דובר על זה כבר, ואליו הוא לא הפתרון. הוא רק משווק. מקסימום, הוא יכול להביא את הנושא לידיעת החברה שמפתחת את התוכנה. לדעתי, אם DataViz הכריזו רשמית שהם מפסיקים לחלוטין את כל התמיכה בשפות זרות שכולל את רוסית, יפנית, סינית, וקוריאנית, אז ממש לא נראה לי שדוברי העברית יזיזו להם. וחוץ מזה, מה רע לנו עם גרסה 8?
הסיבה שהעברית לא נתמכת יותר היא ש DTG9 כנראה עברו ל-TrueType Engine של Agfa (לפחות לפי http://tamspalm.tamoggemon.com/2006/10/22/documentstogo-lowres-screenshots-and-impressions/ ). זה אומר שהם בכלל עוקפים את כל רוטינות תצוגת הטקסט של הפאלם, ו-Piloc בפרט. disclaimer: לא ניסיתי את DTG9 בעצמי (יש גרסת נסיון?) - הכל נכתב כאן בהתבסס על מה שקראתי. איך אומרים בעברית disclaimer?
אנחנו שוק אפסי... יחד עם שאר המדינות שלא נתמכות... אני לא מכיר מישהו מישראל שאשכרה קנה את התוכנה... יש בודדים שאכן קנו אבל זה לא מצדיק את המאמץ שלהם ולא הייתי מתפלא אם הם עשו את זה בכוונה כדי "להעניש" על שיעור הפריצה של התוכנות הארצות שהשפות שלהן לא נתמכות.
התקנתי לניסיון, ניראה טוב, אבל בתוכנת WORDS אין אפשרות לעיברית??? יש לי עיברית מלאה של הראל, מה עוד צריך לעשות כדי שאוכל לעבוד עם מסמכים בעיברית??? תודה