יש איזה תוכנה ?

• פותח הנושא nnd
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

nnd

New member
יש איזה תוכנה ?

יש איזה תוכנה ?
היי אני סתם אוהבת לעצב ומעתניינית באדריכלות... מישהו יודע אם יש תוכנת עיצוב ואדריכלות-בחינם? תודה וחג שמח

תוכנות אדריכלות

יש איזה תוכנה ?
היי אני סתם אוהבת לעצב ומעתניינית באדריכלות... מישהו יודע אם יש תוכנת עיצוב ואדריכלות-בחינם? תודה וחג שמח
תוכנות אדריכלות
כמעט כל תוכנה מקצועית ניתנת להורדה בתבנית demo , כלומר לניסיון של תקופה או מספר שעות קצוב. העניין הוא שלוקח זמן...ללמוד אותן. יש בודאות תוכנות פשוטות וגם חינם... אני הייתי מחפש בקזה... אישית אני לא מכיר תוכנות כאלה. נקווה שיהיה מי שיהיה יותר ספציפי. גם לחפש בחנויות תוכנה משהו פשוט...היא אופציה. [תראי לפחות...מה יש]

TalHai

New member
רק הערה קאזה=לא חוקי, לא מקורי

תוכנות אדריכלות
כמעט כל תוכנה מקצועית ניתנת להורדה בתבנית demo , כלומר לניסיון של תקופה או מספר שעות קצוב. העניין הוא שלוקח זמן...ללמוד אותן. יש בודאות תוכנות פשוטות וגם חינם... אני הייתי מחפש בקזה... אישית אני לא מכיר תוכנות כאלה. נקווה שיהיה מי שיהיה יותר ספציפי. גם לחפש בחנויות תוכנה משהו פשוט...היא אופציה. [תראי לפחות...מה יש]
רק הערה קאזה=לא חוקי, לא מקורי
אין תוכנות פשוטות להורדה חוקית?

TalHai

New member
גם אני אשמח לתוכנת דמו

אהה תודה ו...
אז מישהו יודע על איזשהיא תוכנת demo ? תודה מראש!!!!!!!!
גם אני אשמח לתוכנת דמו
זה רק תחביב עבורי ככה שאני לא הייתי רוצה להוציא על זה כסף... ומקאזה אני לא מוכן בשום אופן להוריד

הוצעה לי תוכנה...

יש איזה תוכנה ?
הוצעה לי תוכנה...
בשם sketch up .מדובר בתוכנה ידידותית למשתמש ובעלת פוטנציאל תלת ממדי גדול. [לא מנסיון] באתר החברה אפשר להוריד אותה ל-10 שעות נסיון. [שעות עבודה בפועל] בארץ משווקים אותה ב-500$

מצב
הנושא נעול.
למעלה