יש אחים ביולוגיים

יש אחים ביולוגיים

ויש אחים לא ביולוגיים. זכיתי היום לברכות לרגל הפיכתי לדודה. איך הפכתי לדודה? חברה מאוד מאוד טובה שלי שהיא כמו אחות, ילדה בשעה טובה את בנה הבכור. אחרי שקיבלתי את הדיווח אצתי לי לבית החולים וביקרתי את האמא הטריה ואת התינוק הפצפון. היא הייתה מותשת וכואבת, אבל אמרה שטוב שבאתי. מצאתי את עצמי על תקן אחות סיעודית, אבל זה עשה לי טוב. אז אני דודה, למרות שלא ביולוגית אבל לי זה מספיק...

maiky17

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

אני חושבת שלהיות דודה לא ביולוגית יכול להיות אפילו יותר טוב מלהיות דודה ביולוגית. אם יש לך אחים שאת לא מסתדרת איתם וחברות שכן - זה הופך את החוויה הלא ביולוגית להרבה יותר טובה, לדעתי
אז תהני כמה שאפשר, והמון מזל טוב לאם ולאב הטריים

זה לא סותר

זה לא שאני לא מסתדרת עם האחים שלי, זה בנוסף ולא במקום... הסבתא הטריה הודיעה בבית החולים שהיא מצפה לעוד כאלו, ואמרה את זה גם לדודה הביולוגית הטריה וגם לי. האמא הטריה שאלה מתי היא הספיקה לאמץ אותי, ואני אמרתי שאמא שלי תשמח אם תהיה עוד מישהי שתחלוק איתה את הנטל... הוא כזה פצפון שזה קצת מפחיד... והוא עוד נולד גדול יחסית.

מזל טוב לדודה הלא ביולוגית ../images/Emo9.gif

איזה כיף- תמיד חלמתי שתהיה לי חברה כזאת שהיא כמו אחות בשבילי, חשבתי שיש אבל טעיתי
ו... בקרוב אצלך
(סתם סתם הייתי חייבת
).

איזה כיף../images/Emo95.gif

אני מכירה את ההרגשה.. אומנם אני עדיין לא דודה לא ביולוגית אבל.. אני מחכה לזה כלכך
אני בטוחה שתהיי לו הדודה הכי מיוחדת

למעלה