יש בידי את הדיסק!!!

שלמונזה

New member
יש בידי את הדיסק!!! ../images/Emo168.gif

הייתי באוזן השלישית ולא ראיתי את הדיסק שם, אבל נמכר בדיסק סנטר. גם המהדורה המיוחדת גם הרגילה.

שלמונזה

New member
שומעת עכשיו ../images/Emo168.gif

עוד אין דיעה, אבל אין אכזבה או משהו, פשוט רונה

N o o s h y

New member
איזו מהדורה מיוחדת?

היום קניתי את האלבום והוא פשוט מצוין! אהבתי במיוחד את המעיין הזוהר.

שלמונזה

New member
יצאו 2 גרסאות ../images/Emo168.gif

אחת רגילה עם דיסק אחד השנייה המהדורה המיוחדת שעולה יותר, ויש שם דיסק בונוס

N o o s h y

New member
מה?? לעזאזל.

באשדוד הייתה רק מהדורה אחת, הרגילה. לא ידעתי שקיימת מהדורה מיוחדת. פוף. ואני עוד שמחתי שהיה לי במקרה מספיק כסף בארנק כדי לקנות את האלבום.

שלמונזה

New member

dsol

New member
היי לא לזלזל באשדוד !_../images/Emo189.gif

רק לאשדודים מותר לעשות את זה !

שלמונזה

New member
ואללה בהמות ../images/Emo168.gif

מזכירים באותה כתבה על הדיסק החדש של רונה ושל מסיקה, כביכול כמתחרה אחד מול השני הממתק של גלגלצ מול הממתק של 88FM http://music.walla.co.il/?w=/202/1066497 אגב כמה הזוי שעשיתי היום את קניותי בדיסק סנטר אמר לי המוכר [שמכיר אותי!!!] יצא גם החדש של מירי מסיקה אני בזעם, אתה מדבר אלי? הוא מסתכל שוב במה שקניתי [רונה ופונץ] ומתנצל כן כן זה לא המוסיקה שלך

noa08128

New member
חח האמת שאמא הביאה לי את

הדיסק החדש של מירי מסיקה- שם הוא יצא במהדורה מיוחד עם דיסק בונוס. ממש צירוף מקרים. אבל הדיסק בונוס של מירי מסיקה ממש טוב- למעשה זהו הפסקול של הסרט שלוש אמהות - סרט מעולה רוצו לראות.

E l i a n

New member
חחחחחח גם לי זה קרה !!!

גם אני קניתי את הדיסק של רונה והמוכר אמר לי שאם אני רוצה גם הדיסק החדש של מירי מסיקה הגיע .. מה הקטע? לא באתי לקנות דיסקים חדשים, באתי לקנות דיסק של רונה ואותו בלבד ! .. מוזר הקטע הזה .. לא?

E l i a n

New member
התגעגעתי אז באתי ....

נירררר !!!! יו שניייייםםםם ! מה נסגר עם הפורום הזה .. מביא לי מלא אנשים שהכרתי מזמן .. חחח .. הכל טוב איתך, בחורה? :)
דברי איתי, אוקיי? :)

דברי איתי את../images/Emo46.gif

האמת חשבתי עלייך לפני כמה זמן.. אני פה, כמו תמיד
[כמה עצוב..]

noa08128

New member
מעללי אחר חיפוש הדיסק.

טוב אחרי ההודעה משמחת אתמול שהדיסק יצא היום הוצאתי את ה70 שקלים האחרונים בבנק. ויצאתי בחיפושי אחר הדיסק הנכסף.. אז הגעתי לדיסק סנטר -אך אבוי!, רק עוד חצי שעה הוא ידיע.. לאחר שיטוטים רבים ושהייה ממושכת (ואף מהנה) בספריים של צומת ספרים ירדתי שוב - אבל עדין לא הגיע.. מבואסת כולי יצאתי מחוץ לסנטר ומולי כמו מלאך התגלתה חנות האוזן השלישית. טובה ושמחת לבב שמתי פעמי לכיוון החנות מאושרת עם חיוך של דלעת שאלתי את המוכר אם אכן יש את הדיסק!? ואז, עולמי חרב עליי לרגע וגם להם לא הגיע הדיסק. אני כבר חשבתי שזה סימן משמים, והיום, את הדיסק אני כבר לא אקנה. הלכתי לכיוון הבימה,התאטרון הלאומי, (הייתה צריכה להגיע להצגה וראיתי לפתע את חנות "צליל" מיואשת כבר אמרתי ננסה מה יש לי להפסיד! ואז אכן היה להם את הדיסק- מצב רוחי כ"כ התרוממם שהרגשתי כ"כ טוב שהמחיר המופקע כבר לא שינה דבר. למזלי המוכר הנחמד עשלה לי הנחת מנוי (5 שקלים שלמים!!). אחרי ההצגה (שממש מומלצת אגב- אנטיגונה -של הבימה והקאמרי )נסעתי כל הדרך הביתה כדי לשמוע את הדיסק (המהדורה המוגבלת- עם הדיסק בונוס שגם ככה את שיריו יש לי על המחשב - אבל זוהר אומרת שהם באיכות טובה יותר). בינתיים אני כוצבת את הודעה ועוד לא שמעתי את הדיסק. אז רצתי לשמוע. להתראות את הביקורת הבאה. (קנית דיסק מזויף ממינת את הטרור) יום טוב

שלמונזה

New member
אוף אני מעוצבנת ../images/Emo168.gif

ברשת הדיסק המיוחד עולה 60 ש"ח, אני לא מבינה למה קניתי ב- 70, ועוד במקום שאני מחשיבה כחנות הכי זולה שיש, ואני סומכת על המחירים שלהם ב- 100%
NO MORE

../images/Emo7.gif

אין לי כסף לקנות את הדיסק. מתנת יומולדת מוקדמת? מישהו?.. (4 חודשים)

למעלה