יש בגדים לחתן! ושאלה על פשתן...

שירי71

New member
יש בגדים לחתן! ושאלה על פשתן...

אז ככה. אתמול עשינו סיבוב בדיזי´ ולקחנו מה שראינו בחנות הראשונה למרות שליתר בטחון עשינו גם סבב חנויות לפני הרכישה. קנינו מכנסיים וחוחלצה ש"לא דורשת חליפה (ג´קט) ב"דורון אשכנזי". ולהפתעתי, למרות שצוורון סיני לבן היה מדהים עליו, לבסוף לקחנו משהו אחר, לא לבן וכן מפשתן למרות שלי אישית יש בעיה גדולה עם הבד הזה. החולצה מדהימה, והשאלה: מה עושים עם בד פשתן (100%) שאינו מעורב עם משי או עם כותנה, כדי שיהיה כמה שפחות מקומט? הם כמובן נותנים לנו חולצה חדשה לגמרי שעוברת "גיהוץ מאסיבי" אבל ברור לי שאחרי דקה עם חיבוקים בגן, גם אם החתן לא ילבש את החולצה בנסיעה, הרי שזה יתקמט והלך על החולצה. למישהי יש רעיון? אשמח ....

יפעת22

New member
אין לי רעיון, אבל אני יכולה לנו יש

בדיוק את אותה הבעיה....

אני אכתוב לך משהו קצת חולני על

פשתן.... אני מתה על הבד הזה. טבעי, נושם, נעים. נכון שהוא מתקמט. אני באופן אישי מאוד אוהבת את ההתקמטות שלו. יש בזה איזשהוא קסם. הבד מקבל את תנועות הגוף, מתרכך... הרבה פעמים משתמשים בבדים לא קמיטים הנראים סינטטיים ומעומלנים - פחד. מעדיפה את הטבעי, הנכון, ובעיקר הנוח. זהו. על פשתן מהכיוון החולני שלי.

שירי71

New member
תודה כולן, והלאה...

ותודה על העידוד על הבד פשתן. העניין הוא שלדעתי לבן מקומט זה אולי אחת מאשר שזה פשתן שהוא צבעוני!!! לא לבן ולא קרם, אנתי-תיזה לכל מה שמוכר! זה לא נראה פשתן במראה ראשון לכן אולי הסלחנות שיש לנו כלפי פשתן בצבעיו הטבעיים-הבהיאים - עלולה להיעלם? מה שחשוב לי שבקבלת הפנים הוא יראה :פיקס" אחכ ברור שהל מתקמט וגם נקנה בטח עוד חולצה... מישהי ראתה אולי את החולצה עליה אני מדברת? זה מין שילוב של (לא למות!!!) מין אדום יפה כזה עם חוטים של חאקי משולבים כך שזה צבע ממש מעניין... אבל כשזה מקומט אני מש חוששת!

תמרה*

New member
ירון שלי לבש הכל פשתן

וגם לדעתי יש משהו מקסים וטבעי בהתקמטות של הבד הזה, (וזה בא מפי מישהי שהיתה רגילה שאמא שלה מגהצת כל דבר...) ירון בסוף החתונה נראה מקסים לדעתי לא פחות מבתחילתה, ואני מדברת על ג´קט חולצה ומכנסיים מפשתן (בלבן...)

תמרה*

New member
היינו ברודוס והיה פיצוץ

המלון אמנם לא היה מדהים (הבנתי שההילטון כמה דרגות מעליו) אבל שכרנו אוטו לשלושה ימים וטיילנו קצת מצאנו חוץ ים מהמם בלי אנשים כמעט, ושם ירון שנירקל ואני קראתי מלא ספרים וניסיתי לתפוש קצת צבע ולא לחזור לבנה מסנוורת. בסופו של דבר כנראה שאני אלרגית לשמש, או למים או לאויר ברודוס... וחזרתי כולי מגרדת ועם נקודות אדומות ומגרדות על כל הגוף (מה שעלה לי בזריקה די כואבת, אבל לא הצליח להרוס את הטעם הטוב שנשאר מרודוס)

Sharon_1

New member
גם לאהובי יש מכנסי פשתן -

והוא ממש מת עליהם (ואני שונאת לגהץ...). אין מה לעשות - לובשים אותם, מתקמטים קצת, זה חלק מהיופי. אף אחד לא יחשוב עליו רעות... לי יש מכנס פשתן ורק מההתבאסות של הגיהוץ, עוד לא לבשתי אותו פעם אחת. (קנינו אותו ברומא לפני 1/2 שנה).

למעלה