ישש אני ראשון. אחלה עדכון ערב לאיסי משאיר הרבה מקום לאופטימיות. גם לשלג...
ס סיביליה New member 22/12/19 #1 ישש אני ראשון. אחלה עדכון ערב לאיסי משאיר הרבה מקום לאופטימיות. גם לשלג...
נ נתנאל531 Well-known member 22/12/19 #3 עדכון ערב של WRF הגס פחות טוב מעדכון קודם, עדיין יש למה לצפות.   הערה: בגלל תקלה אצלי, לא מוצג קו החוף, ניתן לזהות אותו לפי מקומי הערים
עדכון ערב של WRF הגס פחות טוב מעדכון קודם, עדיין יש למה לצפות.   הערה: בגלל תקלה אצלי, לא מוצג קו החוף, ניתן לזהות אותו לפי מקומי הערים
ט טורנדו 221 New member 23/12/19 #5 נקוה שהגרמני הערב צודק ולא איסי איסי למערכת הקרובה נצפים משמעותית את קו הגשם. לפיו מדרום ליבנה אשדוד כנראה לא יראו גשם. לעומת זאת ברקנל השתפר מאוד. והגרמני מטביע את כל הארץ
נקוה שהגרמני הערב צודק ולא איסי איסי למערכת הקרובה נצפים משמעותית את קו הגשם. לפיו מדרום ליבנה אשדוד כנראה לא יראו גשם. לעומת זאת ברקנל השתפר מאוד. והגרמני מטביע את כל הארץ
נ ניצן חזר הבייתה Active member 23/12/19 #6 הבהרה, העדכון מגזים במיוחד לאשקלון צפויים שם פחות מ20 מ"מ
י יאן ו New member 22/12/19 #4 עדכון ערב מדהים של איסי. ״תוקע״ עלינו אפיק למשך 7-8 ימים רצוף. כאשר הבוננזה שני ושלישי הבא (רחוק אני יודע...)
עדכון ערב מדהים של איסי. ״תוקע״ עלינו אפיק למשך 7-8 ימים רצוף. כאשר הבוננזה שני ושלישי הבא (רחוק אני יודע...)