יש איזה מתכון לכנפיים מטוגנות???

eliya-l

New member
יש איזה מתכון לכנפיים מטוגנות???

אם יש כזה נא לשרשר ותבורכו, סתאם כזה פתאום בא לי שיהיה לי איזה מתכון חמדמד שכזה תודות מראש
 

pirge

New member
להכין את המתכון הבא עם כנפיים

חזה סילאן וצ'ילי רצועות עוף מוקפץ. להשרות במרינדה את רצועות העוף לשעתיים. מקור המתכון:עצמי. מרינדה: 3 כפות חומץ כף שמן או יותר 2-3 שיני שום קצוצות – לא חובה 4 כפות רוטב צ´ילי 2 כפות קטשופ 4 כפות סילאן או ריבה כף רוטב סויה כף גריל עוף או פפריקה מתוקה מעט מרק עוף , מלח, פלפל מעט מים. לפי הצורך,שלא יהיה יבש וסמיך. לטעום על קצה הזרת ולשבח את הטעם. הסוד לרכות של העוף: לטגן סמוך מאד לארוחה. מהמחבת לצלחת וזהו.....לטגן רק כמה דקות תוך כדי ערבוב. את הבוטנים\אגוזים להכין מראש- - - לטגן במחבת יבשה-להקפיץ מעט ולפזר מעל המנות. תהנו
 

Master Stav

New member
כנפי עוף בנוxח סנט לואיזיאנה

אני אוהב עוף ....So shut me נכון עוף זה לא בשר.....ובכול זאת בטיפול נכון....זה יכול להיות משהו שבהחלט ניתן ....מממממ להתענג עליו .... את המתכוןקיבלתי מחברה טובה שגרה בלואיזיאנה טעמתי שפצרתי ....והנה .... החומרים הדרושים: 4 קילו כנפי עוף טריות מחולקות לזרועוכפולה ...... 1 קילו דבש חצי ליטר סויה ראש שום טרי כתוש 4 פלפלים חריפים ירוקים חתוכים דק דק דק 2 בצלים גדולים קצוצים דק 2 כפות חומץ הדרים 1 כפית מלח 4 כפות קורנפלור 1 כוס יין אדום מתוק אופן ההכנה מכניסים את הכנפיים לסיר מביאים לרתיחה מוציאים מיבשים ובאמצעות פינצטה תולשיםאת שארית הנוצות מורחים במעט שמן בישול ( כף אחת על כולהכמות ) ושמים בתוך תבנית לאפייה בתנור בחום של180 מעלות לכ- 20 דקות *** חממו את התנור מראש*** בנתיים במחבת גדול טגנו את הבצל עדלהזהבה והוסיפו את שאר החומרים למעט הקורנפלור והיין הביאו לרתיחה ואז הוסיפו את הקורנפלור וערבבוהיטב עכשיו נוסיף את הכנפיים ונעטוף ברוטב אתהכנפיים ...נוסיף את היין ונביא לרתיחה נוריד את גובה האש ונשאיר את המחבת רותחומבעבע לכ-חצי שעה ...... מומלץ להגיש על מצע של חסה קרועה....וליד מגבונים לחים לניקוי
 

pirge

New member
אפשר ל"גנוב" רעיון גם מפה../images/Emo92.gif

חזה בלימון וסילאןו pirge ו 10:57 | 23/03/07 10:57 | 17/09/06 חזה עוף בלימון וסילאןו pirge ו חזה עוף בלימון וסילאן מקור:פירגה חזה עוף חתוך לרצועות 3 כפות רוטב סויה 4 כפות מיץ לימון 4\1 כוס סילאן פלפל שחור כפית פפריקה מתוקה מלח לטעם או מעט מרק עוף קמח רגיל לקימוח ולטיגון רצועות העוף שמן לטיגון (לא עמוק) 2 בצלים קצוצים 2 גזרים חתוכים לגפרורים 200 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות לחצאים ב ק ע ר ה : סויה+מיץ לימון+סילאן+פלפל שחור+פפריקה+החזה עוף להשרות לשעתיים. לקמח את רצועות החזה. לחמם את השמן במחבת,ולטגן קלות מכל הצדדים בהקפצה. להעביר לקערה. לטגן בצל וגזר ולהזהיב.להוסיף פטריות ולטגן עד שלא יהיו נוזלים. להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב. להחזיר את העוף לערבב דקה. לשבח טעמים. להגיש מיד. תהנו
 
דווקא מטוגנות?

