יש אתר שמדרג אתרי מכירת חומרה בארץ?

cable2k2

New member
יש אתר שמדרג אתרי מכירת חומרה בארץ?

?? מישהו מכיר ? חוץ מאוביקטיבי לא נראה לי שיש מישהו שמדרג אותם זאפ אמנם נותן מחירים למוצרים שלהם . אבל מי מדרג אותם מבחינת אמינות ושירות וזמינות מוצרים וכל הדברים האלו שצריכים להיות נמדדים כל הזמן לטובתינו הצרכנים הקטנים שנזהר ממלכודות של החנויות השונות. לדוגמה לאחרונה שמתי לב שפנדה למשל דורשים 80 שקלים על זה שאתם נרשמים אצלם מזמינים משהו ועדיין לא קובעים צורת תשלום ולמרות זאת אם אתם לא מעוניינים בכלל להמשיך עם העיסקה איתם הם דורשים תשלום ביטול ? על מה ?על טלפון או שניים והדפסת דף הזמנה מסכן? דבר שאינו חוקי מכיון שהתקנון איננו מופיע בהרשמה לאתר. האם ישנן עוד חנויות כאלו שאתם מכירים שכדאי להזהר מהן ?

odedg

New member
זה רעיון טוב!

יש לך רעיונות איך לדרג? מה החתכים והפרמטרים?

dmainsinner

New member
אני אישית נכוותי מאד מאקסלנט....

מרחו אותי שם כשעוד לא הבנתי כלום, סיפקו לי מחשב פגום והרבה מעבר לזמן שהתחייבו (האירונייה היתה שהם טענו שהעיכוב נגרם כתוצאה מבקרת איכות מדוקדקת) כמובן ללא כל פיצוי או התנצלות. בנוסף כאשר נפגע לי הדיסק הקשיח הם סירבו לטפל בו בטענה שהאחריות בת השנה פגה. כשנכנסתי לאתר היצרן והקלדתי את מספר הכונן (באתר של WD) קיבלתי כי המוצר עדיין באחריות ועלי ללכת לספק ולהחליפו. אני אישית הייתי מתרחק מהחנויות של החברה הן בגלל המחירים השערורתיים ןהם בגלל השירות.

למעלה