יש באולימפיאדה פוטבול ובייסבול?

• פותח הנושא three
  • פורסם בתאריך
תשובה

בייסבול יש באולימפיאדה החל מאולימפיאדת ברצלונה ב-1992 . וכדורגל החל מאולימפיאדה ב-1900 בפריז .

three

New member
התכוונתי לפוטבול אחר

זה עם הכדור החום המחודד בקצוותיו...

nitsansh

New member
קופצים

טרמפולינה (בעברית קפצית) היא יריעה המחוברת למסגרת ע"י קפיצים, אשר בעזרתה ניתן לקפוץ לגובה של כמה מטרים. תחרות הטרמפולינה, שהבכורה האולימפית שלה היתה בסידני, שייכת ארגונית לענף ההתעמלות. המתחרים מבצעים במסגרת זמן נתון סדרה של קפיצות עם תרגילים אקרובטיים.

birdie

New member
../images/Emo51.gif אז כמו קפיצה למים

בודקים סגנון קפיצה

nitsansh

New member
אני לא מתמצא בפרטים...

מכיוון שהפעם היחידה שראיתי תחרות טרמפולינה היתה באולימפיאדת סידני (כאמור, זו היתה הפעם הראשונה שהתחרות היתה באולימפיאדה), אני לא מתיימר להבין בזה מעבר לדברים הכלליים... כמו בכל תחרויות ההתעמלות, הניקוד מתבצע ע"י שופטים שמעריכים את איכות הביצוע, וזה דברים שצריך להיות מומחה בענף כדי לדעת...

PRINCER

New member
פוטבול זה לא כדורגל!!!!!!!!

כדורגל יש פוטבול אין לפי מה שאני זוכר

רק לידיעתך

בגלל שאין אז הם קוראים לכדורגל פוטבול ולא סוקר ונכון שיש כדורגן ואין פוטבול .

nitsansh

New member
פוטבול זה כדור-רגל

זה שם המשחק ברוב השפות, וגם השם הרשמי בטרמינולוגיה האולימפית.

birdie

New member
פוטבול זה כדורגל איפה שאין פוטבול

בכל שאר העולם פוטבול זה פוטבול

birdie

New member
football=soccer

American football זה המשחק עם הכדור הכתום עם הצורה המוזרה ומשחקים אותו רק בארה"ב soccer שזה פוטבול רגיל משחקים בכל העולם וגם בארה"ב יש גם rugby שזה סוג של פוטבול אמריקני מקוה שעזרתי

nitsansh

New member
ספורט זה ענין של גאוגרפיה...

משחקי הכדורגל למיניהם התפתחו בצורה שונה במקומות שונים... הכדורגל המוכר לנו התפתח באנגליה במאה ה-19. עד אמצע המאה היו נהוגים חוקים שונים במקומות שונים, והמחלוקת העיקרית היתה על נשיאת הכדור ביד. המחלוקת הזו הביאה לפיצול בין התאחדות הכדורגל (FOOTBALL ASSOCIASION) שהוקמה ב-1863, ואיגוד הכדורגל בנוסח בית הספר ראגבי (RUGBY FOOTBALL UNION). האחרון התפלג אח"כ בין RUGBY UNION ו-RUGBY LEAGUE על רקע הנהגת המקצוענות. הכינוי SOCCER נגזר מהמלה ASSOCIASION. באותה תקופה התפתחו וריאציות מקומיות של "כדורגל", שדמה יותר לראגבי, באוסטרליה וארה"ב, וגם באירלנד יש סוג של כדורגל שמקורותיו כנראה עתיקים יותר. ה-ASSOCIATION FOOTBALL זכה לפופולריות רבה יותר בעולם והפך בתחילת המאה ה-20 למשחק כלל עולמי, בעוד שראגבי התפשט בעיקר בתחומי האימפריה הבריטית, והגרסאות האמריקניות והאוסטרליות נותרו בתפוצה מקומית.

birdie

New member
ממש לא נכון

אני מבינה יותר בפוטבול אמריקני מrugby אבל גם בזה אני יודעת ואני כמעט בטוחה לגמרי שrugby זה מניו זילנד ההבדל במשחק הוא ש
הכדור לא כתום
יש יותר שחקנים על המגרש
אין הגנה לשחקנים ואין קסדות
סופרים נקודות אחרת
פחות חוקים
לא סופרים יארדים
יש scrum שאני לא יודעת כ"כ מה זה
יותר מסוכן מפוטבול אמריקני רגיל

למעלה