יש אמא לחייל שהתגייס ב8/8?

ellaa2005

New member
יש אמא לחייל שהתגייס ב8/8?../images/Emo92.gif

שלום לכם... אני אמא לחייל שהתגייס ביום שני 8/8. הוא עושה טירונות בשבטה. חיל תותחנים. לא דברתי איתו מאז יום שישי...מכוון שהוא שכח את המעטן שלו ולכן הנייד שלו מושבת. אם יש כאן הורה לחייל שמשרת שם . אשמח לשמוע ..ואולי אולי ....מי יודע העולם קטן..ימסרו לו מסר ממני תודה

ellaa2005

New member
הכוונה להורה של חייל ..שהתגייס ב8/8

הרגש האמהי .... גורם לי לפנות לאמא באופן ספונטני SORRY ותודה מראש

רוני61

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום../images/Emo65.gif

קשה לי להאמין שתוכלי לדבר איתו במספר הזה, אני מקווה שהוא יבקש שיחה קצרה מחבר לצוות כדי להעביר לך מסר שהכל בסדר. אנחנו כמה אמהות כאן בפורום שבנינו התגייסו לתותחנים באפריל. כלומר לפני כשלושה שבועות לערך הם סיימו טירונות וכעת הם באימון מתקדם. תאמיני לי שהזמן רץ והוא יסתגל ויתרגל וכך גם את. תחזיקי מעמד עד הטלפון הבא או היציאה הביתה הקרובה ושיהיה לכם בהצלחה

ellaa2005

New member
קודם כל תודה..ועוד כמה שאלות|חיב

חן חן על העידוד . ביום שישי הקרוב הוא אמור לצאת .... מקווה שיתגבר על הגעגועים. שמחתי לקבל את תשובתך. אם תוכלי לספר לי על היציאות ... איך עבר על בנך הטירונות? ו... גם רוצה אני לאחל לו בהצלחה

רוני61

New member
בוקר טוב ellaa ולכל חברי הפורום

לגבי יציאות בטירונות תותחנים, מרבית היציאות היו אחת לשבועיים שבת כן שבת לא, גם שבת בבסיס היא נחמדה להם וזה זמן של חיברות ומנוחה. אי אפשר לבקר במהלך הטירונות זה החוק של הבסיס הזה. בקרוב צריך להגיע אליכם חייל מהיחידה שבו הוא מסביר מה הם עושים ואיך עוברת הטירונות, הם עורכים ביקורי בית אצל כל הטירונים. לאחר מכן תוזמנו ליום הורים שבו תפגשו את מפקד הבסיס שידבר איתכם ויסביר לכם מה קורה ובסוף תפגשו עם החיילים הטריים (כל זה בטקס השבעה). מקווה שלמרות ההתנתקות והלחץ שהצבא נתון בו אכן כל זה יתקיים כי לנו ביטלו את טקס סיום הטירונות בגלל ההתנתקות. באופן אישי בני עבר את הטירונות בסדר גמור הוא גם לא כל כך מהמקטרים אבל באמת היה לו בסדר, הוא התמודד עם המטלות והמשימות וגם עם בעיות הגב הלא פשוטות שיש לו (עקמת מותנית מולדת) ,לקראת סוף הטירונות הוא גם פיתח שברי הליכה ברגל אחת, ועל אף כל זה הוא הצליח להתבלט ולהיצטיין פעמים רבות. אני מאמינה שאחת הסיבות להצלחה נובעת מהיחס האנושי והאמפטי שהיה למפקדים. לאורך כל הטירונות בני שיבח את היחס האישי והטוב שהם מקבלים. מקווה שעזרתי קצת אם יש לך עוד שאלות אענה בשימחה. יום טוב

סמדר בנ

New member
הצטרפות למשפחת התותחנים

מזל טוב. כאם לבת לוחמת (מיל') בתותחנים ושגם התגייסה באוגוסט (חם, חם...) אני יכולה לאמר לך שבנך הגיע לחיל נחמד שמתיחס יפה מאוד ללוחמיו. הטירונות אצל ביתי עברה בסדר גמור, אפילו ללא שברי מאמץ, למרות שהיא בת. מה שכן, בנך התגייס בחודשים הכי חמים (ואת תרגישי את זה מצוין לפי ריח הכביסה....). ציידי אותו בהמון גופיות שיוכל להחליף בתדירות. אם זה מקובל אצל בנים אז גם מגבונים לחים, שאפשר לנגב את הפנים. תתחילי לאסוף מטבעות שיוכל לקנות שתיה קרה במכונות בשעת ת"ש (או ט"ש לפי גירסה אחרת). ביקורים כמו שאמרו כבר אין למעט יום הורים אחד ובסיום מסע כומתה. חבילות אין בעיה לשלוח (ואפילו רצוי) חוץ מזה שאצל ביתי כל פעם שהגיעה להחבילה היא היתה צריכה להרוויח אותה ע"י מספר שכיבת שמיכה (נקרא אצלם "לרדת למצב"). לא נורא, זה עזר לה לעשות כמות יפה מאוד של שכיבות שמיכה.... שיהיה בהצלחה, אני משערת שהשבוע ימינו אותם לגדודים השונים.

