יש אנשים חסרי טאקט

יש אנשים חסרי טאקט

אתמול היתי בפגישה עם איזו לקוחה, אישה מבוגרת בסביבות ה 40 אמא ל- 3 בנות . קשקשנית משהו לא רגיל -אבל זה כבר סיפור אחר . בסוף הפגישה נפרדו לשלום, איחלנו שנה טובה, גמר חתימה טובה ואז פתאום הוסיפה" המשך הריון קל" אני:
אחרי מ"ס שניות שנפל האסימון כבר
הייתי כל כך בהלם שלא הגבתי ואז היא: הריון ראשון שלך? אני עדיין
עניתי בשיא הטיבעיות לא! אחרי שהיא הלכה היתי ממש המומה , אם לא היו נוכחים אנשים נוספים ואם היתי "יוצאת מהארון" היתי עונה לה,אבל היתי בשוק . הכי קטע שדווקא אתמול הבטן היתה יחסית שטוחה וזה עוד היה לפני ארוחת צהרים, טוב שלא באה בזמן טיפול אז היתה מאחלת לי לידה קלה
ולפחות אם היתי בסוף טיפול ומצפה לתוצאות בטא - היתי לפחות חושבת שיש לה כוחות ניסתרים או משהו כזה , אבל אני על דקאפפטיל אז כנראה שהיא סתם טיפשה חסרת טאקט.

אצלי זה רגיל.....

דוב דוב....אני כבר התרגלתי להערות מהסוג הזה. פשוט אל תשימי לב.... זו קלות דעת לשמה מצד מי שמעירה הערות כאלו....

בלגן2

New member
באמת מרגיז

גם לי הבטן מתנפחת כשאני עם דקא (שזה רוב הזמן) ואני זוכה להרבה מבטים לכיוון הבטן שלי. אני כמעט מחכה לרגע שמישהו יפתח את הפה כדי להתפרץ

יעל סתם

New member
דוב דוב 1 חברה יקרה.

אני כל-כך מבינה אותך. זה כל-כך מרגיז לקרוא ולשמוע כל פעם מחדש על אנשים כאלה אבל, כנראה שאין ברירה וצריכים לפתח "עור של פיל" ולפעמים גם לתת תשובה כמו: "אני ממש לא חושבת שזה עניינך האם אני בהריון או לא" או אולי "אני לא בהריון כרגע אבל כשאהיה בהריון אספר לך". אספר לך משהו קטן לסיום: אתמול הייתי בדרך הביתה מסידורים שונים וחברה פגשה אותי. אחרי שאלת ה"יעל מה קרה לך ביד?" היא שואלת אותי: "תגידי אני רואה נכון? יש משהו בדרך?" עניתי לה שלא ואח"כ היא התקשרה להתנצל (כי זה היה מתוך תמימות) וסיכמנו שכשיהיה לי מה לספר אני אספר לה שזה מה שאני עונה לכולם.

../images/Emo24.gif

אוי כמה שאני מזדהה. לא זוכרת אם סיפרתי כבר - אבל אחרי שעשיתי בפעם הקודמת את הדיאטה ורזיתי מאד, אחת השכנות בירכה אותי במזל טוב ושאלה מה ילדתי

ha1231

New member
אוי זה ממש מצחיק- גם לי זה קורה כל

הזמן ששואלים אותי, אתמול הייתי בארוע משפחתי וכל העניים היו על הבטן שלי וכולם רצו לשאול אך למזלי לא שאלו, וקרובת משפחה אחרת ששאלה בארוע הקודם אם אני בהריון ועניתי שלא אז היא חשבה שאני משקרת עליה ולאחר שהתברר לה שזה באמת נכון, באה והתנצלה כי היא שמעה שאני עוברת טיפולים. אי אפשר לשלוט בפיות של האנשים אין מה לעשות צריך להשלים עם זה ולא לשים לב לכל אחד שפותח את הפה לומר משהו שהוא חושב לעצמו באותו רגע.

