יש איזו הקלה מחקו את זה

מילקי110

New member
יש איזו הקלה מחקו את זה

היום וגם אתמול כבר חשתי חרטה לא הייתי צריכה לפרסם את תמונתי

איזה מזל שהורידו את זה , וואו הקלה גדולה למרות ש - 130 אנשים ראו את זה .. אבל עדיין

אף בחור לא הגיב אבל זה בסדר , העיקר שהורידו את זה אני לא יעשה את זה שוב להעלות תמונה שלי מקסימום תמונה של צמר גפן מתוק

והוא בטוח לא מכוער .חחח .. האור של חיי ממש כך.

תודה רבה רבה מחבקת באמת הוקל לי בעבודה היום חשתי בלחץ מזה ...

מילקי110

New member
אתמול כאשר חזרתי הביתה

בעיקר אכלתי , ניסיתי לראות קצת טלוויזיה אבל הרוב לא מעניין אותי

ראיתי קצת ב - VOD סרט על שנת 1929 על הכלכלה בארצות הברית זה דווקא מעניין

אבל הפסקתי באמצע בגלל עייפות הספקתי לפני שהלכתי לישון לקרוא עוד פרק בספר שלי "לבד בברלין"

וכמובן אכלתי , אכלתי חטיף כאשר חזרתי הביתה , כעבור שעתיים הכנתי ארוחת ערב חביתה וכו' שמתי שתי פרוסות לחם גדולות אבל בגלל המגבלה

אכלתי רק אחת , כף של תירס משומר והכנתי אוכל להיום , ולקינוח קסטה , אבל קסטה דיאטטית .

ההתעסקות הזאת עם האוכל "מה אני אוכל ?? " קראתי שזאת עם ה - CBT מתעסקת גם בהפרעות אכילה וטיפול בהתתמכרויות לקחתי את הטלפון שלה מהאינט'

ואני אתקשר אליה היום.

האכילה נובעת מתוך שעמום והרגל , בעבודה משעמם מאד אז כל הזמן בא לי לכרסם ובבית כמה שלא אנסה להעסיק את עצמי משעמם לבד

וגם הרגל . מזל גדול שעשיתי את הניתוח הזה אחרת לא הייתי יוצאת מזה גם עכשיו עדיין יש לי הפרעה אבל הכמויות בגלל זה הן הרבה יותר קטנות , הבנתי מאנשים

שזה לא נשאר לאורך זמן שמי שלא רוכש הרגלים משמין חזרה ולכן אני מנסה להקנות הרגלים והן קצת נרכשו אבל היי צריך לטפל ברש הזה בשעמום וכו' ואז אולי זה

יסתדר או שההרגל מושרש עמוק .. אני הולכת לעבודה יום טוב

היא מצוינת, מילקי

תמסרי לה ד"ש חמה ממני. אני לא בטוחה שתתחברי אליה, אבל אם תיתני לה צ'אנס את רק תרוויחי מזה. אני בטוחה שיהיו לך התנגדויות בהתחלה, כי היא חזקה ולא מוותרת, אבל היא גם אנושית מאוד ואמפתית. צריך להתחבר לסגנון שלה, לא כולם מצליחים. בעיניי היא תותחית, אבל לא מושלמת. ובינינו, מי מאיתנו כן?!

בהצלחה!

מילקי, גם כשאת אוכלת מתוך שעמום, תכיני לעצמך רשימה של דברים שהם יחסית בריאים. אצלי בבית מאוד אוהבים ירקות קטנים- מלפפונים קטנים, גזרים קטנים (שמגיעים גם בלי קליפה ושטופים), עגבניות שרי ופלפלונים. את יושבת ומכרסת בכיף.
ד"א, גם פופקורן (בגרסא ללא החמאה, כמובן
) הוא נחשב בריא למדי, רק צריך להיזהר עם המלח.

על מה הספר שאת קוראת עכשיו?

מילקי110

New member
הספר שאני קוראת

הספר הוא על תקופת השואה אבל מהצד של הגרמנים

על אנשים שחיו במדינה ופתאום היא השתנתה להם , ויש אווירה מטורפת

הלשנות , חוסר אמון באף אחד , היו גם מחנות ריכוז לגרמנים ולכל מי שלא הסכים עם המשטר הנאצי

ויש זוג שהבן שלהם נהרג והם מחלטים לעשות מעשה הם כותבים גלויות נגד המשטר ושמים אותם במקומות שונים

הם עושים את ז בחשאי כי מי שהיה עושה את זה היה נשלח למחנה ריכוז , וגם כל מי שמוצא את הגלויות שלהם מפחד מאד

והספר מתאר בכלל איך זה היה נראה מהצד של הגרמנים , אזרחים לא נאצים .