צריכה עזרה באופן דחוף מאוד

בע"ה בוקר טוב. האחיין שלי בטירונות כרגע בשבתה,אינו יצא לשבת הראשונה התגייס ב8.8 כמו שרובכם כאן יודעים וקראתם,הוא לא לקח איתו מטען לנייד, האם יש מישהו שאתם מכירים שנימצא איתו שם ? שרק יתן לו שיחה להורים רק סימן כזה וההורים כבר יתקשרו אליו? לא דיברו איתו כמה ימים מאז יום שישי והם מודאגים מאוד ומתגעגעים. וגם כן אני כל הזמן מנסה להתקשר. בבקשה עיזרו לנו זה מאוד חשוב. אם היתי יכולה היתי נוסעת עד לדרום לתת לו מטען, האם זה אפשרי לנסוע לשם?כי הוא צריך להגיע ביום שישי. ואגב עוד שאלה, האם ניתן לשלוח לו חבילות של כל מני דברים מתוקים של צומי וכאלו? שהחייל הטרי שלנו חלילה לא יחשוב ששכחנו אותו? . אשמח לקבל תשובות את שניהם. כי את הכתובת אני לא יודעת,אבל זכור לי מהטירונות שלי (נובמבר95) שחיילים מקבלים כתובת כדי למסור למשפחה וחברםי בקשר למכתבים וחבילות. אם כן נוכל כך לשלוח לו את המטען בדואר הכי מהיר שיש. תודה רבה ויום נעים

oshiko

New member
אפשר להתקשר לשיבטה

האינפורמציה הבאה נמסרה ע"י סמדר בנ בשירשור שהיה כאן בעבר: יש בשיבטה פונקציה מיוחדת לפניות הורים הטלפון: 08-6508349 הטירונים נמצאים תחת ענף הכשרת הלוחם נסי להשאיר לו שם את המסר. בכל מקרה אני יודע משירשורים שהיו כאן בעבר שבאהלי הטירונים בשיבטה אין שקעי חשמל לטעינה.

sim26

New member
הבן שלי בשבטה

ביחידה אחרת - ולא באוהלים. כשיתקשר בשעת ת"ש אני מוכנה לשאול אותו האם הוא בכלל קרוב לטירונים והאם הוא יכול להגיע אליו. אני לא אופטימית כי הוא ביחידה אחרת ותחת הרבה לחץ אבל אפשר לנסות. מה שמו ובאיזה פלוגה.כיתה הוא אם יודעים? דינה

sim היקרה אני הדודה שלו שלחתי לך

שלחתי לך מסר עם השם שלו שם משפחה והפלוגה שלו. אודה לך מאוד מאוד באם תוכלי בבקשה לעשות מאמץ למען הורים מאוד מודאגים(אחי וגיסתי) , הם מאוד כואבים שהם לא שוחחו עימו. אז אני משאירה לך במסרים האישיים את השם +שם משפחה ואת מספר הפלוגה תודה רבה על העזרה הלואי ויצא מזה טוב תבורכי אם יקרה. אמן!

zehava17

New member
../images/Emo65.gif מאמא של טירון.

שלום רב בני הקטנצ'יק התגייס ב7.8.05 ונמצא בשיבטה (תותחנים). אתמול הוא התקשר ב24.00 (בלילה) ואמר לי: "שהכל סבבה" . הם יכולים לדבר רק בשעות הלילה . תתעודדי ותיהיי עד כמה שאפשר רגועה.(אני יודעת שהדבר קשה) לאחר שקראתי את אשר כתבת, שאלתי אם הוא מכיר חייל בשם מור , הוא אינו מכיר. רישמי לי הפרטים שלו ,אולי היום אצליח לשתף את בני. בואי נחשוב חיובי ונאמין , בע"ה יבוא הכל על מקומו בשלום.

sim26

New member
דברתי עם בני לפני כמה דקות

אסור לו לדבר עם הטירונים אבל ביקש ממפקדו להעביר למור הודעה להתקשר הביתה דרך פלאפון של חבר. אני מקווה שזה יעזור. דינה

sim26

New member
האם יש כסיכוי שהוא יגיע לתפילה?

אולי בני יכול לדבר איתו שם.

sim26

New member
בחדר אוכל יש מפקדים וכללים

ואסור לו אבל בבית כנסת אין והכללים יותר גמישים בדרך כלל. תגידי לנו אם הוא מתקשר.

למעלה