יש את המנייאק שיודע שהוא מנייאק

יש את המנייאק שיודע שהוא מנייאק

קפת בזמנו סיפרה על חוויותיה ברחבי עולם הצ'טים. הנה הדיווח של אריאנה-אנה-מלמד-וגנר על שיטוטיה בחדרי צ'ט בזהות של ילדה בת 14 תחת השם אנאבל לי, בעקבות הסיפור על הגבר בן ה-40 שהפך ילדה בת 14 שפגש בצ'ט לשפחת המין שלו. מה אני אומר לכם? מפחיד. מטריד. מצריד. מצד שני, אולי זה אני שלא בסדר וצריך גם להתחיל להציע הצעות מגונות לילדות בנות ארבעשרה? אופס, חייב לסיים, הנה דיסקו מנייאק עם אורות כחולים ואזיקים ממתכת.

קפת

New member
מזעזעזעזעזעזע

אמרתי לכם, בכל השחיתות והפריצות אשם האינטרנט. צריך לפטר את מנהל האינטרנט. ברצינות, עכשיו. מה הפלא שהגבולות היטשטשו, אם התרבות שלנו נותנת לגיטימציה להפוך ילדות בנות 18 (ע"ע בר ואגם, חביבות המדור) לאייקונים, כשהן מצולמות בפוזה של מוצצת? אז בא איזה חולה נפש אחד, אב ל4 ילדים, והופך בת 14 לשרמוטה הפרטית שלו. נכון. תמיד היו פדופילים ותמיד יהיו. אלא שפעם הם היו פועלים בסתר. מסתובבים במקומות חשוכים ומציעים סוכריות לילדות, בידיעה שאם יתפסו אותם - חבל"ז על הזמן מה יעשו לפי הטבעת שלהם. והיום, זה בון טון. לאור יום. לאור הלילה, לאור האינטרנט. ולאפחד זה כבר לא ממש מזיז. יאללה, אריאנה, סחטיקה על הכתבה. באמת, מסמך מצמרר, אבל שירים את היד (מי שהוריד שערות) מי שמוכן להשבע שהוא לא ידע שהתופעה הזו קיימת, ביג טיים?

מזעזע, מגעיל, חולני, פסיכוטי ושות'

אבל בדיוק כמו שאנאבל היא אריאנה, מה הסיכוי שלכל השאר צימח עכשיו חצ'קון ראשון?

פשוט גועל נפש

אם הייתי יודע שזו אריאנה מלמד, הייתי לוקח בעצמי כדור נגד בחילה. פעם אחרונה שאני בועל קטינות וירטואליות. מעכשו אדרוש שיציגו לי תעודת בי"ס. פעם ילדות רכות היו באמת רכות. העולם הזה מתדרדר, לאן נגיע? עוד יתברר שקפת היא אשה ושלנחמה אין אחות. בררר.

למעלה