יש אתר שאומר שעלי לרשום את שם משפחתי כדי לבדוק את זכאותי לדרכון גרמני.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שם משפחתי המקורי הוא "בן זאכו"..
אבל כשהוריי עלו ב48 לארץ, בן גוריון עיברת את שמם.
שלחתי לאותו אתר את שם משפחתי המקורי דווקא.
ולהפתעתי הם השיבו לי בחיוב.
עכשיו אני שואל את עצמי, כיצד יכול להיות ששם משפחה מרוקאי מצפון אפריקה תופס?
הרי אפילו הנאצים לא הצליחו לכבוש ס"מ 1 ממרוקו.
אולי הם התבלבלו וחשבו שזאכו זה דכאו?? |תוהה|

ריקי זו אני

Well-known member
סבא,
אתה נראה לי קצת תמים... כי למה לדעתך גרמניה, או מי מטעמה מעוניין ביהודים גרמנים, ולא מעוניין ביהודים סתם??? אוהבי ציון
נהיו הגרמנים...? אז לא.
העניין לפספורטים מגלג המוןןן... המון... כסףף. רוצה להיות חלק מהאומה הגרמנית? שלם לעורכי דין כאן ושם... הפעל כביכול מנגנוני בדיקה ושאר ביוקרטיה... ושתגמור לשלם תזכה... מה שמוסלמי יקבל בחצי זמן ובחינם...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סבא,
אתה נראה לי קצת תמים... כי למה לדעתך גרמניה, או מי מטעמה מעוניין ביהודים גרמנים, ולא מעוניין ביהודים סתם??? אוהבי ציון
נהיו הגרמנים...? אז לא.
העניין לפספורטים מגלג המוןןן... המון... כסףף. רוצה להיות חלק מהאומה הגרמנית? שלם לעורכי דין כאן ושם... הפעל כביכול מנגנוני בדיקה ושאר ביוקרטיה... ושתגמור לשלם תזכה... מה שמוסלמי יקבל בחצי זמן ובחינם...
יענו אפלייה מתקנת כמו שיש לנו כאן? ;-)

רציתי רק שיהיה ברור, ריקי כפרה.
אני מעולם ולעולם, לא אני, לא ילדיי ואפילו לא כל נשותיי חשבנו לעזוב חלילה את הארץ.
הייתה לי הזדמנות (ועדיין יש לי) לרכוש בית קרקע 4 חדרים עם שטח אדמה גדול מסביב באודון טאני בתאילנד בסכום מגוחך של 150 אלף ₪
ועם הכסף שחסכתי ואני מקבל גם פנסיה אוכל לחיות כמו אפנדי
עם מנקה ועם בשלנית, אפשר גם מזונונית. ;-) ;-)
ולא הלכתי על זה, העדפתי את האזעקות, ירי הטילים, ירי המחירים, שלל שמאלנים ומה לא?
כי יש לי כאן משפחה גדולה, ילדים ילדות נכדים נכדות
בעד שום הון בעולם לא אעזוב אותם.
כאן נולדתי, כאן ביתי, כאן נולדו לי ילדיי, טאם טראם טרראם, תרמתי דם. |חיוךרחב|

ריקי זו אני

Well-known member
יענו אפלייה מתקנת כמו שיש לנו כאן? ;-)

רציתי רק שיהיה ברור, ריקי כפרה.
אני מעולם ולעולם, לא אני, לא ילדיי ואפילו לא כל נשותיי חשבנו לעזוב חלילה את הארץ.
הייתה לי הזדמנות (ועדיין יש לי) לרכוש בית קרקע 4 חדרים עם שטח אדמה גדול מסביב באודון טאני בתאילנד בסכום מגוחך של 150 אלף ₪
ועם הכסף שחסכתי ואני מקבל גם פנסיה אוכל לחיות כמו אפנדי
עם מנקה ועם בשלנית, אפשר גם מזונונית. ;-) ;-)
ולא הלכתי על זה, העדפתי את האזעקות, ירי הטילים, ירי המחירים, שלל שמאלנים ומה לא?
כי יש לי כאן משפחה גדולה, ילדים ילדות נכדים נכדות
בעד שום הון בעולם לא אעזוב אותם.
כאן נולדתי, כאן ביתי, כאן נולדו לי ילדיי, טאם טראם טרראם, תרמתי דם. |חיוךרחב|
סבאל'ה
איך? איך? אעלה על דעתי שאיש כמוך יעזוב את הארץ לטובת גלות... אתה עץ בארץ הזו... שורשים מפצחי סלע... לא עלה בדעתי... ממש לא!!!
מה שטענתי זה לעניין הגרמנים, שהם החליטו לתת פספורטים גרמנים כאילו בבדיקת המוצא... ואני טוענת שלא היא!!! כי בחננו מה אכפת למשהו במינכן או בבון איזה ישראלים יכנסו אליהם... אם יכנסו, הרי אם יהודי 'מרוקאי' יבקש פספורט הם יגידו לו 'לא' ומרוקאים מוסלמים יכניסו במאות אלפים? שטויות...

למעלה