יש אנשים ששרים ויש אנשים שעובדים,

גנגי

New member
יש אנשים ששרים ויש אנשים שעובדים,

ככה זה בחיים.. ולמה תמיד אני צריכה לעשות את העבודה השחורה, בשעה שהמנהל השני מבלה ושר? אחחח.. סיפור הצרצר והנמלה... נו, טוב, משימת השבוע:
שירים, רבותיי, שירים!
והפעם - תחרות!
אנחנו מבקשים (עאלק "אנחנו" - ההוא מבלה ושר, כזכור,
אבל אל דאגה, מי שלא טרח בערב שבת יאכל אותה במוצאי שבת
) שירים עם מילות חלל רבות ככל האפשר (כאילו, שיר כזה?! שיר משו-משו, או כביכול שיר ממש-ממש? בעצם, איכשהו... לא בדיוק, ככה.. כאילו.). שנסו מקלדותיכם וכנסו תאי-מוחכם, ויאללה לעבודה!
השיר הזוכה יזכה את משוררו בזכות להחליט מה תהיה המשימה של השבוע הבא.
מ-ע-כ-ש-י-ו - צא!

עִידן

New member
אהממ...

-"מה קורה אתך? מ'מצב יא גבר? ____ מאה אחוז? אצלי הכל בסדר..." שזה לא בדיוק, אבל בערך.

עִידן

New member
לפני כמה זמן,

במהלך שיעור נהיגה, התנגן לו ברדיו שיר שאומר משהו כמו "תשלחי אותו כמו אס.אמ.אס..." אני אל זוכרת עוד מילים, אבל השיר הזה נשמע לי פוטנציאלי למיליות אוויר. אם מישהו יודע מה עוד אומרים שם...

עִידן

New member
האמת היא...

שזה טופיק ממש קשה. עוד אחד שלא ממש: "בוקר גשום לא לקום לא לעשן אפילו לא להרבות בקריאה איזה אביב משונה איזה אביב משונה חושך בבוקר כאילו..." (לאה גולדברג)

מוגג

New member
../images/Emo46.gifאת קרצופה!

מנצלת את היעדרותי להשתלחות רבתי. אני מחדד אם לא היה ברור: מילות חלל - מלים הבאות למלא חלל מחשבתי באמצע הדיבור: נו, זה, יעני, כאילו, אההההה, בעצם, זה מין סוג של, כן? וכו'. וזכרו - מי שטרח בערב שבת עייף בשבת.
בהצלחה ושבת פז!

MajorWinters

New member
אני מעוניין למחות../images/Emo19.gif

נו באמת, מוגג זה כאילו לא בסדר מצידך יענו... בעצם זה בסדר. זה מין סוג של אי פייריות... וברצינות, ה"מילה" אההההה, לא צריכה להכלל כאן. משום שאולי היום היא משמשת כמילה חלופית לליריקה משעממת כאשר חסר חרוז או סתם הבעת עצלנות מצד כותה השיר (ובעולם של ימינו- כותב שירים זה מקצוע כמו פקיד בנק והוא עושה 5-6 בביום). אך פעם, בתקופה היפה, כאשר המוזיקה הייתה איכותית, "מלים" כדון אהההההה, אוווו ושל צעקות, היו הפגנות היכולת של הסולן שלא היווה רק כפרונט מן עבור מעריצות, אלא תיפקד ככלי לכל דבר. לכן, אני מבקש למחוק את אההההה וכו'! אפשר? תודה

מנהלי הפורום הזה הם חבורה

של שני מטומטמים מחפשים מילות חלל? כל הפורום הזה הוא מילת חלל אחת גדולה. הבל הבלים. לא תצליחו להטיל דופי במשוררים העבריים המצוינים שלנו. מקסימום בכמה "זמרים" מזרחיים. אבל הבכיינות שלהם לא נחשבת שיר.

גנגי

New member
ניצוצות של הבנה

אה, בסדר. אם הוא לא רצה - זה עניין אחר.
~דבר אליי בשירים~

shellyland

New member
וזה לא מה ש

ישביע את רעבוני לא זה לא מה שיניח את דעתי לא זה לא זה

מוּסקט

New member
טוב -