אני סתם שופכת עליהן רוטב טריאקי, מוסיפה שום כתוש וקצת ג'ינג'ר כתוש ולתנור (שונאת לטגן). אם ממש מתחשק לי להשקיע אני עושה את המרינדה בעצמי - מערבבת כף גדולה של דבש, כף קטשופ, חצי כוס סויה, ורבע כוס רוטב צ'ילי מתוק, ועוד שתי כפות שמן שומשום, קצת שום כתוש, וג'ינג'ר כתוש. מערבבים ולתנור.
 

eliya-l

New member
אז ככה, לתנור יש לי בדרך כלל מתכון מנצח

לאחר שמנקים היטב היטב את הכנפיים, מכניסים לתבנית אפיה עם סילאן, יין אדום (ישן נושן כזה) ורוטב צילי חריף מתוק כזה. את רוטב הצ'ילי - בהתאמה לחייך - חריף יותר או פחות. מכניסים לתנור בהתחלה לאפייה על משהו כמו 190 בערך לכשלושת רבעי השעה עם סיבוב הפיכה באמצע ולאחר מכן מעבירים לגריל ומשחימים משני הצדדים. נוסף כמובן יש את הטיבול הפשוט של הפפריקה, מלח, פלפל,שום ושמן. אבל היה חסר לי איזה רעיון טוב של טיגון וכעת יש - הללויה
 

eliya-l

New member
מלאן תודות שוב פעם ../images/Emo140.gif

לא היינו בסופ"ש בבית כך שלא יכולתי לנסות את כל המתכונים. אנסה בהמשך ואדווחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif פססט....

בבלוג של ביג-ג'ק מנהל הפורום שלנו, יש מתכון פ33ות. כנפיים מצופיות ומטוגנות. מתכון עם אחריות
שב"ש.
 

pirge

New member
BAV המלצתי עם הכנפיים של ביגוש../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

נראה שזה טעים. שב"ש
חהחהחהחהח
 

Bavmorda

New member
../images/Emo8.gif בשבילך הוא ביגוש, בשבילי הוא צחי ../images/Emo9.gif

 

pirge

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif לסבתות תמיד יש שמות חיבה../images/Emo8.gif

 

bigjack

New member
לא לריב בנות ../images/Emo9.gif

תקראו לי איך שתרצו
מה שחשוב זה שאני עונה
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gifבבקשה המתכון שלי

הנה המתכון המדובר שלי לכנפי עוף מצופות ומטוגנות כמו בקאנטקי פרייד צ'יקן כנפי עוף מצופות ומטוגנות BIGJACK מצרכים: 1 ק'ג כנפי עוף נקיות מהשפיץ ומחולקות ל-2 3 ביצים 2 כפות קטשופ 3 כפות צ'ילי מתוק 2\1 כוס קמח 1 חב' פרורי לחם מוזהבים מלח 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה 1 כפית כורכום 2-3 כפות אבקת מרק עוף או פטריות מים רותחים שמן לטיגון ההכנה: מרתיחים מים בסיר עם אבקת מרק, מבשלים את הכנפיים כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב. מערבבים בצלוחית את הביצים, צ'ילי מתוק וקטשופ. מערבבים בצלוחית שנייה את פרורי הלחם והתבלינים. שמים את הקמח בצלוחית שלישית. מחממים את השמן, טובלים כל כנף הקמח, אח'כ בביצים אח'כ בפרורי הלחים ומהדקים היטב את הציפוי. מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן. אפשרי גם עם שוקיים (פולקה)
 
למעלה