יש איזהשהוא אתר שאפשר לשמוע

בדויה02

New member
יש איזהשהוא אתר שאפשר לשמוע

את השירים שלהם? אני רוצה לשמוע את high and dry אבל זה לא מצליח להוריד לי בהימיול... תודה לכל מי שיעזור...!

dresner

New member
אפשר לרוץ

ולקנות את הדיסקים שלהם בחנויות! חצופה אחת!

Latisia

New member
מהקלים חחחח...

כן על סמים רדיוהדיים קלים למדיי (= חה מצחיק.

Latisia

New member
נו מה... איזה וואט אבר קוטל! P:

חחח התכוונתי לכך שרדיוהד הם כמו סמים. P: סתם נו דיבליות של בוקר יום ראשון שומם במיוחד. (= בדרך כלל אני לא כה דבילים (= אהה אני מכורה לpaperbag writer! הוא פשוט יפיפה! מקסים במיוחד אני אוהבת את הכינורות האלה שנכנסים באמצע והאלקטרוני שם כה מקסים... לפני שרשור ההוא שהיה על הסינגל של there there לא הכרתי את השיר ממש.

אפשר דרך תוכנה אחרת

(כולכם נורא יפי נפש, אני בטוחה שכולכם שמעתם את השירים במחשב לפני שקניתם, ואם לא זה כי לא היו תוכנות הורדה פעם
)

vegetable man

New member
יפי נפש או לא

אני מבקש לא להרחיב בנושא של הורדות בפורום הזה - זו המדיניות בה תפוז מבקשים לנקוט ורצוי שנכבד אותה. דברו בבקשה במסרים על הורדות גם לתשומת ליבך בבקשה, בדויה.

בדויה02

New member
טוב, נשבעת שאני לא יזכיר את הנושא

הזה ורדיוהד אחלה להקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם היה לי מספיק כסף הייתי קונה את האלבומים שלהם..!! עוד פעם סליחה ותודה שסלחתם

או לחילופין - כי יש לנו כבוד לאומן

יפי נפש הם אלה שמורידים ומתרצים בכך ש"כולם עושים את זה" - ועל זה אמא שלי הייתה אומרת, "שכולם יקפצו מהגג"

ולי אין כבוד?

שמעתי את רדיוהד במחשב לפני שקניתי דיסקים, מהסיבה הפשוטה שאני רוצה להוציא את הכסף שלי על משהו שאוהב. אני לא אבצע 'קנייה עיוורת' - יש לי גם כבוד לכסף שלי.

בשביל זה מאפשרים לשמוע דסקים

בחנויות הדסקים.... כי אני מניח שכל שיר שאת מורידה והוא לא מספיק טוב בשביל לקנות את האלבום את ישר מוחקת.... אף אחד לא ביקש שתזרקי את כספך על זבל, מצד שני זה לא אומר שצריך לגנוב מאחרים. יש מספיק דרכים חוקיות לשמוע שירים. אגב, אני מודה שהקו אפור והמחירים בשמיים ולא תמיד משקפים את הערך האמיתי....אבל ככה זה...

ברוב החנויות שאני אישית מכירה

אין מכונת השמעה. אני מכירה רק בטאוור בעזריאלי וגם שם זה מעפן ולוקח זמן, לא מכונה כמו שהיה. ועדיין, אני שלמה עם מה שאמרתי. לא אלך לקנות משהו בעיוורון. ה'דרכים החוקיות' אינן מספיקות מסתבר.

FunkyMonk

New member
........

ואיך פעם היו קונים? יש לך להקה שאת אוהבת - את את קונה את הדיסקים שלהם.. לפעמים יש אכזבות, וזה מה יש.. אבל הישראלים כמובן אף פעם לא רוצים "לצאת פראיירים" (למרות שתמיד תוכלי למכור לחנות כמו האוזן השלישית), אז הם יורידו "לפני שהם קונים". אז הם מורידים אלבום של רדיוהד.. לא אהבת אותו הא? אבל למה שתמחקי? הוא כבר שם, אז תשמרי אותו... נכון? ואני בספק אם גם תמחקי אותו אח"כ.. ורק ניטפוק קטן - בכ-ל חנויות התקליטים שאני מכיר, ואני מכיר ה-מ-ו-ן, אפשר לשמוע דיסקים. פעם זה לא היה ככה, אבל בשנה-תיים האחרונות אני שמתי לב שכל החנויות החליטו לאפשר שמיעת הדיסק לפני הקניה..

המממ

אני אמחק לגמרי משהו שלא אהבתי. כל דבר שאני אוהבת אני ממהרת לקנות. כל אמן שאי פעם הכרתי ואהבתי - רכשתי דיסק שלו, אפילו אם נאלצתי להזמין מהאינטרנט / לחפש בחו"ל כיוון שלא יכולתי לקנות בארץ אז באמת, מיותרות כל ההטפות חסרות הבסיס האלה

המממ...

בעבר היו שומעים להקות ברדיו, ובגלל זה לא היה מקום לפלורליזם מוזיקלי. האינטרנט פתח את המרחב לפלורליזם הזה. יש לי עשרות דיסקים שקניתי, אולי מאות, אני לא ממש סופר, ובכל זאת, לפני שאני קונה דיסק, אני נוטה לשמוע אותו, אלא אם כן זה דיסק שאני מצפה לו מספיק זמן (לדוגמא הת'ום יורק החדש חיכיתי שהוא יצא).

למעלה