יש אמירה "חיים רק פעם אחת אם לא תעז תצטער"

יש אמירה "חיים רק פעם אחת אם לא תעז תצטער"

ומצד שני אומרים שמה שצריך לקרות קורה- והכל מדוייק.
יש מישהו שרציתי בעבר שיקרה ביננו
וחשבתי בעבר הקרוב שאני רוצה
והרגשתי שהוא רצה שאני אזום, אבל אני חיכיתי שיתפנה מהזמניות שלו והוא יזום.
והוא לא יזם עד היום.
והאמת היא שאני מרגישה היום שכוח עליון שומר עליי.
ואני מרגישה הקלה ענקית שהוא לא יוזם
ואני יכולה להמשיך חופשייה ובלי ילדים לקשר בריא אוהב ושפוי.

מה אצלכם?
בכיתם על חלב שנשפך ולא יזמתם?
או שאתם לא מצטערים שלא קרה משהו שהתברר שהוא היה רק פוגע בכם?

רואה 6 6

New member
אבל מה היה כלכך מבהיל בו שנשמת לרווחה?

אצלי,נדמה לי שאני זוכרת מישהו כזה,שנראה לי אדם מאוד חם וערכי. הוא היה מבוגר מימני בעשר שנים ,גרוש+ אמיד מאוד ואני הייתי בחורונת פשוטה שלפני רגע סיימה מערכת יחסים והרצינות שלו כלפיי הבהילה אותי. סגרתי את הענין וידעתי אחרי זה שאם אתהפך ואגיד לו שננסה שוב הוא מיד יסכים אבל לא עשיתי את זה. הוא באמת היה אדם טוב מאוד ולתקופה חשתי החמצה שלא יצרתי קשר מחודש...

אצלי הפוך...גבר לא רציני כל שבוע מישהי אחרת

לא נאמן לאף אחת
הן מתאהבות בו ונכנסות להריון.. באלאגן שלם
מה אני צריכה את זה ?

רואה 6 6

New member
זה כבר ממש לא מתאים לך לרצות מישהו כזה,איך קרה ככה?

כל אחת בהריון?

האם הוא תרופה לעקרות?

רואה 6 6

New member
מכירה אבל לא בכמויות שאפשר לדמיין ממה שכתבת

אחרי הכל,הן גם צריכות לטפל בילד,לשנות את כל החיים שלהן בגללו.

מה זה קשור כמויות?

כל אחת חושבת שהוא רק איתה..ושהוא יתחתן איתה ויחיו באושר ועושר (כן יש לו כסף)
עיזבי זה סיפור אומלל...
שכרתי בלש פרטי כדי לוודא את חשדותיי
ואכן.. הסיוט במציאות עלה על כל דמיון..

רואה 6 6

New member
ב"כמויות" אני מתכוונת לזה שרק פה ושם הכרתי נשים שעשו את זה.

אלה שלא, הבינו שאם יעשו כךמה שבטוח יקרה, שהן ייתקעו עם ילד.
אולי הוא היה באמת משו מיוחד...

Berethor

New member
אם כך באמת לא הפסדת כלום

אבל זה לא היה קשור לאם יזמת או לא יזמת, כי גברים מסוגו יכולים גם ליזום, ועדיף שהיית יודעת לסרב להם, ככה שאין לזה קשר. מה לעשות גברים מניאקים עיודעים איך לשחק בכם, אינטואיציה נשית היא overrated. זה מה ששוות האינטואיציות שלכן, לא הרבה מעבר למלכודות דבש. ניצלת מכך שלא יזמת ולא מכך שדחית אותו, ככה שבתכלס זה לא בדיוק הייתה חכמה גדולה, אפילו אם זה גורם לך לחשוב שטוב שלא יזמת במקרה הנ"ל. הרי רצית שיזום.

Berethor

New member
כל אחת חושבת "לי זה לא יקרה"

היא זאת שתצליח לשנות אותו, אבל המספרים מדברים בעד עצמם. הכל בגלל שהן הולכות שולל אחרי רגשות שלהן
. אצל גברים זה שונה, רואים אישה מפוקפקת אז לא נכנסים איתה לקשר רציני, ומי שנכנס לרוב יודע שהוא לוקח סיכון עצום, אלא אם כן לא אכפת לו להיות עם כזאת.

