יש אתר לתוכנית?
M Moreiro New member 2/6/05 #2 ../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif P: אתה באמת צריך יותר?
R Rachel47 New member 3/6/05 #3 חחחח קרועההההההה../images/Emo27.gif יש פה שירשור קטן של אתרים לסדרה ובקרוב אני אוסיף עוד קישורים לפורום
חחחח קרועההההההה../images/Emo27.gif יש פה שירשור קטן של אתרים לסדרה ובקרוב אני אוסיף עוד קישורים לפורום
א איש הפסיפלורה New member 5/6/05 #15 ../images/Emo118.gifבלאדי, מור! לקח לי דקה בערך להבין מאיפה הכינוי הזה מוכר לי, ואז הבנתי שהוא שלך. והוא לא כחול. וגם אני פה, אחרי שסוף סוף ראיתי את הפרק הראשון, ואהבתי.
../images/Emo118.gifבלאדי, מור! לקח לי דקה בערך להבין מאיפה הכינוי הזה מוכר לי, ואז הבנתי שהוא שלך. והוא לא כחול. וגם אני פה, אחרי שסוף סוף ראיתי את הפרק הראשון, ואהבתי.
R Rachel47 New member 5/6/05 #17 אההה שלום לך מאמי ../images/Emo15.gif ואת חושבת שלי זה לא מוזר שרננע ומור לא כחולות... ולחילופין אני כחולה... ייקח לי זמן לעכל את זה
אההה שלום לך מאמי ../images/Emo15.gif ואת חושבת שלי זה לא מוזר שרננע ומור לא כחולות... ולחילופין אני כחולה... ייקח לי זמן לעכל את זה
א איש הפסיפלורה New member 5/6/05 #20 ../images/Emo118.gifתודה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif לי זה לא כ"כ מוזר לראות אותך כחולה כי עדיין לא התרגלתי לכינוי החדש שלך.
../images/Emo118.gifתודה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif לי זה לא כ"כ מוזר לראות אותך כחולה כי עדיין לא התרגלתי לכינוי החדש שלך.
R Rachel47 New member 5/6/05 #22 חחחח מסכן...../images/Emo15.gif גם עוד לא התרגלת לכינוי וגם עכשיו הפלתי עליך צבע אחר...
T tribe spirit New member 3/6/05 #5 האתר של רשת../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif בינתיים זה כל מה שיש,חוץ מאיזה שני מאמרים בוואלה וכאלה. www.reshet-tv.com
האתר של רשת../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif בינתיים זה כל מה שיש,חוץ מאיזה שני מאמרים בוואלה וכאלה. www.reshet-tv.com
א אני המלך היחיד New member 3/6/05 #7 שאלה טובה... נגה, טוב שאת שואלת כאלה שאלות....נראה לי פורום קצת מוזר... ומה את עושה פה?