יש ביטול או אין?

1hananz

New member
יש ביטול או אין?

יבוטל הפסיכומטרי ועכשיו!!!!!!!!!!!!

popistit

New member
אולי די עם ה"ביטול?" הפסיכומטרי...

לא אמור להיות מבוטל, הוא פשוט (כנראה) לא יהיה חובה... ואני לא בטוחה מה בסוף בקשר לזה. בכל מקרה אני בייאוש עמוק! לפתור שאלה בדקה זה לא כיף! :(

למה בייאוש?

במה את לא טובה? מה מייאש אותך? זה תמיד טוב לדבר על זה..
מי יודע אולי אפילו מישהו יוכל לעזור לך!

popistit

New member
איפה להתחיל?!?!

נתחיל מזה שאני מאוד עצלנית, זה מהווה בעיה :) אין לי כוח ללמוד אוצר מילים בעברית. אגב, הרעיון עם האסוציאציות הוא ממש עוזר. בכל מקרה, הבעיה היא מתמטיקה, כי אני מאוד שונאת את זה, וגם לא מאוד מהירה בזה, ו... אוף!!! בכל מקרה תודה על ההתעניינות...

גם אני מאוד עצלן

וגם ממש דביל - כשלמדתי לבד תמיד התחמקתי מלפתור תרגילים בנושאים שאני לא טוב בהם ופתרתי תמיד רק דברים שהיו קלים לי. התחלתי ללמוד את המילים מא´ אולי כבר 500 פעם עד שהבנתי שאני בחיים לא אעבור את האות ב´ בקצב הזה. ואז התחלתי ללמוד את המילים מהאות ת´ אחורנית וככה יצא שעל כל המילים מהאות י´ עד צ´ לא עברתי אפילו פעם אחת. למזלי הרבה לפני שהתחלתי ללמוד ברצינות הייתי לוקח איתי לצבא כרטיסיות מילים של יואל גבע (שעלו לי מאה שקל בסטימצקי) ומדהים איך פשוט זכרתי את כל המילים שלמדתי מהכרטיסיות - זה מה שהציל אותי במילולי. ה"מחדל" הגדול שלי היה באנגלית - לא פתרתי אף תרגיל באנגלית שלא היה חלק ממבחן שלם שעשיתי לפני המבחן שלא לדבר על ללמוד מילים באנגלית, שזה היה ועדיין נראה בלתי אפשרי בעיניי כי יש כ"כ הרבה מילים דומות עם משמעויות כ"כ שונות ומוזרות... גם בזה לא ממש נכשלתי כי בסה"כ אני לא ממש גרוע באנגלית, אבל עדיין - כמעט כל הטעויות שלי היו באנגלית בגלל שלא למדתי כמו שצריך. בקיצור אל תתיאשי! יש גם עצלנים שמצליחים! ואל תשכחי שיש סיכוי להוציא 800 גם מבלי לקרוא את השאלות
ילד חורף

יש משהו שאני ממש לא מבין !!!

עד עכשיו ידעתי שהחל משנת הלימודים לא הבאה, אלא זאת שאחריה אין חובה על פסיכומטרי (הוא יכול להיות גם כלי לקבלה אבל לא חובה...) ועכשיו פתאום אני קורא את הכתבה הבאה: http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=38164 מה אני אמור להבין מזה ? שיש חובת פסיכומטרי בקבלה גם על אלה שמתחילים השנה יב´ ושנה הבאה (עתודאים) ינסו להתקבל לאוניברסיטה ???????????? עזרו לי בבקשה!

לא לא - אל תתייחס

זה סתם תוכנית שהיא רק באונ´ העברית לקידום תלמידים מעיירות פיתוח

למעלה