יש אהבה והיא תנצח !!!!

yamit32

New member
יש אהבה והיא תנצח !!!!

היי חדר חביב, אף אחד מכם איננו מכיר אותי למעט אלמרה .... פעם הייתי בקשר עם גבר נשוי שהכאיב לי כל כך כשהייתי זקוקהה לו.... 3 שנים השקעתי מהאנרגיות הצעירות שבי ולא אלכלך ואגיד שהוא ניצל כי גם הוא נתן אבל... שכהייתי זקוקה לנתינה מעצמו הוא נעלם (כשגיליתי שאני חולה) היום ברוך השם אני בריאה בגופי ובנפשי.. ובכן... זה לא מה שרציתי לספר.... לפני כשלוש שנים ממש כשהכרתי את הנשוי הכרתי עוד נשוי מהצאט ....שחיזר ומשום מה בחרתי ללכת עם השני.... אחרי שנה יצר קשר שוב וסרבתי לצאת איתו.... לפני כחצי שנה הוא התקשר חשבתי שאני חייבת את זה לעצמי בכדי להתרפא מהכאב הנפשי... יצאתי, הכרתי, הרגשתי, טעמתי.... חבריםםם אין יותר טוב מזה, הוא מבוגר הוא מקסים משקיע, מיעץ עם יםםםםם של סבלנות וים של אהבה. תחזיקו ידים... אולי לבסוף תעבור להתגורר יחד. נשיקות אלמרה על החיזוק כשהייתי זקוקה בתקופה ההיא ישששששש אלוהים והוא דרך כאן בביתי פעמיים הרבה אהבה ואור ימית

yamit32

New member
שכחתי לציין !!!!!!!!

פרט חשוב... אז לפני שלוש שנים היה נשוי היום הוא כבר לא !!!!! ולא בגללי.

yamit32

New member
לכל שאלה יש תשובה

אש אש, בבקשה אל תשפטי... הכרתי אותו כשחיי התמוטטו ועדיין הייתי נשואה (פרודה) לא רציתי שפנוי יבוא וישפיע על חיי ובנשוי ראיתי את ה"גבר המושלם" הרי הוא לא ירצה להרוס את משפחתו.

אלמרה

New member
אין מה לשפוט ולא להכליל.

וכל אחד זכאי לטעות את טעויותיו בעצמו מסתבר. היה הרבה יותר נחמד ופחות כואב לו היה ניתן ללמד אחד את השני מהנסיון... כל שאפשר הוא לדבר ולנסות להבין ובעיקר לפרגן... לפעמים זה עוזר.

אלמרה

New member
ימית יקרה מאושר לשמוע חדשות טובות!

בהצלחה והמון אהבה לכם!

למעלה