יש אנשים רעים בעולם הזה...

Karma Killer

New member
יש אנשים רעים בעולם הזה...

לא יודע כמה זה ידבר פה אל אנשים, אבל אני מתאר לעצמי שלהרבה מאוד כן. למי שמכיר את האתר "במה חדשה" שאלפי ועשרות אלפי אנשים בארץ מעלים לשם יצירות שלהם [בין המוכרים יותר - גלעד בנארי, אתגר קרת ויוני בלוך למשל, ואפילו אריק ברמן התחיל משם], אז איזה מישהו שכנראה ממש כואב לו האומנות של אנשים החליט לפרוץ לאתר ולהרוס אותו לגמרי... ועכשיו כשאין זכויות יוצרים שיגנו על היצירות ואין הוכחות או שאריות שלהם, לכו תדעו מה יעשו עם זה. בנ* ז*נ*ת.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373961,00.html

Karma Killer

New member
וראם מישהו מכיר אתר דומה

לסטייג' באופן הפעולה שלו אני אשמח לקבל המלצות

inbal287

New member
בדיוק באתי לפרסם על זה הודעה.

זה מזעזע. וזה מעשה שפל, ופשוט רשע. צריך להיות בנאדם באמת רשע כדי לעשות דבר נורא כזה. להשמיד יצירות של אנשים, להשמיד את הנפש של אנשים! זה פשוט נורא
.

זה נורא.

ככה אלפי יצירות שיכלו להיות אגדות בעוד כמה שנים נהרסו. זה ממש עצוב שיש אשכרה אנשים שהמטרה שלהם בחיים זה לפרוץ לאתר של הבמה.

איך הודעה כזאת נשארת בלי תגובות??

במה חדשה, אנשים. נסו להכנס לשם ותראו, אין אתר. זה פשוט עצוב. כל היצירות שלי, כולל אלו שלא שמרתי במחשב, כולל אלו שכתבתי שם ספונטנית, פשוט פתחתי דף וכתבתי, הלכו. מדהים כמה רוע יש לאנשים. צריך לעשות משהו.

מרי לי

New member
בטח השארת את זה פתוח המון זמן...

או שכולם ראו בזכותך בזמן שכתבת

מרי לי

New member
אני כ"כ כ"כ כ"כ שונאת טרולים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה???? פתחתי פורום למוזיקה צרפתית, היה לנו טרול אחד שבגללו כמעט סגרתי את הפורום שבניתי כ"כ הרבה זמן.... אז עכשיו לפרוץ לאתר שכ"כ הרבה אנשים מוצאים בו מקום ביטוי............ אח...... סליחה שלא ראיתי את ההודעה קודם, הTרמפיסטית צודקת ב100%

Karma Killer

New member
השאלה מה אפשר לעשות עם דבר כזה?

כי אם בעלי האתר לא מצליחים לשחזר אז איך כן ניתן לשחזר? ואיזה אתר אלטרנטיבי יש ל"במה" שאפשר להעלות אליו חומר מקורי ולא לדאוג מבחינת זכויות יוצרים?

מרי לי

New member
לא יודעת מה לענות לך........

באמת שלא, ז"א טרולים הם לא אנשים שיש להם מצפון, או שיטרחו לרגע לחשוב אם זה פוגע במישהו. להם כייף בזמן שמנהלי אתר או פורום יושבים עם עצמם בסרט של לסגור את מה שהם בנו כ"כ הרבה זמן בגלל איזה חרא קטן...... נחכה קצת..... קראמה..... נראה מה יהיה.... תמיד יהיה משהו גדול יותר וטוב יותר לכולנו אני מאחלת את זה במיוחד למי שבנה את האתר.

למי שרוצה לשחזר יצירות

להכנס לגוגל, לחיפוש מתקדם, שם לכתוב את שם הבמה שלכם עם הסימן ~ בלי רווחים. הצלחתי להציל כמה יצירות משם, פשוט תעתיקו לוורד. בתוצאה שמתקבלת יש ללחוץ על "הועבר למטמון" (רצוי גם לפתוח בדף חדש). בהצלחה.

מרי לי

New member
גם לך בהצלחה../images/Emo201.gif

למזלי לי לא היו יצירות באתר....אבל המון המון בהצלחה ותמיכה לכל מי שכן היו לו...

בעלי האתר עובדים ברגעים אלה

על שיחזור האתר ופיתוחו, יעלו המון דברים חדשים. בכל מקרה מה שלא ישוחזר אלו רק יצירות שפורסמו בחצי שנה האחרונה שלהן לא היה גיבוי באתר, אבל שוב כמו שכתבתי ועוד מישהי כתבה ניתן לשחזר בעצמינו דרך גוגל. לידע כללי עכשיו הקודים נכתבים באתר עם יתר הצפנה, מה שאומר שלא יהיה פשוט לפרוץ אליו שוב ולהרוס בברוטאליות כפי שנעשה.

מרי לי

New member
רק תזדרזו עם השחזור...

מגוגל, כי הוא מתעדכן כל כמה זמן... לא ממש מבינה בזה אבל זה מה שנתנו לי להבין... המון המון חיזוק וכוח למקימי האתר

ניתן לשחזר יצירות מבמה בגוגל../images/Emo28.gif

בשורת החיפוש בגוגל כותבים את שם היוצר + שם היצירה במרכאות- למשל "סוודיש קרן" + "נגר מנסר בי" הוא מעלה מספר תוצאות ואז צריך ללחוץ באחת מהן על "מטמון" בפינה למטה. הכל מגובה, בהצלחה!

high k

New member
../images/Emo189.gif|חזרתי לעדכן- יש במה../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

ttg

New member
------------ stage חזר לפעול ------

במה חדשה חזר לאוויר...

מרי לי

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל"ט

למעלה