יש אנשים מעצבנים בעולם הזה

roeid

New member
יש אנשים מעצבנים בעולם הזה

משהו שיושב לי בלב, אנשים שופטים אותי לפי מראה וגם לא מכירים אותי אישית שמעו את סיפורי ותגידו לי מה דעתכם
שבוע שעבר אישה מבוגרת {בערך בת 60} חנתה את הרכב שלה בחניית נכים בבית חולים תל השומר חצי על המדרכה וחצ מהכביש,פנתה אליי ואל אבא שלי ואמרה אין חנייה אל תחפשו אגב אבא שלי מסיע אותי לכל מקום לבידקות,לבתי חולים,ו סידורים, ,אחרי שהאישה חנתה ,היא מהלכת לה לכיוון בית החולים דרך הכביש של החנייה , רכב אחר יוצא והיא התקרבה אליו {כי הרכב היה בתחילת החניון } ושאני מגיע שנייה אחרי,היא עומדת שמה ואומרת לנו ומסמנת לי " לא אני חניתי שמה אני באה לחנות פה",אני אומר לה את חנית כבר,תני לנו לחנות גם אני נכה והיא בחוצפה אומרת לי אתה לא נכה ואני נכה {כל עוד אני יושב ולא חניתי עדיין ואני ליד הרכב שיוצא } והיא לא מכירה אותי בכלל אני ואמר לה את לא רואה את התג??? יאללה עזבי אותי בבקשה ואל תדברי שטיות!-זה דבר מעצבן היא לא יודעת כמה אני נכה ואני מוגבל מאוד בניידות
והיא היא לא ראתה ולא מכירה אותי בכלל, הייתי יושב באוטו
איך את מעיזה להגיד שאני לא נכה שיש לך תג נכה מול העיניים ועוד לא ראית אותי איך אני הולך,חוצפה שכמוך-אני מוגבל בניידו ולא יכול ללכת יותר מ50 מטר ,חוצפה כמותה
2.היום המשפחה הוציאה אותי קצת לנשום אוויר אחרי שאני הרבה זמן בבית לקניון,באתי לדוכן של הקניון של העיר שלי ורציתי מגן מסך לטלפון, אמר לי המוכר מחיר קצת יקר,אמרתי לו אולי תיתין לי הנחה אני נכה אמר לי מה הקשר? אמרתי לו אדוני אני נכה אתה לא רואה שאנחנו נלחמים עם המדינה על הקצבאות, זה יקר תוריד קצת, אז החוצפן אומר לי חבר אני מכיר את המצב יש לי אבא בבית מוגבל מאודד, בקושי הולך ,אתה לא מוגבל בניידות, אתה הולך, שותה ,יוצא,אמרתי לו סליחה?אתה שופט אותי לפי מראה? אתה לא מכיר אותי ואת המצב שלי,בוא אני אראה לך מה יש לי בבטן וברגליים ,ואת התג,הוא אומר לי אל תראה לי אבל אתה הולך ויוצא,אמרתי לו אדוני אני נכה מוגבל גם בניידות וזאת פעם ראשונה שמשפחה הוציאה אותי מהבית כדי לנשום אוייר, המוכר חוצפן!!!!!
מאיפה לך שאינני מוגבל? אתה לא מכיר אותי ולא את הגבלות שלי והנכות!!!!!!!-אני בקושי יכול ללכת 50 מטר ואתה שופט????
אנשים תפסיקו לשפוט את עצמנו לפי מראה ותחשבו לבד בראש אולי באמת יש בעיה
וזה לא עינין של מחיר אלא עינין של חוצפה וגישה שמדברים אילנו ככה ואגב
כמעט בכל מקום יש הנחות לנכים{בצ'אפרי, בחניונים,ובחניות, -בעלי חניות אתם יכולים קצת להבין את המצב לפי ההתקושרת והמצב, ולהתחשב בנו קצת , המוכר היה יכול להגיד אתה יודע מה בגלל שאתה מבקש יפה,נוריד לך,אבל לא לשפוט אותי כי אתה לא מכיר אותי ולא יודע מי אני ומה יש לי
זה ממש חופצה
שיהיה שבוע טוב ורק בשורות טובות והכי חשוב בריאות!
לא שווה העצבים שלנו על המדינה ועל האנשים והרשיות
ואם מגיע לנו זכיות-זכותנו לדרוש זאת!!!!!

Mocina

New member
אתה תמים

אם חשבת שתגיע לדוכן של אביזרי סלולר
ותקבל הנחה כי אתה נכה על מגן מסך אתה תמיד
הם מחפשים לקוחות להכניס להם מגן של 5 שקלים ב 100 שקל
אחרי שהתחנן ואולי ירד ל 80 שקל
וגם אם תפתיע אותי ותגיד לי שראית מגן ב 50 שקל
אגיד לך שאני יכול למצוא לך אותו ב 2.5 שקל כולל משלוח
שיגיע אליך או עד לתיבת הדואר בבית או עד לסניף הדואר הקרוב אליך

תן את הדגם המדויק של הפלאפון שלך אם תרצה
מדובר על הזמנה מחוץ לארץ מהסינים מה שמיליוני ישראלים עושים כבר שנים

קוראים לזה הזמנה מ ebay
יודע מה יותר טוב למה שלא תלמד בעצמך? ככה לא תהיה תלוי במישהו אחר

קח תצפה בזה נכון שזה ארוך אבל לא שווה לצפות קצת ולחסוך הרבה כסף בהמשך?
אתה קונה פה ישירות מהסיני ב 2 וחצי שקל בלי מתווך שלוקח 80 שקל בדרך

https://www.youtube.com/watch?v=XvcnbCIXc44

roeid

New member
לא קשור בכלל לכסף

אני מדבר על יחסי אנוש גישה של אנשים
ואגב ואני מכיר את את אתר אייבי ואלייי א.ספרס מזמן
א. עד שלוקח להגיע המוצר ולדואר
2.היה לי מקרה שמחקתי את החשבון בגלל שיום אחד
נגנב שמה מידע על מספר כרטיס האשראי שלי ועשו באתר
רכישה גדולה
ושוב גם אם יעלה 200 אין בעיה אבל קצת גישה לדבר לאנשים