ישש להסתה וגזענות בתפוז למי פונים?

ישש להסתה וגזענות בתפוז למי פונים?

היי תרגעו ואל תבקשו לינק לבלוג המבוקש, פשוט תעשו חשבון נפש קצר אחיי הטובים, כן כן אתם אלה שמחלטים מה יהיה בעמוד הראשי, בתור בחור שומר מסורת [הניק כבר לא רוולנטי] כואב לי עד מאוד לדעת שמקום שאני גדלתי בו וכותב בו המון ממש צמא להסתה נגד מגזר שלם , תספרו כמה פעמים שמתם בעמוד הראשי כתבה שהיא נגד הדתיים ונגד כפייה דתית וכמה הדתיים גרמו לכולנו לחלל שבת, וכמה רעים וכמה הם עושים הפגנות, אני לא מכניס פה את דעתי האישית, אבל אני חושב שיהיה נכון להיות הגונים אם הציבור המסורתי שכן שומר שבת וכן מכבד את הדת ואת הצד האחר, וגם אם העורך חושב שיש עניין לשים ולעלות משהו לסדר היום אפשר במינון הוגן, לכול הגולשים צריכים לדעת שהעורך מצביע מרצ אז אנא מימכם מה שאטתם דורשים מהגולשים שלכם תדרשו מעצמכם , ואני מקווה שתקבלו ביקורת בונה זאת בצורה יפה , שיהיה לכולנו רק טוב ונהיה מאוחדים תודה

Bezalel P

New member
מאיפה אתה יודע מה העורך מצביע?

אם יהיה תוכן איכותי שמציג את הזוית האחרת, למה שלא נקדם אותו?

אח יקר זאת השאלה שחכיתי לה

אתה צודק אני באמת לא יודע מה הוא מצביע,, אבל נכון שזה מעצבן שמדביקים לך תויות בגלל מעשה מסוים או בגלל משהו שהחלטת לשים בעמוד הראשי? זה ש7000 איש הפגינו לא מייצג חצי מליון מאמינים, וזו לא סיבה לפתוח את העמוד הראשי בכמה הדתיים רעים וכמה הם הורסים את החברה וכ"ו הקהילה ההומו לסבית קיבלה במה נגדם בעמוד הראשי פורום חופש קיבל את העמוד הראשי, איזה שכן שכואב לו שהשכן שלו חזר בתשובה קיבל את העמוד הראשי ועוד איזה כמה בלוגים שרצו להגיע לעמוד הראשי כתבו על הדתיים, בצלאלאל אני תופס מימך אינטלגנט אתה רוצה לומר לי שבכול הפרום של הדתים ובכול הבלוגים שיש לדתיים לא יכלו לשים משהו שיאזן את התמונה שיראו צד אחר שקיים בעולם הזה ,והוא קיים

Bezalel P

New member
אני לא ראיתי יותר מדי תכנים כאלה שאפשר לקדם.

אם יש לך המלצות, אתה יודע את הכתובת... אני חוזר ואומר, למרות שאני לפעמים מרגיש קצת כמו תקליט שבור. העובדה שתוכן מסוים מקודם לא אומרת שתפוז מביעה עמדה כלשהי עם האמור בו. כל מה שזה אומר הוא שאנחנו חושבים שהתוכן הזה הוא רלוונטי, חשוב, מעניין או יעורר דיון עבור גולשי האתר.

goldy

New member
באמת?!../images/Emo163.gif

הסיכוי של תוכן גאה להיות מקודם בעמוד הבית (תמונה גדולה + קטנה למטה + שניהם בוזמנית!) הוא לפחות 50%!! איך לעזאזל אתה מעז ליטעון ש"תפוז לא מביעים דעה"; אים עמוד הבית מאופיין בנתינת במה תומכת לקהילה הגאה, בשינאת חרדים ובקידום מדינת ת"א? אים כבר מדברים על תקליטים שבורים
.

Bezalel P

New member
אני מעז לטעון

שסביב הנושא שבו מדובר (הכולל הפגנת חרדים נגד פתיחת חניון בשבת, על רקע של חודש הגאווה) היו יותר תכנים של חילונים גאים שאפשר היה לקדם מאשר תכנים מתאימים של הצד השני. ולתקליט השבור, בנוהל: תפוז הוא אתר תוכן גולשים. אנחנו לא מייצרים את התוכן, אנחנו יכולים לקדם רק מה שגולשים העלו בעצמם.

goldy

New member
לפחות 50% מהגולשים הם הומואים ששונאים חרדים?!

יש לכם כניסות מכל מדינת ישראל, לא רק מדינת תל-אביב.

suki da yo

New member
השאלה היא לא אם 50 אחוז ממדינת ישראל

היא הומואים שונאי חרדים. השאלה היא איך היצוג בתפוז וברמת כתיבה טובה. אם אתה חושב שתפוז בוחרים תכנים במגמתיות, אתה מוזמן להביא תכנים שמציגים את הדעה ההפוכה וכתובים טוב, ואני מניחה שלפחות חלק מהם יקודמו.

suki da yo

New member
איך לכתוב אותה, אני לא יודעת

אני יודעת להגדיל את הסיכוי של רשומה טובה להיות מקודמת, כשאני קוראת אחת... וזה אומר להביא לפורום או לשלוח לבצלאל במסר..

goldy

New member
הבנתי שאת מבינה בזה. טעיתי../images/Emo163.gif../images/Emo67.gif

מי273

New member
ביטאת את מה שהרגשתי...

חבל שאנו שומרי המסורת צריכים להרגיש כך במיוחד שתפוז זה הבית השני שלנו..... תדאגו לסמל כאן אחווה, אהבה, שלום ורעות...

אחווה אהבה שלום ורעות זה להציג את כל מגוון

הדעות של הגולשים לא? או שמא, אהבה אחווה שלום ורעות זה להציג רק את מה שמתיישב עם העולם והדעות שלכם?

מי273

New member
להציג את כל מגוון הדעות במינון הנכון...

לא להבליט דעות קיצוניות מידי זה לא בריא לאף אחד בימים טרופים אלו.. צריך לשמור על פרופורציות ולהתאחד, יש לנו עם אחד ומדינה אחת אני בעד לאהוב את כולם אבל איש באמונתו יחיה'. בבלוג שלי אני משתדלת לבשל לאפות ולפתור חלומות...לא פוליטית בכלל. בקרי אותי אני ביקרתי אותך הרבה פעמים ודווקא אהבתי את הסגנון.... http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=migat

תראי

המון פעמים אני מעקמת את האף על דברים שקודמו אבל יש גם עניין של קייטינג וגם עניין של להראות מגוון דעות וגם כל מיני שיקולים שאני לא מבינה כנראה אני רואה את מה שכתוב, אם מעניין לי נכנסת, אם לא אומרת לעצמי ששוב תפוז מצאו מישהו קיצוני לקדם ועוברת הלאה.... זו הגישה הכי טובה. קטונתי מלדעת למה רשומה ספציפית תקודם ואחרת לא, למה רשומה ספציפית מקודמת 24 שעות ואחרת רק שעתיים וכו. אני כותבת לעצמי, ומי שמעניין אותו מבקר (ואני מיד מגיעה לבקר אותך, תודה על ההזמנה!)

מי273

New member
הגישה שלך נכונה - קיבלתי!!!

תודה על הביקור אני מחזירה לך תשובה על החלום עוד כמה דק'...

למעלה