יש איזה משהו שאפשר לעשות בנוגע לריח

p10w

New member

רע מהפה?בערך חצי שעה או שעה אחרי שאני מצחצח מתחיל הריח ומתחזק עד למצב בלתי נסבל (פאדיחה לדבר עם אנשים) מה אפשר לעשות?!

p10w

New member

רע מהפה?בערך חצי שעה או שעה אחרי שאני מצחצח מתחיל הריח ומתחזק עד למצב בלתי נסבל (פאדיחה לדבר עם אנשים) מה אפשר לעשות?!

smady a

New member
יש הרבה מה לעשות. דבר ראשון הריח לא

מגיע מהפה. הרבה יותצר עמוק. צריך קודם כל בדיקת רופא שיניים, אם יש שן רקובה זה כבר יכול להיות מזה. ואז בדיקה של גסטרו לגבי קיבה וכזה. ואז אפשר כל מיני סוכריות טבעיות מצמחים, או מנטה. רענונן הפה בחליטת מי מרווה. ותזכור ריח רע מהפה מעיד על משהו מהקיבה ברוב הפעמים.

מישאלה 1

New member
לריח רע מהפה

אם זה מהשיניים: לוקחים זנגביל וקנמון לערבב יחד היטב ולשים על השיניים אם זה לא מהשיניים ואכן מהקיבה: מומלץ לאכול כרפס חי מנטרל ריחות ובריא בהצלחה

מ-פם-י-ת-ו-ם!

כמו שאם לא תצחצח כל היום יהיה לך ריח אז ככה רק שאצלו זה יותר מהיר יש כאלה גם לי זה די מהיר לא חצי שעה אבל זה לא מחזיק הרבה...

מישאלה 1

New member
ברור

אבל אכילת כרפס באופן קבוע כן עוזרת בדוק (ולא רק חצי שעה) בהצלחה

זה לא מהקיבה

(היי לכולם אני פעם ראשונה פה
) קראתי פעם מאמר על ריח רע מהפה (נדמה לי שזה נקרא בלועזית הליטוזיס) שנאמר בו שבניגוד לדעה הרווחת, אוויר מהקיבה לא עולה לפה חוץ מאשר בגרעפסים. אצל כולם הקיבה לא מריחה משהו... ראיתם פעם מישהו שלקיא לו יש ריח טוב? סיבות לריח רע הן מהשיניים בד"כ, ולפעמים זה יכול להיות אפילו מנזלת כרונית שיש בה חיידקים (הרי הפה והאף מחוברים).

iditush11

New member
ריאות?! מה הקשר לריאות בכלל?!

ממתי ריח רע מהפה קשור לריאות?

girl111

New member
בטח שיש קשר

למשל, זה מה שקורה למעשנים כבדים אחרי 20 שנה של עישון- יש להם ריח. וגם לחולים במחלות ריאה. אם את לא מאמינה- תבדקי.

iditush11

New member
טוב זה פעם ראשונה ששמעתי על דבר

כזה שריח רע קשור לריאות.

girl111

New member
דווקא יש קשר

אם הבן אדם לא אוכל למשל הרבה זמן, יש לו הרבה חומצות בקיבה ואפשר להריח את זה. ונכון, גם נזלת משפיעה, וגם דלקת גרון מוגלתית

דפננה.

New member
נראה לי שזה בעיה רפואית או עששת

כדי לבדוק בכל מקרה יש סוכריות מנטה או תרסיס לפה.

shloמי

New member
ריח רע מהפה

היי p10w מצרף מאמר בנושא הריח.... עם המלצות טיפול . בברכת אור ואהבה שלומי

Revi 22 Tal

New member
להשתמש כל צחצוח גם במנקה לשון.

על הלשון מצטברים המון חיידקים שגורמים לריח רע , המנקה לשון גורף את כל החיידקים (שימו לב לרובד הלבן שעל הלשון אלו בעצם החיידקים) לאחר שימוש קבוע יש סיכוי גבוה שהריח יופחת.

A d i d a

New member
נכון

זה מה שקרה לי ומאז אני משתמשת במסרק לשון ואין שומדבר

למעלה