יש או אין מפגש ביום שבת???

ilana k

New member
יש או אין מפגש ביום שבת???

חבריה, הסתבכתי לגמרי. האם אנחנו נפגשים ביום שבת הזה קיבוץ יגור או לא??? מה קורה???

רציתי להגיד שזה נורא לא יפה

שאף אחד אפילו לא מתייחס במילה לשרשור הזה. לפחות תגידו, "סליחה, לא יוצא לנו", "סליחה, יש לנו עיסוקים אחרים", "תודה לשחר שהזמינה אותנו למרות שתומר בכיסא גלגלים וכו'", משהו. מילה. התייחסות. נורא לא יפה. סליחה שנעלבתי אבל אולי אני פולנייה מדי...:) אפשר לפחות להגיד משהו כשרואים שאנשים שואלים, אומרים, מבקשים. שום כלום. לא יפה.

התכוונתי, אף אחד חוץ מאילנה ואורית

כמובן. שהן התייחסו. כותבים כאן לפחות עוד עשרה קבועים. אפשר לפחות היה להביע איזושהי תגובה.

ליעל -

את פשוט צודקת. מדברת בשם עצמי -לא הייתי מספיק רגישה. אולי כי ממש ממש בהתחלה כשדיברו על מפגש אמרתי שלא אגיע וראיתי את עצמי פטורה מתגובה. יעל - מה היינו עושים בלעדייך? שחר, אני מתנצלת. אורנית

מצדיקה אותך אבל....

בשעה שאת כתבת, אולי לא כולם נחשפו להודעה?,בעצם, עכשיו כבר מאוחר והיו יכולים להגיב, אז באמת!!!!!

אין לי מושג../images/Emo4.gif

ואני משופעת וכל הגוף כואב לי. צריך לבדוק עם שחר מה קורה. נראה לי שהעניין נשכח קצת. שחר גם לא כתבה בימים האחרונים ואני מקווה שהכול בסדר עם תומר. אני אתקשר אליה הערב. מי שיכול להגיע למפגש ביום שבת הזה, שיכתוב בבקשה בשרשור הזה. יעל

אודונים

New member
כנראה שלא

ההרשמה כוללת רק את אילנה נראה לי שננסה במועד שיתאים יותר לעוד אנשים אז ביי בנתיים שחר

חבל../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

אף אחד לא מתלהב לעשות מפגש? מה קרה? דווקא תכננתי להבריא ולהרגיש טוב ולהגיע צפונה. חבל. נקווה שזה נקודתי ומקרי. יעל

למעלה