Berethor

New member
בכל אופן זה היה יותר מזל משכל

תכלס אם הוא היה יוזם אז היית עוד אחת מהרשימה שלו עכשיו, ולא פוסלת אותו לפני שהנזק כבר נעשה לך.

רווח והפסד..?

או הפחד מהשפלה ודחייה או סיבה ממשית הגיונית או אינטואיטיבית.
כעקרון בדברים שאין לי שליטה בהם אני משחררת למעלה או לגורל.
אבל זו שאלה קשה!

Skar FaSe

New member
שטויות

- לא כל פתגם שהמציאו הוא נכון - וגם יש מצב, שהפתגמים האלה עבר זמנם. - כי הם היו נכונים לתקופה מסוימת. מה גם שאנשים ידעו פחות בזמנו - זמנים אחרים עכשיו

מה שצריך לקרות קורה- והכל מדוייק?? - - Mega Bull - S**T -

לכל אחת - א ו אחד יש משהו שהוא מצטער עליו.
- אבל במסקנה, תעיפי את המחשבות המטומטמות מהראש
Martin Luther King
אמר :
אנחנו לא יכולים לעצור את הציפורים לעוף מעל ראשינו, אבל אנחנו לא נאפשר להם לשבת על הראש שלנו ולבנות על הראש שלנו קן״. כמו כן, קשה לפעמים למנוע מ ל מחשבות רעות לפעמים מגיעות להגיע לראש שלנו, אבל אסור לנו לתת להם לבנות קן במוח שלנו״ ~ אהבתי...

Berethor

New member
לא תמיד שווה להעז, אבל במקרה הזה ככל הנראה טעית בכך שלא יזמת

וסביר להניח שעשית את זה כי את חושבת שהגבר צריך ליזום ולא משום שאת מאמינה באחד מהסלוגנים שהבאת פה, כך שלמעשה מדובר כאן בשני נושאים שונים. המציאות הרבה יותר מורכבת מהסלוגנים האלה, והם נכונים או לא נכונים לפי כל מקרה לגופו. האם תמיד שווה להעז? כמובן שלא, האם לפעמים שווה להעז או שאחרת מצטערים על כך? בהחלט. מתי שווה לנסות ומתי עדיף לוותר זאת השאלה האמיתית. הוא לא חייב ליזום, אם את מעוניינת בו אז יכולת ליזום בעצמך, וגם אז הוא לא חייב היה להיות מעוניין מצידו כמובן, אבל לפחות היית מבררת אם הוא מעוניין או לא, והיית סוגרת מעגל, לצפות שהצד השני יזום זה צעד שגוי לדעתי, א' את בונה על כך שהוא יזום ולא לוקחת חלק פעיל, ב' הוא גם יכול לחכות שאת תזמי, וככה בגלל משחקי כבוד או חוסר יוזמה מאף צד, אז לא יקרה כלום, זה טיפשי לדעתי. יש סיבות טובות בהרבה למה ליזום או לא ליזום, זה לא אחת מהן, זה סתם משחקים. איך בדיוק הוא פגע בך? ומאיפה הביטחון שטוב לך עם זה שאתם לא ביחד? אני משתדל להימנע מטעיות, גם לכוון של כן וגם לכוון של לא, גם על כך שעושים משהו אפשר להצטער, לא רק על זה שלא עושים משהו. אבל זה מה יש, אפשר רק להפיק לקחים ולקוות שבהמשך לא לחזור על אותן הטעויות, אלא אם כן כבר מאוחר מדי, ומדובר בנזקים שאי אפשר לתקן גם באופן כללי. את שאבד אין להשיב זה משפט נכון יותר משמה שצריך לקרות קורה. אני לא מאמין גדול בגורל, בלי שתעשי כלום, הסיכוי שהדברים האלו יקרו מעצמם הוא נורא נמוך, לטוב ולרע.

למעלה