יש אלוהים ויש מזל...מגניב..

ספיר164

New member
יש אלוהים ויש מזל...מגניב..

היום חיכיתי לאטובוס כי הייתי צריכה להיפגש עם חברות כשהוצאתי את הארנק שלי ראיתי שלו היה לי כסף קטן בכלל ואם אין לי כסף קטן אני לא יכולה לנסוע באוטובוס (מילא היה 20 שקל אז עוד היה אפשר).... בקיצור חשבתי ללכת הביתה ולהביא כסף אבל אז הייתי מפספסת את האוטובוס ועד שהאוטובוס הבא יבוא אני יתייבש בתחנה וגם אני יאחר....בכל מקרה החלטתי ללכת הביתה להביא כסף קטן חציתי את הכביש ופתאום ראיתי 10 ש"ח על הרצפה כך שלא הייתי צריכה לחזור הביתה... מסקנה: אלוהים דואגלהכל!!!!

גיל110

New member
אין אלוהים אז דיי עם זה

אם היה אלוהים אז מלכתחילה היה לך בארנק את הכסף. ואם אמרת את זה בציניות, אז יצאתי

KAriNi94

New member
לא כולם חייבים לחשוב כמוך,

תפסיק כבר לנסות לחפות על אחרים את הדעה שלך בכוח, זה נמאס כבר! "אם היה אלוהים אז מלכתחילה היה לך בארנק את הכסף." ?!?!!?!?!? איזה שטויות אתה מדבר!! אתה לא חייב להאמין בה' וגם לא 'להסתדר' איתו...כל אחד מאמין בדרך שלו אבל אין לך שום לגיטימציה לזלזל...

גיל110

New member
אני לא מאמין ביהוה שלך ואם יש לך בעיות

את יודעת מה את יכולה לעשות איתם. אני מדבר שטויות? אולי, אבל את לא מסוגלת אפילו לענות על השטויות האלה. אה, וכותבים לכפות.

KAriNi94

New member
"יהוה שלך"?!?!

אתה שם לב שלא נעים לדבר איתך[?!!!!!!!] על איזה שטויות אתה רוצה שאני אענה לך? להוכיח לך שה' קיים? לא, אני לא יכולה להוכיח לך... אבל אין לך שום שום שום לגיטימציה לזלזל במי שכן מאמין, או לנסות לכפות (כן, אני יודעת שרושמים לכפות) את הדעות שלך

גיל110

New member
אני לא מזלזל ביהוה שלך

והעובדה שאני אומר מילים, שבכלל לא נחשבות למעליבות, ואת בוחרת להעלב מהם כי האמונה שלך אומרת ככה, היא בעיה שלך. באותה מידה, אני יכול להגיד לך, שלהרוג תרנגולות ביום כיפור פוגע באמונה הבודהיסטית, אבל אני לא רואה שכל כך אכפת לך מכך. או יותר מזה, בחודש הרמאדן, אני לא רואה שמפסיקים לשדר תוכניות על אוכל, אבל גם על זה לא אכפת לך. בעצם, את פוגעת באחרים באופן שיטתי ולא מודע, ולא אכפת לך בכלל, אבל כשאומרים מילים, שהם סה"כ צורת ביטוי של אדם מסויים, והן פוגעות בך, את קופצת כמו חמור בראש (אין כוונה להעליב בביטוי, רק להציג את המשמעות). אני רק יכול להגיד לך כמו שאומרים באמריקה - Hold your horses ותרגעי קצת.

גיל110

New member
או שקראת ופשוט אין לך מה להגיד כי את יודעת

שאני צודק. למה אני רושם את זה? כי כל פעם שכתבתי את התגובה הזאת, זה מה שאנשים אמרו, גם אם זאת הייתה התגובה הראשונה שלי אליהם :). Vini, Vidi, Vici

KAriNi94

New member
אה, אז יש לך נוסחים קבועים לתגובות? ../images/Emo6.gif

איזה בן אדם הזוי... בכל מקרה, אין לי שום אינטרס לקרוא את זה אבל אני בטוחה שאם הייתי קוראת היה לי הרבה מה להגיב...בסה"כ לא רציתי לגרור את זה לעוד חילוקי דעות

גיל110

New member
במקרה של דוסים, וואנבי דוסים ומחב"תים

צריך תגובות קבועות.

KAriNi94

New member
כל התשובות שגויות ../images/Emo6.gif

אני חילוניה. חילוניה מאמינה.

גיל110

New member
את לא יודעת שדינך סקילה באבנים, נכון?

ככה מצווה הגמרא והשולחן ערוך לעשות על כל מי שלא שומר שבת. יותר מזה, אחרי שזה קורה, הרמב"ם מצווה על בני משפחתו של הנסקל לצאת בבגדים לבנים, ולשמח על מות האפיקורוס.

ספיר164

New member
לגיל110

תגיד מה אתה כל החיים שלך אנטי כלפי הכל??. אני לא מבינה מה הבעיה שלך??.. כל דבר שאני רושמת יש לך רק דברים רעים להגיד עליהם... אם זה ימשיך ככה אני יעדיף שלא תגיב לי בכלל עלית לי על העצבים

גיל110

New member
זה במקרה נושאים ספציפים

ידוע שאני ואלוהים לא מסתדרים ביחד, והעבר שלי עם המשטרה גם לא משהו (לא שיש לי ר.פ. ...)

גיל110

New member
אתה דהגנרט דתי

ואני אפילו לא יודע אם ביצעת שטיפת מוח לאנשים..

יונתנטן

New member
יאלה יאלה אל תעצבן אותי

לך עשו לבנתיים את השטיפת מוח הכי אכזרית פה. זה יותר גרוע מגיזענות!

supercoconut

New member
חח קרו לי דברים דומים כמה פעמים...

כמו שביום של מבחן חשוב אחרתי להסעה ובאותו יום גם האוטובוס איחר.... כאלה עיוותים של הגורל.
דברים כייפים למדיי העיוותים האלה.

חח נראה לי הוא קם אתמול על רגל ימין!

אחד הימים המצחיקים והזויים,הייתי אצל האורטופד הוא בדק אותי חמש דקות ובשאר הזמן ראינו מגרש ביתי והסברתי לו את העלילה,הוא הזמין אותי לבוא בכל יום ראשון לראות איתו את הסדרה
. אחר כך נפלתי ליד החר"פ(אני מתכוות לבית החולים של החיילים,אני לא בטוחה שאלה ראשי התיבות
)יצא לי לנחות על הרגליים "כמו חתולה"לדבריי הצופים
ואיכשהוא בסוף היום מצאתי את עצמי במסיבת גיוס של מישהו שאני לא מכירה ויצא לי לפגוש מישהו שלמד איתי בכיתה ו'
אחד הימים המוזרים..

למעלה