יש, אינטרנט!

A Pig in a Cage

New member
יש, אינטרנט!

יש פה בכלל מישהו שזוכר אותי??? לפני שבועיים התחיילתי ומאז לא ממש יצא לי לבקר בפורום (או בכל אתר אינטרנט אחר, למעשה), אז אני מאוד מתלהב מזה כשיש לי את ההזדמנות.
רק רציתי ליידע אתכם שיש לי את Airbag EP סוף סוף, והוא פשוט מצויין. כל שיר שם טוב יותר מקודמו ומזה שבא אחריו. זהו. וטוב לראות שהפורום עדיין איטי (מאוד...). לפחות ככה אני יכול להתעדכן במה שקורה כאן בלי להפסיד כלום...
ביי

mirikel

New member
זוכרים...זוכרים

לא שוכחים אנשים כל כך מהר... תגיד מה קורה שם בצבא? אני מקווה שאתה לא סובל יותר מידי. תחזיק מעמד.

A Pig in a Cage

New member
תשובות

סוף סוף הצלחתי להשיג קצת זמן אינטרנט בספרייה פה, וזה מהיר בטירוף! איזה כיף לי ככה: אני בקד"צ תיכנות, מה שאומר שאני לא אעשה טירונות בחצי השנה הקרובה, למרות שהכל במסגרת צבאית לגמרי. הכל בסדר גמור, עדיין לא קשה או לחוץ מדי - אבל בקרוב טוב, אין לי ממש זמן עכשיו, אולי בסופ"ש
ביי

hospital_food

New member
לא קופצים לפורום סיינפלד?

אני אנצל את הרגע ואמסור סקופ!!!!!!!!! רדיוהד לא יבואו הקיץ להופעה (גם לא בשאר עונות השנה) תזכרו איפה שמעתם את זה לראשונה

Her Circulation

New member
מממ

עדיין לא פורסמו תאריכי הטור ויעדים ( מלבד פורטוגל שכבר כמעט רשמי) ואכן סביר להניח שהם לא יבואו לארץ. סקופ ? ממ נו טוב

*Jeane*

New member
שיהיה בהצלחה

קורס תכנות זה קורס לאנשים חזקים. אני במקרה מאותו הבסיס ואני שמחה לראות שיש איזה קורסיסט נורמלי (בטעמו המוסיקלי לפחות...)

A Pig in a Cage

New member
תודה

גם אני חשבתי כמוך, מבחינת הטעם המוזיקלי, אבל גיליתי לא מעט אנשים עם טעם טוב / טוב מאוד וכמה עם טעם מגעיל לגמרי, אבל זה בסדר גמור. בערך שליש מהקורס שלי מנגנים בגיטרה...
מה את עושה בבסיס? איפה את? מי את??? (איזה חטטן אני...)

*Jeane*

New member
על לא דבר

אני משרתת באותו במחנה רק שאני שייכת לשלישות. רק שתדע שאנחנו מאוד אוהבים קורסיסטים ומסופחים כי הם שומרים במקומנו... למרות שאין מצב שקורס תכנות ישמרו מאחר והם לפני טירונות. אז זו אני ואני בשלישות ... ואני בכלל רציתי להיות בגלי צה"ל...

A Pig in a Cage

New member
נחמד לדעת שיש עוד מישהי בבסיס

שאוהבת רדיוהד עכשיו רק תעברי אחד אחד על כל הקורסיסטים עם הצהוב לבן שתיראי ותשאלי אותם אם הם אוהבים רדיוהד (ובאמת אין הרבה צהוב-לבן, אולי 30) בהצלחה

*Jeane*

New member
לי אתה אומר

בהצלחה? בוא נזכור שאתה זה שבקורס ... על מדרגה 6 שמעת? בכל אופן אם יום אחד תשמע מוסיקה טובה בוקעת מאחד המשרדים בבסיס --אולי זה יהיה מהמשרד שלי מאחר ואנחנו דוגלים בהאזנה למוסיקה איכותית בלבד!

A Pig in a Cage

New member
את האמת

לא ממש יצא לי להסתובב בצד של השלישות, אבל אם אני אשמע אני אודיע לך איפה בדיוק את נמצאת? ומה את עושה בכלל? (שוב, חטטנות לשמה)

rachelmerav

New member
אותך קשה לשכוח

אני מתה על a reminder זה השיר ההכי מדהים שאני מכירה

למעלה