יש!!! אני ראשונה

יש!!! אני ראשונה

WELL, בשתי מילים כי אני תיכף כבר קמה לעבודה היה מעולה, או כמו שאני נוהגת לאמר- נדיר!!! הביצוע למניפולציה היה הכי מוצלח ששמעתי עד כה, וההקדשה ל"בין המילים" היה מהממת. עוד יסופר ויתואר בפרוטרוט אני מאמינה ע"י ארתור (דיר באלאק אתה לא שם בפורום את התמונות שצילמת..., חן ומי שלא היה שם עוד. חן- אני מאמינה שחזרת עם חיוך על הפנים וזה הכי חשוב! שיהיה לכם לילה מעולה והידד ללובשי החולצות הלבנות (0: שלכם מלכת הפופ, או בקיצור- יעל

היה מדהים

יש לי כאבים נוראים ברגל בגלל ציפורן חודרנית אבל ההופעה השכיחה את הכאב

21profile

New member
טוב אז הינה הסיקור שלי../images/Emo13.gif

אכן חזרתי עם חיוך על הפנים, ואם להיות מדויקים- אז אופוריה זוהי המילה המתאימה. נהניתי מאוד, ואני לגמרי מסכימה עם יעל שהביצוע ל"מניפולציה" היה מעלף. הרצף של "שירי הפסנתר" (אהבתו, בין המילים ויומולדת) היה מרגש עד דמעות ואחד הרגעים האינטימיים ביותר בהופעה. מאוד התלהבתי לשמוע את "קסמים" שהוא אחד השירים האהובים עלי ביותר מהדיסק הראשון (יחד עם "עשן" ו"יומולדת"), וסתם משהו שתמיד חשבתי לעצמי- חבל שקסמים לא יצא כסינגל מהאלבום הראשון, מבחינתי הוא אחד מהשירים שמביאים את היכולות של בתי לשיאן. אין לי עוד הרבה מה להגיד מלבד זה שהיתה הופעה מדהימה, שהצליחה להשכיח ממני את מה שקורה בחיי כרגע, ולהביא אותי למקום שיכולתי באמת באמת לשמוח ולהנות מכל הלב. הא, ושמחתי לראות את עדי גולדשטיין, למרות שזה היה בקהל ולא על הבמה חחח...ארתור ויעל- היה כיף כמו תמיד לפגוש אתכם, התגעגעתי. מחכה כבר בקוצר רוח להופעה הבאה (מה לעשות- ההופעות כל הזמן משאירות טעם של עוד, אי אפשר למצות את התחושה). אוהבת מאוד סופשבוע נעים (שימשיך כמו שהתחיל) חן

RTur

New member
היה מדהיםםם!!!! ../images/Emo47.gif

ההופעה הייתה מעולה, כמו שרק בתי יכולה לעשות.. (והיא הוכיחה זאת כבר פעם שנייה בשבילי..) אני מסכים בהחלט שהביצוע של "מניפולציה" היה הביצוע הכי טוב שאי פעם שמעתי לשיר הזה.. ביצוע ממש מרגש וכובש וכמעט ירדה לי דמעה לקראת סוף השיר.. ואני גם מסכים עם חן שרצף השירים ש"נכתבו לפסנתר ע"י מישהי שהיא לא פסנתרנית" (
חחח) היו ממש מרגשים... "בין המילים" זה לדעתי השיר הכי טוב שבתי כתבה עד היום - מילים פשוט מדהימות!!! (ונחמד שהיא הזכירה אותנו לפניו
בתי רולז!!!
) חוץ מזה, אני רואה שבתי לאט לאט מתחילה להכניס את השינויים שהצעתי לעשות בפעם הקודמת חחח: * ירון "ג'וניור" גורן חזר!!! * החידוש בפלייליסט - "קסמים" - בהחלט בחירה טובה והחלטה נכונה והייתה תחושה שההופעה לא מסתיימת כל כך מהר כמו שהיא הסתיימה לי בפעם הקודמת.. עכשיו רק חסר שעדי גולדשטיין יחזור לנגן בשביל חן
, שבתי תוסיף את "חלק מחלק" לפלייליסט
ושתעשה הופעה בבאר שבע חחח
חן ויעל, היה כיף לפגוש אתכן שוב
אני אעלה את התמונות שצילמתי בימים הקרובים..

