יש בארץ נציג של docoment to go

mrkmim

New member
יש בארץ נציג של docoment to go

יש בארץ נציג של docoment to go זה אליו מי פוקט פיסי פריק בעניין עברית הוא הפתרון

+++

דובר על זה כבר, ואליו הוא לא הפתרון. הוא רק משווק. מקסימום, הוא יכול להביא את הנושא לידיעת החברה שמפתחת את התוכנה. לדעתי, אם DataViz הכריזו רשמית שהם מפסיקים לחלוטין את כל התמיכה בשפות זרות שכולל את רוסית, יפנית, סינית, וקוריאנית, אז ממש לא נראה לי שדוברי העברית יזיזו להם. וחוץ מזה, מה רע לנו עם גרסה 8?

udifpalm

New member
לדעתי אתה ממש אופטימי

לא נראה לי שיש בצנרת מכשירי PalmOS שיספיקו לכלול את DTG 9

yaniv79

New member
ה-680 מגיע עם D2G גירסא 8...

9 בהחלט תצורף למכשירים בשלב מסויים

udifpalm

New member
אין סיכוי לעברית על DTG9

הסיבה שהעברית לא נתמכת יותר היא ש DTG9 כנראה עברו ל-TrueType Engine של Agfa (לפחות לפי http://tamspalm.tamoggemon.com/2006/10/22/documentstogo-lowres-screenshots-and-impressions/ ). זה אומר שהם בכלל עוקפים את כל רוטינות תצוגת הטקסט של הפאלם, ו-Piloc בפרט. disclaimer: לא ניסיתי את DTG9 בעצמי (יש גרסת נסיון?) - הכל נכתב כאן בהתבסס על מה שקראתי. איך אומרים בעברית disclaimer?

Ariyeh1

New member
Disclamer

הכחשה, ויתור על, כתב ויתור (לפי מילון SlovoEd-כמה טוב שיש אחד)
במקה שלך אני חושב שהתכוונת לגילוי נאות...

dgfra

New member
גרסה 8 תומכת בעברית?

שלום לכולם, כנראה הרבה זמן לא התעדכנתי, גרסה 8 תומכת ממש בעברית - כתיבה וקריאה, העברה מ/אל המחשב? באם כן, אשמח לשמוע פרטים (מה לא עובד...) תודה

alonhzn

New member
למה שהם ירצו לתת תמיכה בעברית?

אנחנו שוק אפסי... יחד עם שאר המדינות שלא נתמכות... אני לא מכיר מישהו מישראל שאשכרה קנה את התוכנה... יש בודדים שאכן קנו אבל זה לא מצדיק את המאמץ שלהם ולא הייתי מתפלא אם הם עשו את זה בכוונה כדי "להעניש" על שיעור הפריצה של התוכנות הארצות שהשפות שלהן לא נתמכות.

2סיקו

New member
האם יש הבדל משמעותי בין DTG7 ל-8???

יש לי DTG-7 שקיבלתי עם הטריאו האם שווה לשדרג לגירסה 8???? מה ההבדלים בניהם?? תודה

gadi7

New member
גרסא 8 מאפשרת

קריאת קבצי PDF על הפאלם. אם הם חשובים לך, שדרג (בכלל לא בטוח שתוכל לשדרג לגרסא 8, אלא רק ל 9). אני נשארתי עם גרסא 7. היא בהחלט מספיקה לצרכי.

2סיקו

New member
מישום מה העיברית לא נתמך ב-8>>>

התקנתי לניסיון, ניראה טוב, אבל בתוכנת WORDS אין אפשרות לעיברית??? יש לי עיברית מלאה של הראל, מה עוד צריך לעשות כדי שאוכל לעבוד עם מסמכים בעיברית??? תודה

למעלה