יש את ה VMAs הלילה
1 12ShakirA12 New member 30/8/04 #6 מישהווו הטקס מתחיל עכשיו????....... או שאני צריכה לשבת מעכשיו עד 6 מול הטלויזיה??????????
P pringles1 New member 30/8/04 #8 שנה שעברה נראה לי שהיה את הטקס VMA אז שאקירה הגיעה הופיעה והייתה מועמדת להרבה פרסים והיא לא זכתה בכלום זה היה ממש לא פייר פינק לקחה את הרוב ושאקירה עולה עלייה בהרבה! והשנה היא לא מועמדת אפילו לפרס אחד...
שנה שעברה נראה לי שהיה את הטקס VMA אז שאקירה הגיעה הופיעה והייתה מועמדת להרבה פרסים והיא לא זכתה בכלום זה היה ממש לא פייר פינק לקחה את הרוב ושאקירה עולה עלייה בהרבה! והשנה היא לא מועמדת אפילו לפרס אחד...
1 12ShakirA12 New member 30/8/04 #10 באמת שאקי עולה עלייה בהרבה..../images/Emo70.gif וחוצמזה, שאקי בשבילנו תמיד מספר 1, לא
1 12ShakirA12 New member 30/8/04 #12 כן אה.. יש מצב שהם רואים ת-VMA?.. או שהם הלכו לישון או משו חחח ראית את שאקי היא הייתה הרגע.. אני מקווה לא בשביל זה היא באה.. חח
כן אה.. יש מצב שהם רואים ת-VMA?.. או שהם הלכו לישון או משו חחח ראית את שאקי היא הייתה הרגע.. אני מקווה לא בשביל זה היא באה.. חח
1 12ShakirA12 New member 30/8/04 #15 איזזזזה עצביםםםםםםם../images/Emo70.gif שאקי באה רק בשביל להציג מישו הטקס הזה לא שווה כלום בלי שאקי אין עליה טוף חבר'ה אני זזתי לישון.. ביי ביי
איזזזזה עצביםםםםםםם../images/Emo70.gif שאקי באה רק בשביל להציג מישו הטקס הזה לא שווה כלום בלי שאקי אין עליה טוף חבר'ה אני זזתי לישון.. ביי ביי
P pringles1 New member 30/8/04 #18 היה רשום באתר שראיתי את כל המועמדים ואז אלה שצריכים להופיע ושאקירה הייתה רשומה שם... סתם טקס! מזל שבסוף הלכתי לישון שעה וחצי לפני שהוא נגמר
היה רשום באתר שראיתי את כל המועמדים ואז אלה שצריכים להופיע ושאקירה הייתה רשומה שם... סתם טקס! מזל שבסוף הלכתי לישון שעה וחצי לפני שהוא נגמר