יש איזו תרופה נגד כאבי ראש ?אבל

Consuela

New member
יש משהו ששמעתי

חתכי פרוסות לא דקות ולא עבות של תפו"א. הניחי על הראש. זה אמור לעזור אבל לא ניסיתי..

dusa

New member
הנה.....

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/termContent.asp?id=1127&t=12334&l=h&chr=ר&dicid=1013&tdNum=11 הקדמת אותי בשאלה, וגם אני אשמח לדעת מהו "עץ הערבה" והיכן משיגים מקליפתו....

ה מוזה

New member
והנה הקישור

שקצת התבלבל לו בהודעה של הדס כאב ראש ולגבי השאלה מהו עץ הערבה והיכן משיגים קליפה שלו אז, הנה קצת מידע על סגולותיו וכו' אם אינני טועה מכונה גם עץ הצפצפה

0 אור 0

New member
לא ולא

גם אני קוראת כל הזמן בספרים על תה מקליפת הערבה שטוב לחום ולכאסים, ותוהה מה זה העץ הזה. אבל צפצפה זה בטוח שלא - הנה תמונה קצת גרועה של צפצפה

0 אור 0

New member
המשכתי לחפש ותראו מה מצאתי

שיח אברהם - נחשב אצל השומרונים ל"ערבי נחל"

0 אור 0

New member
ו... שימו לב לפירוט: עץ הערבה הלבנה

White Willow (Salix alba) קליפתו המרה של עץ הערבה, משמשת כאספירין ומהווה למעשה חומר גלם להכנתו. המרכיב העיקרי הפעיל בה, הוא הגליקוסיד סליצין salicin) edisocylG(, המומר בגוף לחומצה סיליצילית acid) cilycilaS(.

ה מוזה

New member
../images/Emo13.gif הלינק בהודעה שלי

למעלה הוא לאתר גאמנון לדף על הערבה הלבנה ובהחלט מאוד מעניין מה שכתוב שם,על יכולות הריפוי הערבה

0 אור 0

New member
אופס ../images/Emo5.gif

קראתי מה שכתוב , אבל לא שמתי לב לשם המפורש - בגלל שהזכרת צפצפה נכנסתי למוטיבציה להראות לך מה זה צפצפה, ואז כבר חיפשתי לעצמי את הערבה .... וההמשך ברור

ננא

New member
כאב ראש

אפשר לקחת קריסטל בשם אמטיסט לשכב במיטה, ולשים אותה באזור המצח במקום הכאב, תוך מספר דקות הכאב יעבור.

ה מוזה

New member
זה מוכר

ערבה בוכיה,אותה דווקא ראיתי כמה פעמים וכנראה שלא ידעתי.. שזו ערבה בוכיה עכשיו אני אדע:)

0 אור 0

New member
ובקשר לכאב הראש

יש סיבות רבות לכאב ראש ולכן גם טיפולים רבים. אם בדקת ווידאת שאת לא סובלת משום דבר ניתן לאבחון ומחפשת רק הקלה: הפטנט העיקרי זה מנוחה, והרגעה של העיניים (צל, קליפות מלפפונים וכד'). כשהכאב ברקות זה יכול לבוא ממתח ואז כדאי אולי לבצע קצת מדיטציה או הרפיה מודרכת. להניח מטלית רטובה קרה על המצח ולנוח עם זה (אשכרה תרופת סבתא) וטיפ אחרון קצת פחות סבתאי: מעט שמן סן-בריז על הרקות.

כאב ברקות זה לחץ ?

יש לי מורה שצווחת - אחרי השיעורים שלה יש לי פטישים בראש - לא במקום מוגדר אבל לפני רכמה זמן הייתי לחוצמה ופיתום נהיה לי כזה כאב ראש... ברקות ובקודקוד. ובכללי - יש לי הרבה פעמים כאב ראש חזק. מה עושים ?

למעלה