יש אנשים שיש להם תקליט זהב, ויש

ליבית1

New member
יש אנשים שיש להם תקליט זהב, ויש

אנשים שהם עצמם זהב..... איזה כיף שאני ראשונה שכותבת....
למי שלא היה,קשה יהיה להעביר במילים את הערב המרגש והמקסים הזה, אבל אני מבטיחה להשתדל.... אני חושבת שכל מי שהיה שם יסכים איתי, שאין מישהו שמגיע לו יותר הפרגון, החום, האהבה, והבעת האמון יותר מיוסי, וראו את זה, אנשים באו לשם כדי להיות איתו וכדי להראות לו שהוא מספר אחת, וכזה הוא באמת. בכל פעם מחדש אני מופתעת לראות כמה נשמה ענקית יש לאיש הזה, כמה כולו לב, וכל כולו נשמה אחת גדולה, כמה צנוע ועניו ונקי מכל פוזות הוא יכול להיות למרות ואולי בגלל ההצלחה... פשוט תענוג לראות ובהזדמנות הזו אני רוצה להגיד לך יוסי אם עוד לא אמרתי עד עכשיו - אתה ענק! פשוט ענק! ועל הביצוע של "ציפור אבודה" אני מודה לך באופן אישי ביותר...חיכיתי לזה בכליון עיניים (אתה יכול לשאול את אריאל ומורן...) אחד הרגעים הכי מרגשים במהלך הערב, היה כשיוסי העניק לפורום תקליט זהב, וזה רק מראה איזה אדם הוא, זה פשוט היה מרגש.... וכמובן שהמתנה שאתם קניתם ליוסי הייתה מרגשת לא פחות. את התמונות אני מבטיחה לכם להעלות במהלך השבוע, ויש הרבה כאלה.... וזהו, אתם בהחלט יכולים להיות גאים, אפילו מאוד גאים להיות חלק מפורום של בן אדם שיודע להעריך את הקהל שלו, שאוהב את הקהל שלו ולא מפחד להראות את זה.... שיהיה לכם לילה קסום.... להתראות בפלטינה....

moranush86

New member
מצטרפת להכל!!

כן כן היה פשוט מדהים ברמות שאי אפשר לתאר. כמה צמרמורות כשהוא שר את "בוכה בלילות"... לא יעזור השיר הכי יפה שלו!! זה פשוט מקסים כמה שהוא לא מרים את האף וכמה צנוע ובהחלט מקושר לקהל שלו, וההוכחה היא באמת אלבום הזהב שהוא העניק לפורום שלנו... מבחינת הערב היה פשוט מרגש ועוצמתי. אני מאוד התרגשתי ושמחתי לכבוד יוסי, למרות שהיה משהו שהרס לי קצת... ליבית יודעת על מה מדובר, נכון?? טוב לא חשוב באמת שהיה מדהים אני רוצה להודות לכל מי שבא באמת, כולכם מקסימים אחד אחד שמחתי לראות פנים חדשות וישנות ואת שני שאני מאוד גאה בך!!! {את יודעת על מה...} תודה גדולה לניר על המתנה הפשוט מקסימה ואתה פשוט עקשן ברמות מטורפות!! תאמין לי, אם לא היה זורם לי אלכוהול בגוף, אני הייתי יותר עקשנית ממך... תודה לשרה ודוד המקסימים שכ"כ דאגו לי אני פשוט אוהבת אתכם משפחת אזולאי המקסימה. ותודה ליוסי שהפך את הערב לאינטימי ומרגש כמו שרק הוא יודע לעשות. זהו חברים אני עפה לישון... שיהיה לילה מקסים וחלומות מתוקים

1מאיוש

New member
מצטרפת לליבית ולמורן

לקחתן לי את המילים !.......... היה פשוט מקסים, מדהים ומרגששש !!!!! אין לי עוד מה לומר
עכשיו אפשר ללכת לישון בראש שקט
חלומות נעימים
צילמתי הרבהה.. בעיקר את יוסי כמובן שהוא היה על הבמהה.. כל יום אני אעלה איזה 4 תמונות כדי לא ליצור לחץ מכל זה שכל אחד כאן יעלה מלא תמונות! ביי...

היה פשוט מדהים...

