יש איזשהי דרך שאני יכולה להשיג את

• פותח הנושא MoWz
  • פורסם בתאריך

MoWz

New member
יש איזשהי דרך שאני יכולה להשיג את

הסדרה?? ישדרו אותה מתישהו?..איפשהו?????????. פעם ראיתי אותה ואז עברנו ליס ופאקק הסדרה הזאת הייתה הכי יפה בעולםם ואני לא מהמתמכרים...ועכשיו ביס נינה קוטלר שם משחקת ומזה בא לי לראות אותם במשחק החים..זה נותן לי נוסטלגיה.. אוףף בטח אי אפשר..:( זה רק בטוויזזיה זה??. אוף. אם יש דרך תגידו לי

היי! הסדרה...

הסדרה היתה בויאודי והיית יכולה לראות אותה מתי שאת רוצה כמה פעמים שאת רוצה ובחינם (אם יש לך מנוי לויאודי).. לפני כמה זמן הורידו אותה משם בגלל שלא היה לה ביקוש ומעוד כל מיני סיבות.. אני הייתי מכורה קשה לסדרה ממש בכיתי כשהיא נגמרה.. וכשהורידו אותה מהויאודי התעצבנתי כי הייתי בפרקים האחרונים.. שאלתי בפורום ויאודי פה בתפוז, אם יש סיכוי שהיא תחזור לויאודי מתישהו, ואמרו לי שיכול להיות שכן.. אם יחזירו אותה, תוכלי ללכת לחברה או למישהו אחר שיש לו ויאודי ולראות אותה שם..

MoWz

New member
בעע אני לא מבינה תקע הזה עם ה

VOD אבל זה כי אין לי הוט זה סדרה כל כך מוצלחת שצריך לעשות DVD:( נו למכור אותה איכשהו אני ישלם כל מחירר אוףף

Idan00

New member
אני גם שואלת את אותה שאלה אבל..

זה לא כ"כ נכון שלסדרה לא היה ביקוש..אני קראתי שהיו לה מלא הזמנות ב-VOD..הורידו אותה כי נגמר החוזה או משהו כזה..

לפי התשובה

לפי התשובה שקיבלתי ע"י המנהל בפורום הוטויאודי בתפוז (עד כמה שידוע לי, הוא מישהו מוסמך מחברת הוט), משחק החיים ירדה מהויאודי בגלל שלא היה לה ביקוש, ומעוד כמה סיבות שאין לי מושג מה הן. (המנהל כתב לי שם שהם רואים את הביקוש וכל הזאר ולפי זה מחליטים)..

אוי זה כזה בולשיט, ../images/Emo42.gif

הוא אמר בעצמו - גם אם לסדרה יהיו מיליון הזמנות ביום מורידים אותה. זה כי הם הפרו זכויות יוצרים, הם לא שילמו תמלוגים וחצי ארץ יצאה נגדם.

Idan00

New member
תקראו את הכתבה הזאת

http://b.walla.co.il/?w=/3057/786252 לא הייתה בעיה של ביקוש

למעלה