הסופר חי את זה ויש לו גם ספר נוסף שנקרא "בארצי הזרה לי" שאותו טרם קראתי אבל אני אקרא .

מאד מעניין .

מילקי110

New member
אתם יודעים מה חסר לי ?

משפחה . זה הכל . זה חור עצום להיות סולו ולא אין אפשרות עם הביולוגית

אבל זה מה שהייתי רוצה . מקווה מאד ב"ה .

אני גם חושבת שאני אדם טוב וחבל לי שהם לא מכירים בזה ולא רואים אותי

נכון שהיו בעבר מעשים והם יגידו היא לא בן אדם טוב אבל גם הם עשו מעשים ולכן צצו המעשים מהתת מודע

לא רצחתי אף אחד . והדבר העצוב הם עצמם לא חסרים לי ממש לא , אין בי געגועים אליהם בכלל במיוחד אליה ממש לא

אפילו לא טיפה לכן הכוונה שלי במשפחה זה לא הם

הייתי רוצה משפחה מישהו להיות איתו בחגים וכו' ובכלל משפחה אבל בטח שלא הם וגם הם נראה לא רוצים שכן ..

הם היו רוצים לו הייתי משהו שאני לא .הייתי רוצה להיות אותה מישהי שהם רוצים אבל לצערי אני לא יכולה אם הייתה לי אפשרות הייתי רוצה להיות היא

המישהי הזאת שהם רוצים לא רק בישבילם גם בישבילי כי אותה מישהי היא מוצלחת ונשואה היום עם שלושה ילדים היא בטח או פסיכולוגית\עו"ד נשואה למישהו מוצלח ביותר

אז הייתי רוצה להיות היא אבל לצערי אני לא .אם הייתי אותה מישהי בוודאי היה לי ד"ר משלי ולא הייתי צריכה לחלום על אחד ...

אל תכעסי על עצמך

בסך הכל ראינו תמונה של חברת פורום ובאיזשהו מקום זה אפילו מעניין לראות מי נמצא מאחורי המסך.
הבעייתיות היתה בהודעה ובבקשה שלך.
אבל זה בסדר, הבהרנו לך את הקושי במתן תשובה והבנת את זה.
אז למה שתמשיך להרגיש רע בגלל זה?

מילקי110

New member
לא התקשרתי

בהתחלה שכחתי מזה ואז כבר לא התחשק לי

אולי אתקשר מחר , הפסיביות שלי מעורבבת עם חוסר אמון באנשי מקצוע

אבל אתקשר למרות שנראה לי שמה שאני צריכה זה לעשות כמה שיותר כיף לסוע לטיולים וכו'

אולי מחר...

** ואני מרגישה רע כי אני מקווה שמישהו שאני מכירה לא ראה אותי זאת הייתה שטות שמחה שקיבלתי תגובות אוהדות ושאמרתן שאני לא מכוערת

זה הרגיע אותי רציתי לשמוע את זה הייתי זקוקה לשמוע את זה , אבל עכשיו יותר קשה כי זה יותר קל כאשר יש סיבה בגלל שאני מכוערת , בגלל שאני שמנה ..

כאשר אין תשובה זה התסכול האמיתי , כי נשאלת השאלה למה ???

מה הסיבה ?? מה ההבדל ביני לבין האחרים , הכאב הגדול שלי זה שאין לי הורים זה כן , ולא זה בילתי אפשרי .. בהזדמנות אספר כאן...

יש לי דברים דיאטטים ...

מילקי

לא תמיד יש סיבות לאיך שאנחנו מרגישים, לפעמים המוח שלנו פשוט מתעתע בנו, גורם לנו לחשוב שוב ושוב על דברים באובססיביות, בלי שום היגיון. הוא רק צריך טריגר קטן וזהו, עכשיו הוא יעבור שעות על אותן מחשבות מציקות בלי הפסקה.
תרימי את הטלפון ותתקשרי אליה, מילק, זה יעשה לך טוב. אנחנו פה מאחורייך בקטע הזה, את לא לבד

מילקי110

New member
התקשרתי אליה היום בבוקר

קבענו ליום ראשון הקרוב .