ר ו מ י ה

New member
אותי זה אף פעם לא הצחיק

וגם לא הוציא ממני בדל של חיוך. כפי שכתבתי בנושא הזה איבדתי את ההומר לחלוטין. להשלים עם זה? NEVER - לעולם לא אקבל את זה שאנשים איבדו את הדרך ואיכשהו הגיעו לרחם שלי. כן מסכימה איתך שאין לנו שליטה על הפיות של האנשים וצריך לפתח חסינות מסויימת.

ha1231

New member
לא אמרתי שהמצב מצחיק, הצחיק אותי

מה שבואיג כתבה על האישה שחשבה שהיא ילדה, לאחר דיאטה שהיא עשתה לא שזה בסדר אבל אנשים לפעמים מעמידים אותנו במצבים כל כך מביכים שזה משאיר אותנו ללא מילים.

האמת ? יש לי סיפורים גרועים יותר

שנתחיל תחרות ?? "הסיפור המעצבן ביותר הקשור לבטן האנדואית" אני לוקחת מקום ראשון על בליינד

דוב דוב - תעני בשיא הטבעיות

שאת סתם שמנה. אין גבול לחוצפה/חוסר טאקט/נבירה/חטטנות/"סחבקיות" במדינה הזאת.
בואינג- שבדרך לדקאפפטיל רביעי

ר ו מ י ה

New member
אאוטצ'

מזדהה לחלוטין לפי כמויות האיחולים ,השאלות החטטניות והשמועות עלי במהלך השנים , כבר הייתי צריכה להיות אימא לנבחרת שלמה (שיהיו לי בריאים ילדי השקופים ). חוסר הטאקט של אנשים מסוימים פשוט מבחיל. כשאני מקבלת איחולים מסוג זה ההומור שלי מתאייד לחלוטין.

גם שלי ../images/Emo45.gif

מי שנכנס לי לטריטוריה ולא רק במה שקשור למצבי ה"הריוני", אני מאבדת ממהומור והופכת לחניבעל לקטר בגרסא נשית אבל לא פחות מאיימת.

כשאותי שואלים אני דווקא

מחייכת ועונה להם "מהפה שלכם לאלוהים אבל כרגע אני סתם אחרי ניתוח" אז הם מרגישים נבוכים ואני ממשיכה בדרכי שמחה וטובת לב . ממש לא מפריע לי מה שאנשים אומרים אני מודעת לכך שזה מתמימות ולא מרוע וחטטנות להפך אולי מרוב שאנשים יגידו לי את זה אולי זה יתגשם סוף סוף. אני

בלגן2

New member
אני בעד להביך!!!

להחזיר את הכדור לצד שלהם!!! נראה אותם גיבורים אחרי משפט כמו: "הלוואי שזאת היתה נפיחות של הריון, אבל כרגע הבטן שלי נפוחה מתרופות וכאבים".

בלגן2

New member
ובאותו עניין - קצת אחרת

לגבי טקט של אנשים. אז חוץ מהאנדו - אנשים גם מרגישים חופשי לשאול אותי מאיפה הבאנו תאומים. פעם הייתי מסמיקה וכשהיו שואלים אותו אם יש לנו תאומים במשפחה - הייתי אומרת שכן. היום אני כבר הרבה יותר תוקפנית ומי ששואל אותי אם יש לנו תאומים במשפחה מקבל את התשובה: "לא, פשוט יש לנו רופא טוב. רוצה המלצה?"
איך, איך נהיינו כאלה אריות...

ר ו מ י ה

New member
ובעניין התאומים משהו דומה

פעם מישהי כתבה שהיא ענתה לחסר הטאקט התורן ששאל אותה "מה יש לכם תאומים במשפחה..." את התשובה המשתקת: "לא, אבל יש לנו בעיות פוריות במשפחה..."

למעלה