ובכן איתן יקירי כיף לראות אותך שוב על הנט ...... האמת ששבוע שעבר היית והופעתי במקום מדהים מדהים שחבל על הזמן מערות תמנע על יד אילת לאור ירח קומזיץ מאהל בדוואי היה סוף סוף... אבל אילת תגיע בטוח בקיץ כל קיץ זה קורה ו......... יש שמועה ... שפותחים שוב את היאכט פאב הלוואי .... זהו מקום נעורי ..... אם פותחים אותו שוב אני מרימה להקה ויורדת לשם אז בנתיים נשיקות לך וגעגוע ....... אבל מחר בכפר גלעדי הולך להיות שמיייח ... ממש עם להקה מלאה ואחלה שירים שבחרנו לבצע שם אז נשיקות צאו סיס
התגעגעתי לאיזה הופעה עסיסית שלך. לא שאין לך כאלה, חו"ח. אבל לי אין כאלה... אבל אני מתנחם בכך שאת חורשת את הארץ, וזה מה שתמיד רצית לעשות!!! אז בהצלחה, ושיהיה הרבה כיף עם הלהקה בהרכב מלא.
ההחלפת לפתע את שמך ? ובכן רק אומר לך כך איתן יקירי ביום א' 01 ליוני נעש/ה מופע ביןערביים על גג עזיראלי להשקת ארועי קיץ 2003 יהיה יפה ומקסים ורענן 18.00 עד 20.30 עם כל מיני אומנים והפתעות מיכל תצרף לפורום פירוט אם כי עלי להדגיש שמי שרוצה להגיע צריך להודיע לי שאוכל לרשום אותו במנהל תרבות ....... למשל מנהל תרבות איתן מה רע ? כמו כן ...בשבוע הבא אני נפגשת עם להקת הינשופים וכולי תקווה שהמופע העיסיסי אליו אתה מתגעגע יתקרב אלייך יותר מהר ממה שאתה מקווה שלך בג-ע-ג-ו-ע סי