יש איך אני יגיד את זה.... שיהיה ..

liran b

New member
יש איך אני יגיד את זה.... שיהיה ..

יש לי בעיה.......................... כמו שאמרתי לפני זמן מה אלוהים לא נתן לי את חוש ההתחלה עם בנות... ולכן אולי יש לי בעיות (תשאלו את גודי ) אז זה ככה.. כבר שנתיים וקצת אני מכיר ילדה אחת שאני דלוק עליה באופן תמידי אבל לא התחלתי איתה כי לא חשבתי שיצא משהו (אולי הפסדתי....) והשנה פתאום אני מרגיש שהלב שלי פועם בחוזקה יתרה (הדם נכנס מהר מידי....לחדר העליון) כל פעם שאני רואה אותה ומה לעשות אין לי שמץ של מושג ירוק\כחול\אדום (מחק את המיותר ) איך להתחיל איתה ... (שאלה באנלית ביותר , אבל אני רוצה להתחיל איתה בדרך שונה....) מסובך אה? זה לא הסוף ... רדו למטה..... העיניין הוא שלפני זמן מה (יותר מחצי שנה לערכתי) התחלתי עם חברה הטובה ביותר ואיך אני יגיד הצלחה זה לא נחל זה יותר נחל כעס מיצדה .. ועכשיו היא אפילו לא מדברת איתי..... יענו אני אוויר\עץ\כבשה... מממממ זה הכל....... תשובת יתקבלו בברכה מבורכת ביותר.........

liran b

New member
עוד משהו קטנטנן.....

לא אמרת עד כמה אני מאוהב בה!! אני מוכן להוריד לה את הירח השמש וכל הגלקסיה.......

תהיה עצמך . . .

תתנהג בטבעיות והיא כבר תחליט אבל לפחות תוכל לדעת שאם היא תהיה חברה שלך היא תהיה חברה שלך בגלל מי שאתה ולא בגלל שקרים או סיפורים וכו´. אין נוסחה טובה יותר להתחיל עם בחורה, לפי דעתי כל התאוריות וכל הסיפורים ומשפטי הפתיחה זה ממש גרוע ומגעיל, אני תומך בשיטה ה"ישנה" והטובה- לדבר, פשוט לך ודבר אתה ובעיקר תקשיב לה . . . מקווה שעזרתי DJ made in israel

liran b

New member
לצערי....זה כבר לא עקרוני....

היום אמרו לי שיש לה כבר חבר.... אז הסיכוי שכבר ככה כמעט לא היה לי נעלם עוד לפני שהיה לי סיכוי... :))) לא נורא.. יש המון דגות בים\המון ספגטי בסיר... :)

זו גישה טובה

תמשיך ככה ואז תצפה לשינוי ענקי בזמן הקרוב, זה לוקח זמן . . . DJ made in israel

למעלה