יש אגרוף תאילנדי בבאר שבע?

cronic1

New member
יש אגרוף תאילנדי בבאר שבע?

משהו מכיר מכון טוב ומאמן מקצועי בתחום? תודה.

cronic1

New member
אפשר גם אמנויות לחימה אחרות

העיקר שיהיו מגע מלא. שוב תודה.

razcoren666

New member
FreeFight

אם אתה מעוניין יש קבןצה באזור רחוב וינגייט, שמתאמנת בקרב מגע מלא, המדריך עובד בעיקר על קרטה קיוקין-שינקיי ועבודה גיו-גיטסו ברזילאי, עם הרבה קרבות פריי-פייט מלאים, הקבוצה מתאמנת 5 ימים בשבוע.

garey

New member
cronic1 איגור פלאפון קבל,

קבל פלאפון של איגור סקלצקי באר שבע 0544670713 תאמר לו שג'רי או רועי הייזלר היפנו אותך , שבוע טוב ואימונים טובים ומוצלחים, ג'רי

cronic1

New member
רשמתי

אני עובר סופית לב"ש באמצע החודש,אני מאמין שעד תחילת חודש מאי אני מתאמן אצלו. תודה

garey

New member
cronic1 עד אז אני פוגש אתו באשדוד

ואומר לו עלייך ,בכייף הוא יעזור מכל הלב, גם עם לא תתאמן אצלו. ג'רי

RoyceGracie

New member
איגור מאמן טוב ונחמד מאד

עזר לי מספר פעמים... יש לו כמה תלמידים תותחים (למשל ולדיק)

cronic1

New member
תודהרבה לכולכם על הסיוע

רז קורן יש לך את הטלפון או שם המאמן בלחימה מגע מלא. 5 פעמים בשבוע מתאים לי. די חדש בבאר שבע היכן זה רחוב וינגט?

eladי

New member
וינגייט, שכונה ג' - רחוב ארוך

מאחורי בית החולים סורוקה (הרחוב ממנו יש כניסה למיון הגדול, מצטלב עם שדרות רגר). זהו מעוזם של היפים והאמיצים (סטודנטים באונ' בן גוריון). באוטובוס - קו 5 (למי מאיתנו שמצליח לנסוע בתחבורה ציבורית).

garey

New member
cronic1 מחר יהיה לי כולל פלאפון של

בחור נפלא , מאמן טוב ,עובד מסודר ,אוכלוסיה של רוסים מעולים, כולל אגרוף מואי תאי ועוד, מקום מסודר ביותר , הייתי ונהנתי ,הוא גם ישמח לעזור לך ,עם לא יתאים לך ,בכל מצב, פשוט הוא אחלה אדם ג'רי

cronic1

New member
תודה ג'רי אפשר לסמוך עליך

מה כולם עולים חדשים אצלו? יש משתתפים מבוגרים?,פשוט שיהיה מצב שיש לי תקשורת עם משהו.

garey

New member
cronic1 לא, למדתי דבר אחד מעולה

למדתי דבר אחד , הלוואי שספורטאי ישראלי ,ילמד מהעליה הגדולה, את משמעות הספורט ,והנכונות אליו, { אנו הצברים מפונקים לצערי} המודעות הרצינות ונכונות ההשקעה אצלם, זו ממש תרבות כך הם חונכו בברית המועצות ,לשעבר.תן מעצמך הכל ותגיע להכל, נ.ב לא כולם עולים חדשים ,יש בוגרים ומכל וכל , מקסימום תעזר בו תמיד בכייף ג'רי

cronic1

New member
מסכים איתך ג'רי

העולים החדשים מברה"מ ספורטאים ומשקיענים.

למעלה