יש בבעלותי צלחת לווין, מדי פעם נעלמת הקליטה ש

מול123

New member
יש בבעלותי צלחת לווין, מדי פעם נעלמת הקליטה ש

ערוצים 2, ו- 10, המתקין מצליח לסדר את הבעיה, אך הפעם לא הצליח. ובעקבות זאת הוא ממליץ על התקנת עוד צלחת. האם נכון הדבר. תודה על המענה.

mot264

New member
למה לא ?

המתקין רוצה להרוייח כמה יותר צלחות ככה ירויח. בקיצור הכל שטויות יתכן וערוץ 10 מוגן. בכל מקרה לפני שאתה מוציא עוד כסף תברר כמה יעלה לך חבילה בסיסית דרך הוט או YES צלחות מעל בתים אם הם לא מאותו סוג מכער את האזור אלא אם אתה גר בלוד או שכונת התקוה. מוט 264

mot264

New member
עוד דבר (-:

אני ראיתי בלוד שקיימים צלחות ממונעות אשר מזיזות את הFEEDER (זהו היחידה במרכז הצלחת הנקראת גם LNA ) יש גם כאלו שמחברים מספר של יחידות במקום זה. ז"א לא צריך כלל כמות צלחות אלא LNA שונים המחוברים לכיוון יחידת הקליטה התחתונה. מוט 264

מול123

New member
תודה על התשובות, אני לא גרה בלוד אלא בב"ש, הצ

לחת שלי מוסתרת ואין לי בעיה עם הוספת עוד צלחות, אך אני רואה בכך מחדל של המתקין. אם אפשר להפנות אותי למתקין מוכשר יותר אודה על כך מאוד.

כמה שטיות כתבו כאן

עניין של הרכבת עניים על צלחת אחת זה בא ביגלל שרוצים להוריד את מחיר ההתקנה . אז כך עיין של צלחת חייבת להיות במרכז הצלחת . אז היא בפוקוס בול . כאשר מוסיפים עיין נוספת בצד זה מוריד את העומת הקליטה של הלוויין . זה אומר נניחה צלחת של ארופה בקוטר 1.2 מטר לארופה. הלוויין הישראלי נימצא במרחק של 25 מעלות. ולמטה ב10 מעלות זה כאילו שהתקנה צלחת של 60 ס"מ לקליטת שידורי עמוס . המיתקן שמחזיק את העיין השניה לא ניבנה אצל היצרן אלה איזה פחית עים בורג שעים הזמן זז . גם עוצמת השידור של הלוויין עמוס לא משהוא חיסכון . בקיצור צריך 2 צלחות אחת לעמוס השניה לארופה . יקר אבל מעולה

למעלה