יש אנשים טובים באמצע הדרך...

מעסיקה עצמי ביום שישי, כאשר הילדים/הנכדים לא מגיעים - בפתרון תשבצים.
אתמול נראה שהגעתי מאוחר ולא נותרו יותר עיתונים. שאלתי את בעל המרכול,
אם נותר לו בצד אולי רק החלק המכיל את התשבצים. התשובה היתה שלילית,
אך בדיוק הגיע גבר אשר שמע את בקשתי, נתן בי מבט אחד ואמר: "חכי, יש לי
באוטו ממקום אחר". לשאלתי איך מוכן לוותר על העיתון ענה: "אני מכיר היטב
את הבעיה הזאת. הפעם אגיד לאשתי כי לא נותרו יותר עיתונים..." כל הכבוד!!

קלייטון.ש

Well-known member
יפה מצידו אבל נראה שהוא מסוג האנשים שמשקרים אפילו כשעדיף להם להגיד את האמת. למה לא להגיד לאשה את האמת שהוא פגש סבתא נחמדה במרכול שנזקקה לעיתון, ונתן לה את שלהם?

Zadig

Well-known member
יפה מצידו אבל נראה שהוא מסוג האנשים שמשקרים אפילו כשעדיף להם להגיד את האמת. למה לא להגיד לאשה את האמת שהוא פגש סבתא נחמדה במרכול שנזקקה לעיתון, ונתן לה את שלהם?
זה תלוי בן כמה הוא.

גם הוא היה מבוגר. למדתי לקח חשוב. עלי להגיע למרכול בסביבות השעה שבע בבוקר. ממילא אני קמה כבר שנים בערך בשעה חמש בכל בֹּקר.

אבח"י

Well-known member
גם הוא היה מבוגר. למדתי לקח חשוב. עלי להגיע למרכול בסביבות השעה שבע בבוקר. ממילא אני קמה כבר שנים בערך בשעה חמש בכל בֹּקר.

או - עשי לך מנוי לסוף שבוע של אחד מהעיתונים.. וזהו.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
או שתורידי מהרשת.

עיתונים מסויימים כמו ישראל האיום למשל נמצאים בשלמותם און ליין ואפשר להוריד מהם רק את החלק של התשבצים.

אם את בעניין תשבצי הגיון (יתכן שגם תשבצים רגילים רק שלא בדקתי) אפשר למצוא אותם בכל יום שישי בקבוצות הדיון, לשמור במחשב ולהדפיס או לפתור ישירות ע"ג הצג.

קלייטון.ש

Well-known member
או שתורידי מהרשת.

עיתונים מסויימים כמו ישראל האיום למשל נמצאים בשלמותם און ליין ואפשר להוריד מהם רק את החלק של התשבצים.

אם את בעניין תשבצי הגיון (יתכן שגם תשבצים רגילים רק שלא בדקתי) אפשר למצוא אותם בכל יום שישי בקבוצות הדיון, לשמור במחשב ולהדפיס או לפתור ישירות ע"ג הצג.
למה אתה מניח שיש לה אינטרנט? לא לכולם יש.

פונדיצ'רי

Active member
או שתורידי מהרשת.

למיטב ידיעתי הם לא מעלים את התשבץ עצמו. רק שאלות נקודתיות

למעלה