכההההה אאפילו שאני באמצעע רקק אוו שאנטלוהיייייייתתת מדהימההה וישש כמהה זוועתיותתתתתתת כלל האמברלל אבוניי שרה גנטט להקיאאא המיקאוברריםם היוו פצצהה חוץ מסליישהה שכיערוו אותהה אשששש אבלל של גנהה מדהיםםםםםם ושנטלל גםם זהוו אניי מחכההההה =] הלוואיי אניי יגמורר תעונהה היוםםם ואזז ישאר לי רק עונהה 10 ודניאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלללוהיייתתתתתתתתתת ביקרההה אותםםם ראיתייי תפרקק הזההההה פשוטט עוצרתת נשימההההההההההההההההההה@@@ איךך שמחתייייייייייייייייייייייייי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif האם יש לנו אותה פיבוריטית?

מי היה מאמין שתאהב את ג'נה וגם את רנה?פשי.הטעם שלך משתפר. ג'נה תעשי אותי!@$#@%@

ספויילררררררר

אזז אניי מצטערר להגידד לךךךך שהיאא אחתת מה-3 זוכותת הכי מזעזעעעעעעוותתת בתולדותתת העולםםם והטופפ מודלללל היאא בחייםם לאא תהיההה טופפ מודללל והיאאא מכוערררתתת גםם האופיי ובמיוחדד בפרצוףף קוף שלהה והיאא הכיי שנואהה עליי יותרר מנאייממהה ואווהה כי אין להה אפילוו תמונותת יפותת... פאתטט אחדד גדולללללללללל

נו, אז עכשיו אתה רואה שצדקתי? ../images/Emo8.gif

ושכל מה שסיפרתי לך על עונה 8 נכון וקלעתי בדיוק לטעם שלך?

מאממממממממממממייייייייייייי ספויילררר

אפהה נעלממממממממתת?? גאזזלייייןןן אלוההההההההההההההההייייייייייייייייתתתת בדיוקק כמוו שהבטחתתת עכשיוו אניי באמצעע מרתוןן שלל עונהההה 9 כלל הבייתת בתמונוותת שלל גאזלינושששששללממתתתת והיאאא אחתת המדהימממממממממוותת עונההה 9 חמודהההההה מאודד והפוטושוטיםםםם בנתייםם מדהימייםםם אניי מקווהה שהזוכהה לאא תהיהה מהזוועתיותת כיי ישש חלקק אלוהייותת וחלקק זוועתיותתתתתת אבלל עונהה 8 הדהימההההה אותיייי אחתת מה-2 עונותת שהכיי אהבתיייי והקאבר גירלל שלהה פשוטטט 2 דאייי פורר אחת התמונותת האלוהיותת בתולדותת הטופ מודלללללללל =] נראהה איזהה תמונותת יצאוו מעונהה 9 !!!@@@

OMGGG ספויללרר לעונהה 9

אניי בהלםם מהפרישההההה שלל אבוניייייייייייי חחחח איך היאא ייבשהה אתת טיירהההה היאא עומדת עם התמונהה ועאלקק יש לך יותרר פוטנציאלל פתאוםם אנלאא רוצה להיותת פההה אבונייי= טיפאנייי מעונהה 4 ולשתהםם היהה תקטעע הזהה עם טיירהה רקק שעם טיפאניי היאא צרחהה עליהה XDD אניי בהלםםם זהה אחדד ה---רגעיםם בטופפפ מודלל אברררר

../images/Emo58.gif../images/Emo10.gif

זאת ההדחה הכי עצובה לדעתי בתולדות ANTM.... אבוני יש לה מלא פוטנציאל אבל היא לא ידעה לממש אותו. היא פשוט נעמי קמבפל הצעירה אל תתלהב אבל מהעונה הזאתי כ"כ.. מפה זה יתחיל להיות רק יותר גרוע

באא ליי לבכותתת =[ ספוייללרר

איןן שוםםם סיבהההההההה שאניי יכולל לחשובב עליהה חוץ.ץ מהפרוטקציוותת במחנהה של טיירההה שהיאא נתנהה ליצורר הזהה לזכותתת שוםםם סיבההההההההההה@@@ אופיי עאלקקקקקק

למעלה