אפגש איתה בקליניקה הפרטית שלה כמובן כי היא עובדת באישפוז יום בשיבא כך היא אמרה לי

נשמעת מאד נחמדה בטלפון .

זה עולה 350 ש"ח לשעה , ביום ראשון זאת תהיה פגישת היכרות ואם זה יראה לי אז אגיד לה שאני רוצה פעם בשבועיים לא אוכל לעמוד ב- 350 ש"ח לשבוע .

מעבר לזה הלכתי היום עם הקבוצה לסיור ביפו והיה ממש כיף .לפני זה אני והחכמה נפגשנו בקניון ואחרי זה נסענו ביחד למפגש היא ממש מקסימה וחכמה

את הסיור העביר מישהו מהקבוצה שגם הוא ממש חכם הוסבר לי בעבר שיש לו אספרגר אבל עדיין יש לו ידע עצום בהיסטוריה היה ממש כחף

אני שמחה שהלכתי כי כך גם למדתי שיש קו ישיר מהרכבת לשוק הפשפשים , היום לא הלכנו לשוק אבל הקו נוסע בעוד מקומות ליפו וזו יכולה להיות אופציה בישבילי

גם אמרתי באוזני החכמה כאשר ירדנו מהאוטובוס והיא אמרה שאם יש איזה יום שישי פנוי אולי נוכל לקבוע ... זה יכול להיות נחמד,.. יכול להיות לי גם נחמד ללכת לשוק שם

להסתובב שם קצת ממש יפה שם מאד אהבתי לא הייתי ביפו מזמן וחבל ... זה ממש עושה טוב לנפש טיולים , סיורים , אנשים .

חשבתי על צמר גפן מתוק שהוא לבד בבית . אבל אין לי ברירה הייתי מביאה עוד אחד אבל אבא שלי לא מרשה לי , ולעבוד אני חייבת אחרת לא יהיה לי כסף ..

מרגישה נחמד הערב . נראה לי שיש לי הפרעת אישיות גבולית , שמעתי את המושג הזה לראושנה בקבוצה לא הערב אבל היום קראתי על זה אחרי שזה שיש לו את זה

אמר שזה מה שיש לו ונראה לי שגם לי יש את זה .. הוא מסוגל לדבר איתי וא פתאום לקום ולהגיד שלום בקרירות מאד מוזר .. אבל העניין של השחור והלבן זאת אני ..

ועוד דברים קראתי בויקיפידיה ונראה לי שיש לי את זה , אשאל את הפסיכי כאשר אפגש איתו החודש לביקורת ..

עשית לי את הלילה

נחמד לי שבילית בנעימים בקבוצה ובסיור, ושתיפגשי עם חברה.
ותבטיחי לי שתיתני למטפלת צ'אנס, בסדר? היא יכולה מאוד לעזור לך אם תתחברי אליה ולא תיסגרי עם דעות קדומות. אני גאה בך איזה יופי שאת מתקדמת

מילקי110

New member
בוודאי שאתן לה צ'אנס

התקדמות בעיניי תהיה כאשר יהיה לי בן זוג .

ובנוגע לחברה - זה עוד לא ברור מאחר והיא אמרה יותר מאוחר , כן אפשר לארגן שנלך לשוק הפשפשים

והיא התכוונה לקבוצה , ואני קיוויתי שרק שתינו לבד.

אבל לאט לאט זה מתפתח שם.

דבר נוסף- החברה הנוספת מהקבוצה זאת שביטלה איתי אז , יש לה חיבה לגברים כך שמתי לב

היא סיפרה לי הרי שהיא יוצאת עם מישהו מהספיד דייט , ויש עוד מישהו בקבוצה בחור שהם נראים ממש מיודדים

יש לה ידיד נוסף שאיתנו בקבוצה , יש לה חסך אב אז זה מובן , היא סיפרה לי בזמנו שאבא שלה היה לא משהו בלשון המעטה

אבל עדיין זה לא נעים לראות את זה . לא מתוך קנאה אני פשוט בן אדם מאד מוסרי וזה ממש מגעיל לראות . מעבר לקבוצה לא הייתי רוצה להיות איתה בקשר

טוב שביטלה בזמנו .

למעלה