יש ביום ראשון פרק החזרה?! ראיתי בפרומו שהמודחים מגיעים לבשל
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 20/1/13 #1 יש ביום ראשון פרק החזרה?! ראיתי בפרומו שהמודחים מגיעים לבשל
פ פיית המשאלות25 New member 20/1/13 #2 בלוח שידורים של הערוץ ראיתי שיש היום פרק לא ממש יודעת מה ישודר, הניחוש שלי אולי קטעים שלא שודרו העונה, או איזה סיכום קצר על הפיינליסטים והדרך שעשו בתכנית...
בלוח שידורים של הערוץ ראיתי שיש היום פרק לא ממש יודעת מה ישודר, הניחוש שלי אולי קטעים שלא שודרו העונה, או איזה סיכום קצר על הפיינליסטים והדרך שעשו בתכנית...
ר רשף נועם New member 20/1/13 #3 אין פרק החזרה אבל ... זה כנראה גמר מפסידים (כמו בתחרות שחיה יש גמר א' וגמר ב' )...ככה זה נראה בפרומו.. ברור שלהפקה יש משהו שפספסו ורוצים להזכיר לנו ש-"מתחשבים" בנו ועושים מן פרק כזה של "לא הייתם צריכים להדיח אותי" עבור כל המפסידים..פרק קיטנה כזה נראה לי...
אין פרק החזרה אבל ... זה כנראה גמר מפסידים (כמו בתחרות שחיה יש גמר א' וגמר ב' )...ככה זה נראה בפרומו.. ברור שלהפקה יש משהו שפספסו ורוצים להזכיר לנו ש-"מתחשבים" בנו ועושים מן פרק כזה של "לא הייתם צריכים להדיח אותי" עבור כל המפסידים..פרק קיטנה כזה נראה לי...
פ פיית המשאלות25 New member 20/1/13 #4 לדעתי זה רעיון מקסים אני מאוד שמחה על הרעיון, כי בארמת היו מתמודדים ממש טובים שהודחו מוקדם מידי לדעתי שנית טוב שלא "מייבשים" אותנו עד הגמר..
לדעתי זה רעיון מקסים אני מאוד שמחה על הרעיון, כי בארמת היו מתמודדים ממש טובים שהודחו מוקדם מידי לדעתי שנית טוב שלא "מייבשים" אותנו עד הגמר..
ע עמלץ לבן עם לב טוב New member 20/1/13 #5 פיה חבל שלא עשו בין המודחים מבחן כניסה לגמר פרק לתת להם צ'אנס לא הייתי בארץ לראות את ההדחות של מאיה / אתי / שי
פיה חבל שלא עשו בין המודחים מבחן כניסה לגמר פרק לתת להם צ'אנס לא הייתי בארץ לראות את ההדחות של מאיה / אתי / שי