מעללי אחר חיפוש הדיסק.
טוב אחרי ההודעה משמחת אתמול שהדיסק יצא היום הוצאתי את ה70 שקלים האחרונים בבנק. ויצאתי בחיפושי אחר הדיסק הנכסף.. אז הגעתי לדיסק סנטר -אך אבוי!, רק עוד חצי שעה הוא ידיע.. לאחר שיטוטים רבים ושהייה ממושכת (ואף מהנה) בספריים של צומת ספרים ירדתי שוב - אבל עדין לא הגיע.. מבואסת כולי יצאתי מחוץ לסנטר ומולי כמו מלאך התגלתה חנות האוזן השלישית. טובה ושמחת לבב שמתי פעמי לכיוון החנות מאושרת עם חיוך של דלעת שאלתי את המוכר אם אכן יש את הדיסק!? ואז, עולמי חרב עליי לרגע וגם להם לא הגיע הדיסק. אני כבר חשבתי שזה סימן משמים, והיום, את הדיסק אני כבר לא אקנה. הלכתי לכיוון הבימה,התאטרון הלאומי, (הייתה צריכה להגיע להצגה וראיתי לפתע את חנות "צליל" מיואשת כבר אמרתי ננסה מה יש לי להפסיד! ואז אכן היה להם את הדיסק- מצב רוחי כ"כ התרוממם שהרגשתי כ"כ טוב שהמחיר המופקע כבר לא שינה דבר. למזלי המוכר הנחמד עשלה לי הנחת מנוי (5 שקלים שלמים!!). אחרי ההצגה (שממש מומלצת אגב- אנטיגונה -של הבימה והקאמרי )נסעתי כל הדרך הביתה כדי לשמוע את הדיסק (המהדורה המוגבלת- עם הדיסק בונוס שגם ככה את שיריו יש לי על המחשב - אבל זוהר אומרת שהם באיכות טובה יותר). בינתיים אני כוצבת את הודעה ועוד לא שמעתי את הדיסק. אז רצתי לשמוע. להתראות את הביקורת הבאה. (קנית דיסק מזויף ממינת את הטרור) יום טוב