בתי מדהימה!

נתנה הופעה מעולה היה ביצוע יפה לסיבות אישיות ולשיר קסמים מהאלבום הראשון היא גם הזכירה את הקומונה והפורום והקדישה לנו שיר !!! נסה אותי היה השיא כאשר הושמע פעמיים אני נורא נהניתי

gmillet

New member
עוד מדהים אחד לרשימה ../images/Emo13.gif

לא מבין איך היא מצליחה לעשות לי את זה כל פעם מחדש. באתי עצבני מאירוע מבאס שארגנו מטעם מקום העבודה שלי, מסוג האירועים שאתה חייב לחייך ולהיות נחמד לכולם (מזל שהיה לי תרוץ לחתוך מוקדם) ובתי פשוט העלימה לי את כל האנרגיות השליליות. כל שיר היה יותר ויותר טוב, ובאמת המחרוזת האינטימית גרמה לי להתרגש עד דמעות (ומסתבר שלא רק לי). אין מה לעשות, העולם נראה מקום הרבה יותר יפה אחרי הופעה של בתי. וידוי קטן. אני קצת מפחד מהיום ש-"בין המילים" יצא לרדיו. קודם כל, בגלל שזה לא יהיה כבר השיר "שלנו", וגם כי יש לו כל כך הרבה פוטנציאל שבטח יטחנו אותו עד זוב דם בפליליסטים. בינתיים, הדבר המופלא הזה שבתי הוציאה מתחת לידים שלה הוא ללא ספק עוד תוספת לרשימת הדברים שהיה שווה לצאת לאויר העולם בשבילם (וסליחה על המלודרמטיות). היה כיף לראות את גלעד שמואלי שוב. מעניין אם זה רק אצלי אבל הגעתי למסקנה שאם בתי מקום ראשון בתשומת הלב אז גלעד שמואלי מיד אחריה. פשוט תענוג לראות אותו מתופף ורואים גם שהוא נהנה מכל רגע. אגב, יכול להיות שבן ארצי (כפול שתיים בגודל) היה שם או שרק דמיינתי ? ונקנח בפינת הביזאר: ליאור אלבו ???!! מה זה היה ואיך הרכבת קשורה לזה
?

מסכימה לגמרי

גלעד שמואלי מעלה את רמת התיפוף לעולם אחר לגמרי (אני חולה על המגעים הקטנים ב"מצלתיים" של התופים בזמן שבתי שרה את "אל תזכיר לי מה איתי..." עוד מישהו שם לב?) ואתם חייבים לסיים עם שמכם הפרטי כי אני כבר ממש מבולבלת- אדווה, גבי, צליל... שבת מצויינת לכולם יעל אה, חן ואני הכרזנו על תחרות מי מביא יותר חברים להופעה אחרי ששמעו ונדהמו (מן הסתם)מבתי. אז אני בינתיים מובילה (הידד לי!) עם שלושה חברים שבאו אתמול ושרו שזה פשוט גרם לי לכ"כ הרבה נחת...

ג ב ש ו ש

New member
שמח שכל מי שהלך נהנה../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif

חבל שלא יכולתי לבוא אבל לא נורא בפעם הבאה נישתדל

גילתש

New member
תגובה קצת שונה...

משום מה, נראה לי שאני תמיד יוצאת השלילית בפורום הזה... אל תבינו אותי לא נכון, אני עדיין מאוד מאוד אוהבת את בתי. ההרגשה הכללית שלי בהופעה הייתה עייפות. זה היה נראה שבתי הופיעה, רק כי נקבעה לה ביומן הופעה לאותו יום. לא היו את כל האנרגיות שהיו בהופעות הקודמות שהייתי. בכלל, אני חושבת שהרבה יותר יתאים לה לעשות הופעות עמידה. אני אישית, כמעט נרדמתי שם ובכלל לא נהניתי. את הדיסקים אני אמשיך לחרוש, אבל קשה לי להאמין שאגיע להופעת ישיבה בקרוב. מצטערת שלא באתי להציג את עצמי מולכם, פשוט, כמו שכבר אמרתי, הייתי סחוטה מעייפות והייתי צריכה לחזור לבסיס.

למעלה