יש איזה שיר שהולך ככה

ZILEVO1

New member
יש איזה שיר שהולך ככה

אלה פונה אלה כארה דיו דסטיקי מנוס'פארה או משהו כזה. בקיצור שיגעתי את השכנים שלי עם השיר הזה היום. אז מי יכול לתרגם לי את זה

ZILEVO1

New member
באותה ההזדמנות גם את השיר הזה

Panw stou toixou to karfi שניהם של סטליוס הגדול אחר כך אני מתחיל עם שירים של דאלרס הגדול
תודה מראש למתרגמים התותחים פאדי גרב ורודה ויאניס

F a d i

New member
מה שקורה בערבי שישי

(חוץ מקליקריה
) בערב של יום שישי,קדושה שלי הכנת לי עם דמעות את מזוודתי לא רצו אחדים,שנחיה מאוהבים שמחה נהרסה,ומזוודה התמלאה במועקות,זכרונות וסבל בוא כאב,בואי שמחה,קחו שני שבורי-לב שהפרידו אותם החיים ואולי לעולם האחר השנאה האנושית לא תגיע עד לשם בערב של יום שישי,קדושה שלי כמו ששלחת ברק לתוך חדרי הנעים ששרפת את חלומותינו וגם אנחנו יחד שנינו האנשים חשבו,שטעינו (או חטאנו) ונלחמו בקשר (וגם פרשת האהבים) המקסים שלנו, בואו... מילותיו של פית'אגוראס ללחן של ניקולופולוס (וזכה לאינסוף חידושים (ביניהם דאלאראס...))

F a d i

New member
../images/Emo92.gifהמילים ביוונית לשיר שתירגמתי

שהפזמון שלו מתחיל במילים שזילבו הזכיר "אלה פונה אלה כארה דיו דסטיקי מנוס'פארה או משהו כזה." (העתקתי מקיתרה ואין לי כח למחוק ת'מיותר...)
Την παρασκευή το βράδυ Καζαντζίδης Στέλιος Μουσική/Στίχοι: Νικολόπουλος Χρήστος/Πυθαγόρας Αποστολέας: skyllas Στάλθηκε: 23-09-2002 (4 ψήφοι) Dm Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου μου ετοίμασες με δάκρυα την βαλίτσα μου F E F E Δεν θελαν ορισμένοι, να ζούμε αγαπημένοι Gm Dm Gm A Bb Μια ευτυχία γκρέμισε και μια βαλίτσα γέμισε Ddim Dm Ddim Dm με καημούς με αναμνήσεις και με βάσανα F Fdim F Fdim F Έλα πόνε, έλα χάρε, δυο δυστυχισμένους πάρε C7 F που τους χώρισε η ζωή A Και στον άλλον κόσμο ίσως το ανθρώπινο το μίσος A7 Dm να μην φτάνει ως εκεί Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου κεραυνό να είχες ρίξει στην φωλίτσα μου Να ‘καιγες τ’ όνειρό μας, και εμάς μαζί τους δυο μας Οι άνθρωποι νομίσανε, ότι παρανομήσαμε και τον όμορφο δεσμό μας πολεμήσανε Έλα πόνε, έλα χάρε...​

למעלה