אין לי יותר מה להוסיף .. היה מרגש בצורה מדהימה.. כל כך התרגשתי שהוא שר אהבה בת 20 וגם בצרפתית... היה פשוט כיף להכיר אנשים חדשים ... אריאל ממש שמחתי להכיר אותך ואת כל השאר... בע"ה בפלטינה .. שיהיה יום טוב... וכל מי שלא בא הפסידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד .........

orianush

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

רואים שנהנת אני אקרא את הכל שוב מחר כי שתיתי קצת חח והראש שלי קצת מסתובב..

ווווווווווווווווווווווואו../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל ליבית, ההודעה שלך כ"כ מרגשת. ממש. כל מילה במקום. לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר ממה שכתבת ותיארת. המסיבה היתה מדהימה, כל האנשים הרעיפו אהבה על יוסי, התקשורת פירגנה בטירוף, סיקור של NRG Y ב-10 , גיא פינס ועוד כתבים שבאו לסקר - זה מבחינתי הצלחה ענקית. יוסי כפרה עליו היה בעננים, וייקח לו זמן לעכל את העובדה שהוא "זהב".באו לפרגן: הראל מויאל, סקעת, סיון בהנם, אביבה אבידן,רינת בר,עידן יניב, דור דניאל, משה דץ, אודי דוד,כפיר אדרי ועוד. יוסי שלנו, כמו שכתבנו לך, "בשבילנו אתה זהב כבר ממזמן", התכוונו לכל מילה ומילה. אתה הזמר הכי טוב בארץ. אין שני לך. אנחנו כולנו אוהבים אותך, וכולנו היינו היום בשבילך. שמחים ומאושרים. אני בטוח שכולם כאן מודים על היחס המדהים והאוהב שנתת לכל אחד ואחת. ריגשת את כולנו כשעלית לבמה, כמו תמיד. אתה מיוחד ונדיר מכל הבחינות, כולם כאן מודים לך על ערב מדהים. תמיד תמיד איתך. אוהבים אותך. ותודה לכם שבאתם והשתתפתם, היה לי כיף להכיר ולהיפגש.... כוכבה! כל הכבוד לך, שיחקת אותה. שרית לאנג מקווה שהתגשם לך חלום.... וכל השאר (מאיוש, ספיר וכולן, סליחה שאני לא זוכר בשעה הזאת) נהנתי אתכם. אני מקווה שנוכל ביחד לראות את התמונות. אריאל. שיהיה שבוע מצויין.

orianush

New member
../images/Emo2.gif

איך פספסתי את זה?! שמחה שנהנתם נשמע שהיה ממש כייףף מחכה לתמונות..

ניר86

New member
באמת שזה אחד הימים ....

היותר מאושרים שהיו לי ...אויי היה כל כך כיף ...אגב זה אני בתמונה שם עם יוסי איך התבלבלתם ?? הלוואי והייתי במידות של אריאל חחחחח... קיצור באמת שהיה מסיבה חבל"ז מאורגנת ומיוחצ"נת כמו שצריך ..כמות הכתבים והצלמים שהיו שם פשוט מטורפת !!! וכל כך מגיע ליוסי ההכרה הזאת והאלבום הזה כמובן שכל כך מגיע לו !!! כמובן שבהופעה התרגשתי והיו לי אין סוף צמרמורות ... ובאמת גם האנשים שבאו איתי אמרו לי שכמות הצמרמורות שהיו להם היתה מטורפת וידידה שלי אמרה לי שהיא כמעט בכתה !! ואני מבין אותה ממש פשוט אדיר הבן אדם הזה !!! אני כל כך אוהב אותו על מה שהוא ועל היחס החם היה בהחלט ערב מדהים ...כיף היה לראות את כולכם תודה לכולכם על המחמאות אני באמת שמחתי להכיר את כולכם וניפגש עוד אני בטוח ... ורק עכשיו היה לי זמן להיכנס כי אתמול לא ישנתי בבית וישר חזרתי הביתה בצהריים התקלחתי ועפתי לעבודה אז עכשיו אני פה כדי להגיד שהיה סוווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתם באמת פורום מדהים :) אני לא יתחיל להגיד שמות כי אני יסתבך ולימדו אותי לא להגיד שמות כי בטוח שוכחים מישהו ואז נעלבים אבל כל מי שהיה ויצא לי להכיר אני שמח ...

love u n

New member
אני לא הייתי באירוע, אז על הבוקר

התחלתי לחפש את התמונות ותראו מה מצאתי ....

love u n

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

orianush

New member
גם אני.. יש הרבה תמונות..

יותר קל שתכנסו ישר לאתרים תעברו בין העמודים.. יש תמונות יפות לילה bin

למעלה