ישש... סופסוף יש כבר תאריך לצאת האלבום... 27/6... והופעה בירושלים בצוללת 23/6... מחכה...
א אגם0 New member 29/5/11 #1 ישש... סופסוף יש כבר תאריך לצאת האלבום... 27/6... והופעה בירושלים בצוללת 23/6... מחכה...
א אטומיק בייגל New member 29/5/11 #7 אופס בטעות לחצתי אנטר רציתי להוסיף בתוכן - והייתכן שיש הופעה בירושלים ביום חמישי ולא רביעי?
א אגם0 New member 29/5/11 #8 כן ההופעה ב23 ביום חמישי בעשר... תוכלי לראות בקישור... http://www.yellowsubmarine.org.il/shows.asp
N NaniBani New member 29/5/11 #9 ללללאאאאאא זה כל כך לא פייר! המזל שלי כל כך נאחס ביומיים האחרונים! אוףףף! 27/6 זה מצויין, וממש קרוב! אבל הופעה בירושלים כשאני נמצאת בטיול?! זה כל כך לא פייר! לא פייר!!!! אוף, אני כנראה אחכה להופעה בזאפה או שתבוא שוב לירושלים.. אוף חחחח לא מאמינה שהמזל המעפן הזה הוא המזל שלי! קיצור, מתוסכלת, נסתפק כרגע בדיסק
ללללאאאאאא זה כל כך לא פייר! המזל שלי כל כך נאחס ביומיים האחרונים! אוףףף! 27/6 זה מצויין, וממש קרוב! אבל הופעה בירושלים כשאני נמצאת בטיול?! זה כל כך לא פייר! לא פייר!!!! אוף, אני כנראה אחכה להופעה בזאפה או שתבוא שוב לירושלים.. אוף חחחח לא מאמינה שהמזל המעפן הזה הוא המזל שלי! קיצור, מתוסכלת, נסתפק כרגע בדיסק
א אגם0 New member 29/5/11 #10 אוי... באסה, תאלצי להסתפק כרגע באלבום... ב 15/7 וב 16/7 יש בזאפה... לא נורא, גם לא הכי רחוק... תחכי קודם לאלבום, ואז ההופעה תהיה קרובה יותר לחכות לה...
אוי... באסה, תאלצי להסתפק כרגע באלבום... ב 15/7 וב 16/7 יש בזאפה... לא נורא, גם לא הכי רחוק... תחכי קודם לאלבום, ואז ההופעה תהיה קרובה יותר לחכות לה...
א אגם0 New member 31/5/11 #13 אמממ... אני אולי.... עדיין לא בטוחה. אני הולכת בצוללת, ולשם חברתי לא תבוא, יש לה מבחן באותו יום, אז אני הולכת איתה שוב, ב15 או ב16 עוד לא יודעת.... יאללה איזה כיף הולך להיות!!!!
אמממ... אני אולי.... עדיין לא בטוחה. אני הולכת בצוללת, ולשם חברתי לא תבוא, יש לה מבחן באותו יום, אז אני הולכת איתה שוב, ב15 או ב16 עוד לא יודעת.... יאללה איזה כיף הולך להיות!!!!